juve hedefleri buyuk bir kulup, kupa 2 nin pesinde kosacaklarini sanmiyorum. SL icin oynarlar her turlu, yersiz bir dedikodu olmus o.
Evet Juventus'un stadında olacak bu sene Avrupa Ligi Finali. Bence o konuşanların düşüncesi pek mantıklı değil, kura çekildiğinde herkesin favorisi Real ve Juve idi. Gruptan çıkamamaları demek ciddi başarısızlık demek onlar için, ben bugün beraberliği düşüneceklerini bile sanmıyorum. Kazanmak için oynarlar.
Değil Juventus,yer yüzünde ki hiç bir takım sırf kendi evlerinde kupa finali oynanacak diye bile bile Şampiyonlar Ligi'ni bırakmazlar.Maç için isteğim tabi ki galibiyet,zaten galibiyetten başka bir çaremiz de yok.
Çaremiz yok demişken belirteyim,hemen alta bakın![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Valla eğer Juve'nın stadında ise Final ki öyleymiş bana mantıklı geldi biraz.
Daha önceden bu şike gibi durumlara karıştıklarını varsayarak olabilir diye düşünüyorum.Şimdi süpriz bi Galatasaray kuponu yapmak mümkün oldu ben olaya bu yönden bakmak istedim açıkçası![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu harika yahu
Maça gelirsek; pek ümidim yok aslında. Karşımızda Juventus var, son haftalardaki performanslarına baktım da formdalar da. Bizim ise halimiz ortada. Biraz gerçekçi bakarsak durum bu.
Yine de Galatasaray'ın olduğu yerde umut da vardır. %1 şansımız bile varsa son dakikaya kadar mücadele ederler de o %1 ile tur atlarız, en kötü UEFA'dan devam ederiz inşallah. Zaten zoru başarmadıktan sonra ŞL'de işimiz yok. Bunu anlarlar da %300'leri ile oynayıp yüzümüzü güldürürler umarım.
http://www.youtube.com/watch?v=7QXgYFtn5Mo
Asıl coşku burda.Aynısını Drogba reis'den bekliyoruz gerçi kimse Kral gibi öyle kafa vuramaz.
![]()
2-1 kazanacağımız geçiyor içimden goller Sneijder ve Burak olur![]()
Gözümde böyle bir gruptan son 16 ya kalmak uefada final oynamaktan daha büyük başarı
Bugün tek bir ihtimali olan insanların hikayesi
Zaten Real geliyor hep Barca'da gelsin fark etmez
Yeter ki tur atlayalım.
Muslera, Chedjou, G.Zan, Semih - Eboue, Melo, Selcuk, Sneijder, Riera - Burak, Drogba (3-5-2)
Stoper 3'lüsü belliydi Ceyhun'u böyle bir maçta oynatmaması gerekirdi Semih daha tecrübeli ona göre.Allah yardımcımız olsun.
İlk 11 çıktı.
-----------------------------Muslera---------------------------
---------------Chedjou---Semih---Gökhan---------------
Eboue-------------Melo-------------Selçuk----------Riera
-----------------------------Sneijder--------------------------
--------------------Burak--------------Drogba---------------
Elazığ maçında sorun yaratmayan sistem yine kullanılmış. Öncelik pozisyon vermemek gibi, normaldir. Bu maçta yediğimizden fazlasını atmak zor. O yüzden mümkün olduğunca az fırsat verip bulduğumuz fırsatlardan gol çıkarmak önemli.
İlk maçta Amrabat'ın yaptırdığı akılsızca penaltı olmasa daha rahat oynayacağımız bir maçın zamanı geldi çattı. Şu anda 6 puanda olacaktık o saçma golü yemesek, rakibimiz ise 5 puanda olacaktı, beraberlik bile işimize gelecekti.
Bu maçta bu ahmaklıklardan uzak duralım. Sahada ne yaptığını bilen 11 adam olsun, biz sevinçten ne yapacağını şaşıran milyonları oluştururuz zaten.
Karlı zeminde neler olacak bakalım ?
Allah yardımcımız olsun.. Yüzümüzü güldürürler inş.. Sneijder'de umarım iyi hazırlamıştır kendini. O kadar zamandır yok ortalıkta..
Selçuk'un golü var bu maçta beyler.
engin baytardan ne istiyor bunlar![]()
İçime farklı bir heyecan var. Maç saati geldikçe ayrı bir artıyor. Allah' ın izniyle alıcaz bu maçı
Allah utandırmasın
Football is simple,but Football Manager is not
iyi basladik gibi.
2 dakikada saha bembeyaz oldu biz daha karı göremedik.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Drogba-Burak çok etkisiz. Adamların savunması inanılmaz kapalı. Burak yerine Umut tercih edilebilir 2. yarıda. Burak biraz daha açık alan golcüsü, Umut ekmeğini taştan çıkaran yapıda, daha faydalı olabilir mevcut durumda.
Kar değil dolu gibi yahu![]()
en iyimiz eboue
Cok kotu oldu saha iki dakikada. Bakalim avantaja cevirebilecek miyiz bunu.
4231 burak rieraya hic yardim etmiyor tehlikeli orasi