Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

17 80.95%
  • Berabere biter

2 9.52%
  • Kopenhag kazanır

2 9.52%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 88 arası toplam 88 sonuç

Konu: Galatasaray - Kopenhag | Şampiyonlar Ligi B Grubu

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Burak şu maçta bile gol atamıyor yahu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Burak güzelim pası elinin tersiyle çevirdi ayıp yahu.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Baya baya formsuz ama yapacak bir şey yok benzema da 1100dakikakadan fazla atamamıştı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bi maçta da gol yemesek olmaz zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Tebrikler aslanım.

Wes yine çok iyiydi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Helal olsun tüm Aslanlarımıza.Bu maç tekrarlayayım kesinlikle ölçü olamaz ancak gruba geri dönüş maçımız oldu diyebilirim.Kopenhag deplasmanı bu kadar kolay olmayacaktır ancak Mancini gibi oyunu okuyabilen bir hocamız var kontrollü bir futbolla orada da kazanabiliriz zaten orada kazanırsak Real'de İtalya'da kazanırsa bu gruptan çıkacağımızı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun diyelim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mantalite çok yanlış. İkinci yarı tamamiyle oyunu soğutma ve zamanı geçirmeye yönelik bir oyun anlayışı ve sonucunda yenilen 1 gol... Bu yüzden hep kaybediyoruz. 5-6 olacak maç harcandı. Bu tür maçlar her zaman gelmez...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Galatasaray Juventus u altına aldı. Deplasmanda da kazanır, ve Juventus kendi evinde de puan kaybı yaşarsa, belki iş son maça kalmadan da bitebilir.
    Tebrikler Galatasaray.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007

Copenhag mı çok kötüydü biz mi iyiydik anlamadım ama tebrikler aslanlarımıza. Kötü oynayan yoktu. Ligde de aynı istek, arzu, oyunu bekleriz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak çok çabaladı,uğraştı.Durmadan koştu,koştu ve koştu.Bu koşuları hiçte boş değildi,evet kaçırdı yine ancak her maç böyle oynasın,yine kaçırsın,canımı yesin.Burak'ın kaçırdıklarından çok ben ruhsuz oyununa sinirleniyordum.

Drogba ve Melo için pek bir şey demeye gerek yok,yine süperdiler.

Sneijder için yorum yapmak gerekirse,yavaş yavaş kendini bulmaya başlıyor.Attığı uzun toplar,artık isabet oranı artan tek pasları ile eski haline dönüş sinyalleri verdi.

Selçuk sezonun en iyi maçını geçirdi kendi adına ancak yine o bildiğimiz Selçuk'tan eser yoktu.Onun da bir kaç hafta içinde eski haline dönmesini umuyorum.

Eboue ve Dany çok iyiydiler,çok beğendim.Eboue'nin şu yerde yatmaları olmasa çok daha iyi olacak ama napalım.Bruma ise çok etkili olmasa da ileri de hareketli ve hızlı bir oyun oynamamızı sağladı.Chedjou'yu da çok beğendim ancak Semih için aynı şeyleri söyleyemem.Dany ile yan yana oynaya oynaya ona benzemiş,bir an önce basit oynaması gerekiyor.Öyle heyecanlara gerek yok.Chedjou ile beraber oynadıkça daha da iyi olacaktır.Muslera'ya da pek iş düşmedi.

Edit:

Drogba'dan bir iz daha;

Last edited by europeanconquer : 24.Ekim.2013 at 01:15
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğru söylemek gerekirse ne bu kadar rahat bir galibiyet nede rakibin bu kadar kötü olmasını bekliyorduk.Çok yerinde gelen bir üç puan aldık.İkinci yarı rölanti oynadığımızdan gol yiyeceğimiz belliydi.Şimdi önemli olan Danimarka'da yenilmemek.Orada yenilmezsek gruptan çıkmak için büyük bir adım atarız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak Yılmaz;

"Ben tüm taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Maçın içinde çok özel anlar yaşadım. Çok zor anlar yaşıyorum. Herkes farklı bir isim kullanabilir. Pozisyona giriyorum, atamıyorum çalışmaya devam ediyorum. Bu şanssızlığı kıracağıma inanıyorum. Gol atmaktan da kaçırmaktan da bıkmayacağım."
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalnız gol Semih'in kademesini kaybetmesinden geldi. Semih maç içinde iyi müdahaleler yapıyor ancak skora etki edebilecek hatalar yapmaması lazım. Chedjou savunmada çok iyi. Özellikle bana göre takımdaki en iyi kondisyona sahip oyuncu. Ligde de dikkat ediyorum fiziğiyle tüm topları alıyor. 90 dakika ayakta kalıyor. Golde bile Semih'în alanını kapatmaya çalıştı ama başaramadı. Dany-Semih olsa şuan başka şeyler konuşurduk belkide.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Semih'in gençliğinden kaynaklanıyor bence o 27-28 yaşlarında bu hatalarını hiç görmeyiz kendisi bu yaşında bile ülkemizin en iyi stoperi olur böyle hatalar.Zamanla bu hatalarından da ders çıkarırsa zaten ManU-Chelsea gibi takımlarda oynayabilir.Maça gelirsek 2. yarı aslında Burak yüzünden 4-5 olmadı ama kendisi bugün çok çalışkandı gol için çabaladı olmadı kendisini takdir ettim bugünkü oyunundan ötürü.Herkes çok iyiydi bu oyunla Kopenhag'ı deplasmanda da geçeriz ama bize bu oyunu oynatmaya müsade eden onlardı evlerinde bu kadar rahat oynatmazlar bizi bizim için kilit maçı olacak o maç yenersek çıkarız gruptan.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Takımda Selçuk biraz silik kaldı...Onun dışında herkes 10 numara top oynadı.Özellikle ilk devrede rakip topu aldığı anda en az 3 oyuncu prese başlıyordu.Kophenag sapıttı resmen.Rakibin zayıflıgından ziyade hücum pres ve hızlı ve dikine pasla hücum anlayışı maçı bize getirdi.Lgde bu tarz oynasak bile bu kadar motive oynayamaz takım.Tabi 8 yaancı ile sahada oldugumuzdan en azından Hakan Balta ve Emre/Aydın/Engin üçlüsünden birisi girmeli Bruma ve Danny yerine. Savunmaya Ömer Toprak alınmalı yoksa Bruma heder olacak...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maçta önemli olan Galatasaray'ın baskılı oyunu ve golün erken gelmesiydi. Madrid bile kaleci savunma hatası ile 20 lerde 1-0 yaptı. 2. golü ise ta 65'te attı. Bence Galatasaray çok iyi zamanlarda golleri buldu. Belli aralıklarla bulunan goller sayesinde rakip ilk yarı oyuna dahil olamadı. Zaten baskı yiyorlardı iyice çöktüler. Ancak bu oyunu 2. yarıda devam ettirseydi Galatasaray baya bir fark olacaktı. Bence hem maçı garantilemenin rahatlığı, hem oyuncuların kondisyonlarının biraz zayıf oluşu nedeniyle rolantiye indi maç. Melo falanda sınırda olması sebebiyle alındı.

2. maçta mutlaka galibiyet lazım. Oyuncular anlamışlardır baskılı oynarlarsa rakibin bir şey yapamayacağını. Bence 2. maçta savunmanın performansı maçı belirleyecek. Kesinlikle basit bir hata olmamalı.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

benim anlamadığım olay şu: ilk yarı 3-0'ı yakalamışız. neden 5'e gidecek kadar baskılı oynatmıyorlar ki takımı? yabancı takıma karşı oynasak ve 3-0 mağlup olarak ilk yarıyı bitirseydik adamlar 6'yı 7'yi görmeye çalışırlar ama bizim takım vites düşürdü.

rakip takım zaten garip bi takımdı. 3-0 mağlup adamlar, top bizdeyken pres bile yapmıyorlardı. bu takıma deplasmanda puan kaybedersek avrupa ligine bile gitmeyelim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

chedjou yu yerden yere vuruyordum ama juve macindan bu tarafa harika oynuyor insallah boyle devam eder saglam stoper. eboue ise oynadiginda gerçekten kaliteli bek herkes iyiydi kisaca bence insallah ordada yenerizde %90 garantileriz 2.ciligi

2.golde Muslera neden dünyanın en iyi kalecilerinden biri oldugunu bir kez daha gösterdi. Hala elimizde tutabilmemiz mucize olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne güzel futbol oynadı Galatasaray dün, helal olsun. Mancini ile daha değişik bir role bürünüyor takım, hocanın istediği transferlerle daha iyi olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dün akşamın en güzel yanı bu presti;

http://i.minus.com/iLNvhpXWHpffr.gif

Özellikle Burak Yılmaz inanılmaz koştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Pres gerçekten muazzam ancak bunun yanında topu rakipten çalma becerisinin de geliştirilmesi gerek. Kopenhag gibi oyuncularının yetenekleri sınırlı olan bir takım, rakibin yoğun presi ve 4-5 defa top kapma hamlelerine rağmen topu uzun süre dolaştırıyorsa, yaptığınız pres muazzam ama yetersiz kalıyor sonucu gelir. Kaliteli oyunculardan oluşan bir takım olsaydı. 3 kişinin hatta 4 kişinin aynı oyuncuya pres yaptığı yerden o topu çıkardığı anda, o oyuncuların yarattığı boşluklardan kontrayı çoktan başlatmıştı : )

Kopenhag deplasmanı bu maçtan sonra daha çok öneme bindi. Ordan alınacak 3 puan ve Madrid'in Juventus'tan alacağı 3 puan arayı biraz daha açar. (GS 7 , Juve 2) Geriye sadece içeride Juve karşısında alınacak bir beraberlik kalıyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Burak muthiş arzulu ya orada.

Yalnız bu tamamen arzu ve istek. İyi bir takım presi değil dikkatinizi cekerim. Ama zamanla oturacak inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben de farkındayım başarılı bir pres olmadığının ancak bunu bile uzun zamandır yapamıyorduk. O açıdan önemli.

Bu gruptan çıkar ve bir sonraki turda elenirsek geçen seneye nazaran daha başarılı oluruz benim gözümde, sonuçta İtalya şampiyonunu geride bırakmış olacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Futbol olarak bir adım ileri gitmek istiyorsak 3-0 giden bir maçı 3-1 tamamlamayacağız. En basitiyle 3-0 kalması gerekir. Geçen yıl da Madrid maçı 3-1 iken son anlar da 3-2 tamamlanmıştı. Bunlar tesadüfen gerçekleşen sonuçlar değildir.

Kopenhang ile de aramızda kalite farkı vardı. Biz yıllardır kalite farkı olan takımlara karşı kalitemizi gösterememiştik. Bu yüzden bu oyun yabancı geldi, şaşırdık, çok sevindik. Olması gerekenin bu olduğunu unutmamamız lazım.

evet uzun zamandır böyle mucadele yoktu ayrıca fizik olarak da hep ayakta kaldık gucluyduk dusun eboue bile bi kere yuzunu tuttu o derece.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İki sene önce de Fenerbahçe maçı vardı son dakikalarda Alex'in gol attığı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

G.Saray Kopenhang karşılaşmasında, Maç boyunca 112.258 metre koştu.

1) Selçuk - 11.402
    2) Bruma - 11.371
    3) Eboue - 11.098

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri