O değilde Trabzon baya bi gerilemiş profiilerden ziyade oyuncu ederleri iyice dibe vurmuş ben nasıl ayar çekecem bu kadroya yahu satacak adam yok ):
Beşiktaş affetmemiş.![]()
oturup ağlasam yeridir sözde iyi klüp almıcam diye afra tafra yapıyodumda bizde gayet orta halli olmuşuz (: kismeyi satmaya kıyamıyom profil ve ederlere bakıcna parada yok yerine iyisinide alamıcaz sanırım mevcut kadroyla yola devam edicem bende (: ekistıradan birkaç takviye olucak sorunlarımızı kendi içimizde halledicez artık
Henrique nerelerde ? Selim abi'nin kariyerde yardırmıştı öyle demişti.![]()
Bizde çekilen şutların%70 i onun ama gol varmı yok adam tam israf
Emre ilk kariyerimde 22 gol atmıstı forvette tavsiye ederim ama malouda hem masrafı hemde fiziksel özelliklerin çökmesinden dolayı seneye bir şekilde gitmeli yoksa çok para yiyo çok.
Henriqe yontulmamıs kütük ya hazırlık maçını izledim herif ofsayt kralızaten teknik beceresine bakınca gol beklemiyom kakalayacak klüp arıyorum
Maloudanın yıllık ücreti görünce agzım ayrıldı resmen devre arasına yolcudur abbas hatta transferin son günü 1 eylül fala olursa yine gönderme çabası içindeyim..Benimki bi yandan oyuncu piyasa yapsın diğer yandan el mahkum henriqe batuhan birbirinden beter jankoda sakat
Şimdi koyacağım maçı henrique yedi abi böyle bir futbolcu olamaz dağlar taşlar geçtim taça şut çekti ya seneye ilk iş forvet bu belli oldu
Geçmiş olsun kötü maç olmuş.
Seneye kendi kadronu kurup ilk 3'e girersin![]()
seneye bu performansla en kötü ilk 3 te olursun gibi![]()
Tebrikler renktaş, çok güzel bir sezon geçirmişsin bu imkanlarla
Aldım Pektemek'i hayrını görürüz inşallah
Gidişat iyi hocam sen bir sonraki yıl Avrupa'da FIRTINA estirirsin![]()
Hocam tebrikler sonradan gelmene rağmen çok iyi bir performans![]()
Kesinlikle çok iyi performans sergiledi psikolojik olarak beni bile etkiled![]()
Güzel bir performans sergiledin gerçektentebrikler
İnşallah amacım çeyrek final para kazanmalıyız yoksa bir daha gidemeyeceğiz bu borçlaBu arada pektemek benim maçımdaki gibi 3 maç çıkarsın sana yeter adam deli olmuş oyunda
Teşekkür ederim yaptık birşeyler inş güzel olur mali fair play ucu ucuna kaçtık seneye avrupa bileti alsak bile gidemeyeceğiz bu gidişle
Abi dahada iyi olurdu ama senin maçın kırılma noktası oldu ondan sonra çöküşe geçtik
Teşekkür ederim elimizden geleni yaptık
Eyv hocam teşekkür ettim
Seneye revizyona gidicem ilk maçlarda kötü performans olabilir şimdiden affola fener ilk 2 de olsun bizde 3. olalım yeter bize
Fenerin ardından 3. olursak başarıdır.İyi para alırız amacım şimdilik küçük![]()
Sonuç olarak iyi idare etmişsin Çağrı, hele kapanış maçını Fener ile yapıp yenmek yetmiş diyebilirim![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho