Çok güzel bir kadro, 3-0 gibi bir skor bekliyorum.
Yedek yabancı kim?
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Kadroyu çok beğendim. Son zamanlarda formda olan oyuncularda ilk 11'de yer bulmuş kendine. Bu maçta çok daha hırslı ve güzel bir futbol bekliyorum.
Bu gönlünden geçen kadro mu yoksahiçbir yerde göremedim
yok abi resmi 11 ajanslara dusmeden yazdik![]()
![]()
buda yedeklerimiz
Ufuk-Ceyhun-Hajrovic-Emre-Sabri-Koray- Berk İsmail
Umut'un golü var,yazın bir yere.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hajrovic 'i ilk 11 bekliyordum gönlünü alması için![]()
Rize tehlikeli bir takım. Sadece Kweuke üzerinden konuşulmuş ama bir o kadar top tekniği yüksek ve oyuna hız kazandıran Cernat ve Lua Lua'dan bahsedilmemiş. Bu oyuncular da sahada olması durumunda skora oynayacak isimler olacak. Keza Engin Baytar ve Hurşut Meriç'te etkili isimler. Tabi bazı isimler sakatmış kim çıkar bilmiyorum ama bu saydığım isimler kontra futbolda etkili olacak isimler.
Keza devre arası transferi Deniz Kadah da enteresan bir oyuncu. Futbol hayatının büyük bir bölümünü Almanya'da geçiren Deniz'in ister istemez futbol tekniği yüksek oluyor. Yurt dışında bizim ligdeki gibi fiziğe dayalı bir futbol olmadığından futbolcular topla daha çok haşır neşir. Deniz bu bakımdan kaliteli. Üst düzey bir oyuncu değil ama eğer Galatasaray az adamla yakalanırsa çok tehlikeli bir isim olacaktır.
Rize orta alanında Kıvanç, Sercan, Ludovic Sylvestre, Liban Abdi gibi ayağa top yapan isimler mevcut. Bu oyuncuların ortak özelliği orta alanda kısa pasa dayalı oyunu iyi uygulamaları.
Savunmaya baktığımız zaman formdan düştüğü için yedeğe çekilen Ali Adnan'ın tekrar hazır olduğunu, Fizik kuvvetleri yerinde olan Oboabona ve Viera'nın savunma arkasına atılacak toplarda Burak'ın etkinliğini düşürebilecek potansiyelde oyuncular olduğunu görüyoruz.
Kalede ise Serkan Kırıntılı var. Değişken bir kaleci. Refleksleri kuvvetli ama sanki bir şeyler eksik (:
Kısacası Rizespor dengeli bir kadroya sahip. Her ne kadar bir Galatasaray etmese de boyunun ölçüsünü bilmesi durumunda bu maçtan puan ya da puanlar almaya müsait. Bakalım nasıl bir mücadele olacak?
...
hakkaniyetli bir kadro olmus gsde. yekta ve veysel guzel secimler. umut da banko gibiydi zaten drogbanin olmadigi kadroda. chedjounun formu devam edecek mi bakalim. yedeklerden de hamle imkani var, guzel kadro.
Rizespor'un mevcut kadrosu bence şuan bulundukları sıralamayı haketmiyor. Ligin kadro bakımından en kaliteli 5-6 takımından biri Rizespor.
@baldemir
Kesinlikle öyle de o saydığın oyuncuların takım oyununa ne kadar yatkın oldukları önemli olan. Dengesiz bir takım çünkü oyuncuları öyle. Başta Serkan, Lua Lua,, Hurşut gibi isimler bir maç muazzam oynayıp öteki maç amatör takım topçusuna dönüşebiliyorlar. Bugün inşallah patlama yapacakları güne denk gelmez![]()
ÇAYKUR RİZESPOR İLK 11
Serkan, Koray, Viera, Görkem, Ali Adnan, Aykut, Kıvanç, Kağan, Cernat ve Ali Abdi Deniz.
GALATASARAY İLK 11
Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Selçuk, Yekta, Melo, Sneijder, Umut ve Burak.
Bu Rize'yi kesin olarak yenmemiz lazım. Kadromuz çok iyi. Gol yemeden bir galibiyet istiyorum. Deplasmanlarda dökülen isimlerin olmayışı sayesinde bu maça kesin gözüyle bakıyorum.
mac baslamadan 70 mesaji gecti konu![]()
Handikaplı yeneriz bence bu kadroyla.
Rize'nin 11'i ilk yarı maçı tutmaya yönelik kurulmuş bir 11. Sanırım 2. yarıya maçın dengede gitmesi durumunda önde basacak adamları sahaya sokarak olası kontralardan yararlanmaya çalışacaklar. Galatasaray ilk yarıda gol ya da goller bulursa bu maç başımı alır gider aksi halde Rize'nin planı tutar ve çanlar Galatasaray için çalar (: İki takıma da başarılar.
...
Polemik yaratmak istemiyorum da Uğur Tütüneker kötü kadro çıkarmış sanki, Sercan, Eren, Kweuke , Sylvestre ve Sezer yedekte. Anlam veremedim.
Ugur tutunekerin Konyaspordan gitmesinde katkisi olan herkesten Allah razi olsun
Umut Bulut amatör lig topçusu
Burak, Melo, Sneijder çok istekli.
Sneijder güzel ara pası attı, Burak zoru deneyip atamadı golü. Soluna vursa goldü muhtemelen.
Ugur hoca bir cok futbol insanini cebinden cikaracak ahlakta bi adam aklinizdan cok yanlis seyler geciriyosunuz, ayiptir.
Umut ve Selçuk maçta değiller herhalde. Selçuk zaten uzun zamandır kötü de, Umut saçma sapan faul bekliyor sürekli, hakeme bakıyor. Muslera bile dayanamadı tepki verdi.
Selcuk dinlenmeli artik
Burak Yılmaz ve Veysel'in anlaşmazlığı yine golden etti. Drogba olmayınca top tutamıyoruz, pozisyon bulmak zorlaşıyor, bulduklarımızı da atamıyoruz. Gidişat iyi değil.
viera nın kartı saçma
Bizim ülkede sevmediğim en önemli şeylerden biridir şu; Hayalperestliğimize dayalı ön yargılarımız. Uğur Tütüneker Galatasaraylı olabilir, Galatasaray'da oynamış olabilir, Galatasaray için canını verecek kadar bir sevgisi bile olabilir ama bu onun ekmek yediği yere ihanet edeceği anlamına gelmez. Ne Galatasaray Rize'yi yenerse şampiyon olur ne de Uğur Tütüneker hediye edeceği 3 puanla göklere çıkar.
Bu sadece bu maçla ya da Uğur Tütüneker ile alakalı değil. Şu hakem tetikçi, bu oyuncu bilerek oynamıyor, bu Federasyon bilerek bunu yapıyor vs bu yargıları taşıyan her görüş benim neznimde bir hakarettir, küfürdür. Bu yüzden laflarımızın nereye gideceğine dikkat edelim.
Bana göre mevcut bu durum taktiksel bir harekettir. Şuana kadar da takır takır işliyor. Galatasaray golü bulamadıkça daha önde basacak ve geride açık verecektir. Şuan Deniz ve diğer oyuncular savunmayı yıpratıyor. İkinci yarı da skor böyle devam eder, Aynı oyun sahada olursa yedekten girecek oyuncularla maçı alıp götürecek olan Rize olur. Şuan planlarının tutmasının tek şartı maçın uzun bir dengede gitmesi.
...