11 ay nedir cidden.Yazık olmuş abi.Yerine birini alabilecek miyiz bari?Malum borç harç her şey var kulübün üzerinde :/
11 ay nedir cidden.Yazık olmuş abi.Yerine birini alabilecek miyiz bari?Malum borç harç her şey var kulübün üzerinde :/
Birçok oyuncumuzla yollarımızı ayırdık.
İlk olarak bonservisi makul olan oyuncuları kadromuza kattık. Bu oyuncuların yanı sıra sözleşmesi sona ermiş birkaç isim ve kiralık oyuncuları da kadromuza kattık. 5-6 m € luk transfer bütçemiz var. Transfere devam edeceğiz. Kiralık oyunculara yönelmeyi planlıyorum.
Sebastien Corchia - 4 m €
Guido Pizarro - 3.5 m €
Yann Sommer - 3 m €
Silvio Romero - Bedelsiz
Dedryck Boyata - Bedelsiz
Patrick Van Aanholt - 500 B €
Alexander Büttner - Kiralık
Alfred Duncan - Kiralık
Alt yapıdan da üç oyuncuyu as takıma aldık.
Kamil Miazek
Sven Van Beek
Anass Achahbar
TariboWest
romero güzel forvetmiş corchia zaten malum nasıl oyuncu olduğu beklediğimden daha iyi transferler olmuş tabii gidenler de iyi para bırakmış bi de kura şansı olsa![]()
Transferlerde Van Beek dışındakilerin hepsi güzel bu oyuncunun iyi bir topçu olması için 3-4 fırın ekmek yemesi lazımçok fazla oyuncu aldın uyum falan sıkıntı olacaktır dikkat etmek lazım
Transfer gayet iyi.Kolay gelsin
Gençler bomba gibi.Umarım beklenen gelişmeyi gösterip bir an önce katkı verirler![]()
Transferleri beğendim![]()
Van Beek alt yapıdan çıkardığım bir oyuncu. Mathijsen ile çalıştırmıştım geçen sezon. Ligde sık sık forma şansı vermeyi planlıyorum.
Teşekkürler.
İnşallah.
Beğenmene sevindim.
Forvet sorununu kiralık olarak çözdüm. Birazdan paylaşacağım.
Eyvallah kardeşim.![]()
TariboWest
Transferler gayet güzel.Şuanda soru işareti kalan tek mevki forvet bence.Acaba Romero beklentileri karşılar mı diye ?
Transfler çok iyi abi , özellikle Corchia ve Sommer.
Kanatlardaki ve forvetteki eksiklerimizi 3 kiralık oyuncu ile kapattık.
Angelo Henriquez - Kiralık
Pizzi - Kiralık
Ante Rebic - Kiralık
TariboWest
Gençler yakıyo resmenİlerde çok büyük işlere imza atar bu kadro
![]()
Rebic'e iyi bak hocamKendisi bebeğim olur
Madem gençleri seviyorsun sana 1-2 eleman önereyim ama ilk profilleri resmen çöp uğraşırmısın bilmiyorum
Transfer Özeti
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu
UEFA Avrupa Ligi Eleme Turu
UEFA Avrupa Ligi Grubumuz
TariboWest
UEFA'da gruplara kalmak en hayırlısı olmuş.Gruptan rahatça çıkarız İnter'le birlikte.
Inter benim oyundaki Inter gibiyse zorlanmadan 1. çıkarsın gruptan![]()
Puan Durumu
Lige başlangıç büyük hayal kırıklığı oldu. Fakat uyum sorununu en ağırından yaşıyoruz şu an.
Ve Yine Başladı !
Graziano Pelle'yi gönderemiyoruz. O yüzden a takıma yeniden aldım. 1 ay içinde takımlara çalışmalara başlayacak...
TariboWest
Hollanda Kupası 2. Tur
Kupaya Veda Ettik !
Ve Yönetimin Sabrı Tükendi !
TariboWest
İşler kötü gidiyor ama tersine çevireceğine eminim![]()
Ve Kovulduk !
Ben böyle yönetim görmedim. Maç eksiğimiz olmasına rağmen başarısız olduğumuzu düşündüler. Sakatlıklar, ek süre vs gibi şeyleri de bahane olarak gördüler ve bileti kestiler...
TariboWest
Şanssızlık !
Kötü olmuş kovulman , halbuki kadronun potansiyeli çok iyiydi biraz daha ilerleyebilseydin çevirirdin diye düşünüyorum.