Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

13 65.00%
  • Berabere biter

4 20.00%
  • Elazığspor kazanır

3 15.00%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 85 arası toplam 85 sonuç

Konu: Galatasaray-Elazığspor | STSL 14. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Drogbam cani isteyince nasilda oynuyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Umut girdi Drogba çıktı,1 gol daha atarız ileride yapacağı presle,eğer 10 dakika içinde atarsak 4-0 biter,yoksa 3-0 biter.Elazığ'nın atacağını sanmıyorum ancak bu savunma ile belli olmaz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Ched direkt verdi ayarı Çolak'a girer girmez.

Baya iletişim kuruyor artik bizim oyuncular

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

7000 tane ofsayta düştü yine bizimkisi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler Galatasarayım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gol yemeden kazanmak nasıl bir şeymiş hatırlamış olduk böylece.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Vay arkadaş 2-0'da kapadım 2-0 bitmiş. Neyse gol yemedik 3 ay sonra iyi oldu bu. Darısı Juventus'a.

Bi dakka hala gol yemedik mi? Mac bitti inanamıyorum hala yiyebiliriz ben endiseliyim

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

O değil de avatardaki adamı özlemiştik be.Hoşgeldi sefalar getirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Baskılı ve pozisyon vermeden bitirdik maçı, bu iyi bir şey. Fakat karşımızda ligin en zayıf takımı vardı. Bu baskıyı diğer takımlarada kurarsak kolay kolay gol yemeyiz.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Özeti yeni izledim maçta pek bir şey olmamış 3 dakikalıktı zaten özette sevindiğim şey ise gol yemeden bir maçı bitirebildik. Gökhan'ın oynamasına sevindim.. Ceyhun'da ki ısrarı anlamış değilim ama elde de bu var naparsın..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu maçta net olarak gördüm iki eldeki kadro net olarak 3-5-2 kadrosu Avrupa'da da 3-6-1 oynarız Bence Mancini'nin en doğru kadrosu buydu ve şu andaki idealimiz bu bana göre. Ceyhun'un geriye gelip stoperleri 3 lemesi hem defans hemde hücum güvenliğini sağladı. Öyle zayıf falan diyosunuz ama bu Elazığ bize 3 tane kontradan rahat gol atardı. Ancak Ceyhun'un ortaya geçip Chedjou ve Gökhan'ın çizgiye doğru inmesi hem sahayı daha iyi parsellememizi hem de Riera'yla Eboue'nin hücum etkinliğinden tam anlamıyla faydalanmamızı sağladı. Ayrıca Ceyhun ve Yekta hamlesiyle Selçuk ve Melo'nun ofansif özelliklerinden de fazlasıyla yararlandık, önde basarken hem daha çok adamla bastık hem de orta sahayı kalabalık tuttuk. Eldeki kadroyla hücumda 3-5-2 geride 5-3-2 şu andaki en ideal olayımız bana göre. Bruma falan da bekleyecek biraz, hepimiz bekleyeceğiz yoksa çok ağlarız daha savunma savunma diye. Takım savunmasını şu an sadece böyle oturtabiliyoruz. Gidenlerle gelenlerle kadro biraz daha şekillendi mi yeni dizilişlere bakılır. İşin özeti takımı beğendim ben. 2-0'dan sonra rölantiye alıp kasmasak da doğru dizilişle doğru oyunu oynadık.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maçtaydım ve tribün olarak çok eğlenceli bir maçtı. Sesimiz nasıl geldi bilmiyorum ama bağırmaktan öldük

2. yarının başından itibaren 18 dakika boyunca ardarda Cimbombomum sen çok yaşa tezahuratını yaptık. İlk defa bu kadar eğlendim bu tezahuratı yaparken. Normalde aynı tezahuratı yapmaktan çok eleştirilikdik ama bu sefer 2 kere hafif tempoda bağırıp 3.süne aşırı yüklenerek yaptık baya iyi oldu. Hatta bi ara tribün reisleriyle birlikte gülme krizine girdik tezahurat yapamadık
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sevinmedim umitlide degilim , ligin en zayif rakibiydi cunki karsimizdaki.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Unutmuşum söylemeyi, ben hakemi çok beğendim. Uzun bir aradan sonra STSL'de avantaj oynatan hakem gördüm, mutlu oldu valla
    Screw you guys, I'm goin' home

Bu dizilişte Sneijder in de aktif rolu olacak gerçek oyun kurucu gibi oynayabilecek.
    Muhtemel ideali şöyle; (Juve maçı için)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bu dizilişte Sneijder in de aktif rolu olacak gerçek oyun kurucu gibi oynayabilecek.
    Muhtemel ideali şöyle; (Juve maçı için)
    Bence bu kadro ve diziliş birbirine alıştığı zaman iyi bir şeyler ortaya çıkabilir,önemli olan oyuncuların devamlılığını sağlamak.Chedjou yerine Gökhan,Riera yerine Hakan,Eboue yerine de Sabri denenebilir ligde,diğer yabancılar banko oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ceyhun'un yerine Gökhan da oynayabilir.

Chedjou - Gökhan - Semih izleyebiliriz.

3-5-2 ve 5-3-2 varyasyonu bence çok iyiydi. Üzerine gidilmeli.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

10 numarayı da etkin kullanabileceğimiz bir diziliş bu aslında.
    Konu hakkında blogumda detaylı yazdım. Okursanız sevinirim ayrıca.

http://klasik10.blogspot.com/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezon başında yazmıştım bir konuda , Türk takımlarına en çok uyacak dizilim 3'lü defans diye , Fenerbahçe buna benzer wing-back'li sisteme geçti , Galatasaray da dün denemiş , sistem oturursa Galatasaray'ın da yapısı uygun.

Sakalımız da var ama sonunda dinliyorlar işte

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dünkü maçın en güzel anı takımın yaptığı presle taraftarın coşması , taraftarın coşmasıyla presin daha da arttığı bir dakika vardı. Orada belli oldu takım taraftarı mutlu etmek istiyordu. Juventus karşısında en az 30 dakika o atmosferi yaşatmalıyız rakibe.

Nesil
    2007

Rakip Elazığ idi beyler, hemen gaza gelmesek mi acaba Kopenhag maçından sonra da bu takım olmuş dedik sonra deplasmanda Kopenhag'a gol atamadık, Real'den 4 yedik, ligde kör topal ilerliyoruz vs. vs.

3-5-2'yi Reira'nın ne kadar kaldırabileceği de muamma ama sistem bence de iyi skor da iyiydi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu maç ölçü olmamalı zaten.Juve maçında anlayacağız herşeyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim anlamadığım nokta şu ki takım çok kötüymüş imajı yaratılmaya çalışılıyor fakat öyle değil. Tamam oyun pek iç açıcı değil fakat geçen sene şu tarihtreki puan ile aynı puandayız su an. Tek fark rakiplerimiz geçen seneye göre daha iyi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri