3.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
4.Hafta
3.Hafta
4.Hafta
Daha ilk yarıda skor abartısız 3-0 olamsı gerekirken acayip bir golle maç riske girdi bir kere geldiler komik bir gol yedik ama herşeye rağmen çok güzel top oynadık. inş yeni güncelleme ile motora çare bulurlar sürekli dem vurmak istemiyorum ama boşa kürek çekmeyide istemem
Grup liderliği adına önemli bir galibiyet olmuş mutlak gol şansıda normal gibi sonuca bakınca![]()
Mutlak gol şansı sayısında sıkıntı var geçen gün söylemiştimya herif karşı karşıya kalıyor istatistikelre mutlak gol şansı olarak yansımıyor karşı karşıya 6 pasta olan pozisyon yansımayacaksa ne yansıyacak ? (:
Partizan mı zayıftı bizmi iyi oynadık bilemiyorum ilerleyen günlerde belli olur. Deniste garip adam 6 pastan boş kale yerine klecinin kucagına atar sonra olmayan pozisyondan gol çıkarır garip !
Denis başlamış atmaya, güzel olmuş Partizan maçı.
Gruptan cikarsin.. Partizan ve Nordsjealland rakip degiller![]()
öyle deme Stutgarta taktılar ayrıca gruplara gelene dek eledigimiz takımlara elenedebilrdik yani cdden futbol bu kim ne yapacak belli olmuyor
Görünüşte öyle skorlara bakacak olursak..ama henüz dişli bir takıma karşı oynamadık bu hafta ligde yanlış hatırlamıyosam BJK ile oynayacaz takım hakkında daha net bi fikir oluşur kanımca
Ne kadar beleşçiyim laYarım sezonda 11 adam ile beleşe anlaştık
Maç kazan ki takıma para gelsin yoksa işin zor
Ve son olarak şampiyonluk bekliyoruz![]()
İyi başladık.![]()
Partizan'ı deplasmanda yenmek çok iyi olmuş![]()
Başarılar![]()
5.Hafta
6.Hafta
Maçlar müthiş.
Hedefimiz devre arasına iyi bi pozisyonda girmek yönetimden bütçe alma adına ve yukarısıyla farkın fazla açık olmamasını sağlamak o yüzden şampyionluk vs telafuz etmiyorum nyetim de yok lastik bu patlar elbet (:
Diaz reyiz konuşturuyor hünerlerini :sigara:
7.Hafta
8.Hafta
Trabzona selam şova devam![]()
Son 3 maç epey sıkıcı geçmiş hacı maçlarda pozisyon yok gördüğüm kadarıyla rakipde girememiş sende
istatistiklerde özellikle mutlak gol şansını çözebilmiş değilim diyorumya sana (: misal stutgart maçında 3 net pozisyonum varmış ama ben göremedim resmen kapmlumbaga gibi cekildik kabugumuza herifler oynadı biz izledik sadece istatistiklere baksan elimizden zor kurtulmus sanarsın![]()
9.Hafta
10.Hafta
Aslında Roberto abi doğru söylüyor ama bilmiyorki kıdemli oyuncu alacak paramız yok mahalleden komşudan çarşıdan pazardan oyuncu araştırıyoruz..Olacak o da olacak bizimde paramız olacak elbet
Sıradaki maç içerde Stutgartla bu hafta macları sonucunda grupta durum oldukça netleşir diye tahmin ediyorum. Ardından ligde Kayseriye lidere konuk oluyoruz :0.
Geride bıraktığımız fikstür ve buna bağlı takımın moral durumunu öğrenme adına kaptanı odaya davet ettim. Aramızda birkaç arkadaş sorunlu onu halletmesini rica ettim ardından takımın durumunu sordum. Herşey iyi gibi bakalım bundan sonra nolur..Taktik henüz oturmadı ve takım uyumu %70lerde henüz
Olurda birgün küme düştüğün günler olur der kaçar giderim buralardan![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Valla hocam çok iyiyiz![]()
Ts kariyerine devam etseydim denisten inanılmaz verim almaya başlamıştım diaz hocam gerçekten çok iyi tespit sheffieldada önerilerini beklerim![]()
eyv saolasınız inş sürekliliği olur formumuzun
Ben de yeni yeni verim alıyorum go latamadıgı görülen birkaç hafta varya işte o haftalarda da sakattı (: Sen hangi rolde oynatıyodun ? İngiltereye oyuncu bulmak zor oluyor ya AB sıkıntısı var ama bakarım akşam eve gidince şimdi işyerindeyim oyuncu dosyam klasörün birinde aklımda da oyuncular olsada ab uyruğu var mı yokmu bilemiyorum (: