Tita attı 1-1
M.P. Antalyaspor kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Tita attı 1-1
Tita atti 1-1 oldu
Yemeseydik iyiydi, Burdisso fena değil ama savunma genel olarak eğreti duruyor.
Diarra şu ofsayt sorununu halletse saglam bir forvet olacak ama adam ofsayt kuralını bilmiyor gibi oynuyor.
selcuk hakkinda her dedigim dogru bugunde berbatlari oynuyor acilen cikmasi lazim 2-3 mac dinlendirsinler. umut gundogan daha cok katki verir.
2-1 yapti Antalya
Saçma gol was here.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Chedjou....
Yazık valla resmen ellerimizle veriyoruz maçı.
Drogba yokları oynuyor. Onu bırak o nasıl bir çarpma pozisyonudur arkadaş. Nerede enteresan pozisyonlar varsa bizi buluyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Çok klas bir goldü.O degilde Antalya şu ligde bir tek Gs'ye ters geliyor.
![]()
Haydi geçmiş olsun.
Sabri sağ kanatı felç etti. Acil çıkarılması lazım. Her çıktığında pozisyon yedik.
İlk yarının hakkı beraberlikti ama yenik durumdayız, kötü oldu. Çevirebiliriz inşallah ama zor gibi. Antalya zamana oynamaya başlar şimdi.
En fazla berabere biter maçın başında 2-0'ı bulup işi bitirebilirdik ama olmadı harcadık pozisyonları.
Her şeye rağmen saldır Galatasaray !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Veysel,Umut Gündoğan ve Umut Bulut girmeli oyuna. Selçuk,Drogba ve Sabri çıksın.
Kaçan pozisyonlardan sonra yenen gollere şaşırmadım pek, sonuçta futbolun kuralıdır atamayan atarlar. Tabii 1.5 pozisyonda 2 gol yemek hiç iyi olmadı.
Bu maçı alıcaz başka yolu yok!
Bizim şansımız ne zaman dönecek merak ediyorum. Bu nasıl bir goldür ya
steam : aytekin79
Drogba ve Sabri yokları oynuyor maçta. Ama Mancini'nin Drogba'yı çıkaracağını hiç sanmıyorum, yeri garanti çünkü.
https://vine.co/v/MZ70zDZIwpu
Burak Yılmaz on fire
Burdisso baya agir , cok adam kaciriyor arkaya.
İçeride aslan, deplasmanda kedi.
Melo hariç tabii.
2-2 oldu. SALDIR GALATASARAY
Heyt be! Helal olsun sana Umut.
Deplasman performansımız bu şekilde olduğu sürece şampiyonluk mümkün değil.
Şu baskı maçın bitimine 2-3 dakika kala değilde 10-15 dakika kala yapılsa çok mu zordu? Birşeyleri iyi yapabilmemize rağmen doğru zamanda yapamıyoruz.
bu burak nasıl adam anlamadım adamın suratına dirsek vuruyorsun birde adam yerde yatıyor diye adamı azarlıyorsun pes