Raul ve Bruno Alves'in bedelsiz gitmesi çok yanlış bence. Transferlerin ise çok iyi.
Raul ve Bruno Alves'in bedelsiz gitmesi çok yanlış bence. Transferlerin ise çok iyi.
Cok iyi gidiyoruz iki kulvarda da.Real macları nasıl geçer bilmiyorum ama diğer macları kazanırız...
Ohaa o nasıl bir gruptur , çıkarsan helal olsun![]()
Anlaşılan UEFA , Fenerbahçe'nin yakasını hiç bırakmayacak..
Böyle bir grup olur mu yaw
R.Mad ve PSG ; iki takımında sana şans tanıyacağını hiç sanmıyorum..![]()
Biz bu gruptan çıkarız![]()
Zor bir grup.. en azından üçüncü çıkarız bence![]()
grup çok zor ama AL ye devam etsek fena olmaz
Gençler yorumlarınız için teşekkür ederim,Çok yoğun çalışıyorum,Dizi işte 21 tane mekan gezdik bu hafta.Fikstür halinde yayınlıyacağım birazdan![]()
Ezeli Rakibimiz Galatasaray"ın düşüşü devam ediyor !
Uefa Şampiyonlar Ligi Rakibimiz JUVENTUS
Gruptan çıkmışız.Ben demiştim![]()
Yav hertafarta FB kariyeri bir ortak Fb kariyeri ne giderdiah ulan
Gruptan çıkmak büyük başarı. Juventus nispeten daha iyidir. Barca'nın gelmemesi iyi olmuş.![]()
TariboWest
Aynen öyle demiştin
Kanka çok yoğunum yeri geliyor 10 da 11 de geliyorum,yeri geliyor 8 9 gibi eve geliyorum.Böylesi işine geliyorsa atalım bir ortak kariyer
Teşekkürler,çok daha zayıfları varken Juveyi çektik![]()
Ligde yine sampiyon oluruz buyuk ihtimalle, Juve imkansiz degil.. gecebiliriz![]()
Devre Arası Transferleri ;
Devre Arasında 3 takviye yaptık takımımıza.Arjen Robben,Jeremy Menez ve Jem Karacan ile sözleşme imzaladık.
Kiralık olarak Robben ve Menez gelirken,sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Jem Karacan ile 1.4 m euro tazminat karşılığı sözleşme imzaladık.
Ezeli Rakibimiz Galatasaray küme düştü !
Yine Şampiyonluk gelmiş tebrikler
Bu arada bu oyunda Gs'de bir problem mi var anlamadımki bende daha 20. haftada Mancini kovuldu .
İyi başarı gelmiş bu sene.GS'nin küme düşmesi garip değil![]()
Anaaa ulan ben onu görmedim
Küme düşmüşüz birde![]()
Saçma olmuş biraz ya gerçekte küme düşer mi GS
Geç de olsa başarılar dilerim.Bu arada harbi Galatasaray ne olmuş öyle resmen dibe çökmüş.
Fenerbahçe A.Ş Kap Bilgilendirme ;
Bayern münih kulübü oyuncusu Mario Mandzukic, ve Tottenham kulübü oyuncusu Etienne Capoue"nin transferi için görüşmelere başlanmıştır.
TRANSFER
Hocam senin sunumu çok beğeniyorum ya.Mandzukic tam bir santrafor iyi transfer olur
Edit:derken transferler gelmiş
Edit2:Başlık çok iyi olmuş ahah![]()
Last edited by walcott07 : 14.Ocak.2014 at 23:44
Sampiyonlar Liginde iyi performans gostermisiz gecen sene.. Galatasaray'in kume dusmesi oyunun sacmaligi resmen bence![]()