Türkiye Kupası 2.Ön Eleme : Beylerbeyi : 1 Samsunspor : 4
Birçok kişiye garip gelebilir ama ben Türkiye Kupasın'da finale göz dikmiş durumdayımO yüzden maçlara her zaman ki 11'imizle çıkıp gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyorum.Kupa maçlarından önce işi biraz daha sıkı tutarak Finale kadar gidebilirsek ne güzel
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ptt 1.Lig 9.Hafta : Samsunspor : 5 G.Antep Belediye : 1
Bu kadarını bizde beklemiyorduk sebebini soracak olursanız ise altta puan tablosunu vereceğim ordan anlayabilirsiniz.Oyun gerçekten fazlasıyla uçuk kaçık.Umarım en kısa zamanda update gelir biraz daha zevkli oynayabiliriz oyunu![]()
Ptt 1.Lig 10.Hafta : Tavşanlı Linyit : 1 Samsunspor : 3
Deplasmanda kazanarak biraz daha rahatlıyoruz.Güzel oyun ile kazandığımızı söyleyebilirim.Ekigho gol atarken Umar'a da bir tane attırdı ve performansı ile bizi memnun etti.Haluk bu maçta oynayamadı ne yazıkki sakatlığından dolayı.Ama yine de 3 puan bizim oldu.
Bizim için 10 maç geride kaldı Puan Durumu :
Oyundaki hatalardan dolayı uçuk kaçık skorlar ortaya çıkıyor burası açık ve net.Bu şekil de de olsa oynamaya ve oynadığımız bu oyundan zevk almaya bakacağız artık10 maçta 35 gol attık ve bu maç başına 3.5 gol demek oluyor.Bu şekilde devam edersek bir rekor gelebilir demektir.Attığımızdan az yiyoruz ama bu şuan için iyi olsa da ilerleyen zamanlarda bize sıkıntı yaratabilir.Her zaman forvetlerimiz bu kadar gününde olmayabilir.
Tüm sakat oyuncularımız antremanlara başladılar.
maçlar güzel
Teşekkürler.
Ptt 1.Lig 11.Hafta : Samsunspor : 4 Bucaspor : 2
33.Dakikasında 3-0 öne geçtiğimiz maçta sonrasında sıkıntıya girsek de Gizli golcümüz Ekigho'nun golleriyle maçı kazanmasını bildik ve liderliğimizi devam ettirdik.
Türkiye Kupası 3.Ön Eleme Turu : Samsunspor : 2 Bugsasspor : 1
Tam kadro çıkmadık maça maçtan önce takım profilimize baktığımda henüz ortalama değeri olmayan tüm oyuncularıma şans verdim.Özellikle orta alanda top yapamadık bu yüzden rakip oyunun hakimiydi fakat yine de kazanmasını bildik.
Ptt 1.Lig 12.Hafta : İbb : 2 Samsunspor : 4
Maça çıkmadan önce - 3 puan diyordum bu maç için.Sonuçta rakbiimiz Şampiyonluk rakiplerimizden biriydi.Nitekim 25. dakika da 2-0 öne de geçmesini bildiler.Ama 2.yarı bambaşka bir Samsunspor vardı saha da ve fırtına gibiydik adeta.Maçıda 2 farkla kazanmasını bildik.
Her şey müthiş![]()
Ptt 1.Lig 13.Hafta : Samsunspor : 3 Adana Demirspor : 3
Şuana kadar bu seri de en çok zevk aldığım maç bu olduGoller iki takım içinde saçma sapan kanat organizasyonları yerine tamamıyle organize ataklardan gelince izlerken zevk aldım açıkçası.Maçtan puansız ayrılabilirdik ama maestro Arif bize 1 puanı getirdi.
Ptt 1.Lig 14.Hafta : Boluspor : 0 Samsunspor : 2
Umar ve Adilovic milli takımlara gidince bizde bu 2 oyuncumuzdan yoksun çıktık maça.Yerlerine Musa Sinan ve Ekigho forma giydiler.Ama maçın kaderini 2 gol atan kaptan Adnan belirledi ve bu deplasmandan da 3 puanla ayrılan taraf olduk.
Ptt 1.Lig 15.Hafta : Samsunspor : 2 Ş.Urfaspor : 4
Oyunun abartılı takımı olarak gördüğüm Urfaspor ile iç sahada karşılaştık ve beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık.Sercan Yıldırım ile başa çıkmayı başaramayınca maalesef puansız ayrıldık bu mücadeleden.Bu arada Sercan'a bak sen Manchester'ı istersin ama Seni Urfa alır
Urfa çok kuvvetli kafaya takma![]()
Maçlar bol gollü ve çok iyi geçiyor .![]()
Bu arada az önce biten karşılaşmada Klasik Hüseyin Kalpar mantığı ile 1 puanı aldıkAslında doğru olan da bu özellikle Bank Asya'da iç sahada ne olursa olsun kazan deplasmanda en kötü beraberlik için elinden geleni yap.
Şimdi oyuna dönüp ilk yarıyı bitirelim
Türkiye Kupası 4.Tur Müsabakası : Rizespor : 0 Samsunspor : 2
İlk turdan beridir söylüyorum ve yinlemeden geçemeyeceğim nedense Kupa'da final oynayabilecek potansiyelde olduğumuzu düşünüyorum.Gerçi ilk defa ciddi bir ekiple karşılaştık ve rahat galip geldik ama kupa dan önce daha farklı hazırlıyorum takımı.Net bir skor ve üst turdayız.
Maçlar güzel aynı şekilde devam abi.![]()
Kupada Kan Zamanı !
Gerçekten istediğim oldu ve Trabzonspor ile eşleştik.Bilenler vardır bilmeyenler için bir not geçeyim.Bursa - Beşiktaş / Karşıyaka - Göztepe / gibi gergin takımların maçlarını bilrisiniz.Burada olaylar biraz daha başkaÇünkü sadece olayın aslında futbol yok yaşantı şehirleşme sanayileşme Karadeniz'in gelişmiş şehri olma gibi birçok fonksiyon var.Neyse bunlar olayın diğer yüzleri gelelim kupa da ki rakibimize
![]()
Ahanda büyük derbi !Alırız Trabzonspor'un kadro mefta.
![]()
Gerekirse lige çıkma ama Trabzonspor'u yen !![]()
Bu arada kupa maçını oynuyorum son dakikalar![]()