Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Rizespor Kazanır

4 19.05%
  • Berabere Biter

3 14.29%
  • Galatasaray Kazanır

14 66.67%
Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 188 sonuç

Konu: Rizespor - Galatasaray | STSL 23. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ilk 11imiz

Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Yekta, Selçuk, Melo, Sneijder, Umut, Burak
    Kadro gayet iyi bence.Bir terslik olmazsa kazanırız bugün.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Çok güzel bir kadro, 3-0 gibi bir skor bekliyorum.

Yedek yabancı kim?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kadroyu çok beğendim. Son zamanlarda formda olan oyuncularda ilk 11'de yer bulmuş kendine. Bu maçta çok daha hırslı ve güzel bir futbol bekliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu gönlünden geçen kadro mu yoksa hiçbir yerde göremedim
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yok abi resmi 11 ajanslara dusmeden yazdik

buda yedeklerimiz

Ufuk-Ceyhun-Hajrovic-Emre-Sabri-Koray- Berk İsmail

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Umut'un golü var,yazın bir yere.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Hajrovic 'i ilk 11 bekliyordum gönlünü alması için

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yok abi resmi 11 ajanslara dusmeden yazdik

buda yedeklerimiz

Ufuk-Ceyhun-Hajrovic-Emre-Sabri-Koray- Berk İsmail
    Ha iyi o zaman. ben de resmi skoru yazdım 3-0

gerçekten takım bugün sezonun en iyi futbolunu oynayacak gibi hissediyorum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rize tehlikeli bir takım. Sadece Kweuke üzerinden konuşulmuş ama bir o kadar top tekniği yüksek ve oyuna hız kazandıran Cernat ve Lua Lua'dan bahsedilmemiş. Bu oyuncular da sahada olması durumunda skora oynayacak isimler olacak. Keza Engin Baytar ve Hurşut Meriç'te etkili isimler. Tabi bazı isimler sakatmış kim çıkar bilmiyorum ama bu saydığım isimler kontra futbolda etkili olacak isimler.

Keza devre arası transferi Deniz Kadah da enteresan bir oyuncu. Futbol hayatının büyük bir bölümünü Almanya'da geçiren Deniz'in ister istemez futbol tekniği yüksek oluyor. Yurt dışında bizim ligdeki gibi fiziğe dayalı bir futbol olmadığından futbolcular topla daha çok haşır neşir. Deniz bu bakımdan kaliteli. Üst düzey bir oyuncu değil ama eğer Galatasaray az adamla yakalanırsa çok tehlikeli bir isim olacaktır.

Rize orta alanında Kıvanç, Sercan, Ludovic Sylvestre, Liban Abdi gibi ayağa top yapan isimler mevcut. Bu oyuncuların ortak özelliği orta alanda kısa pasa dayalı oyunu iyi uygulamaları.

Savunmaya baktığımız zaman formdan düştüğü için yedeğe çekilen Ali Adnan'ın tekrar hazır olduğunu, Fizik kuvvetleri yerinde olan Oboabona ve Viera'nın savunma arkasına atılacak toplarda Burak'ın etkinliğini düşürebilecek potansiyelde oyuncular olduğunu görüyoruz.

Kalede ise Serkan Kırıntılı var. Değişken bir kaleci. Refleksleri kuvvetli ama sanki bir şeyler eksik (:

Kısacası Rizespor dengeli bir kadroya sahip. Her ne kadar bir Galatasaray etmese de boyunun ölçüsünü bilmesi durumunda bu maçtan puan ya da puanlar almaya müsait. Bakalım nasıl bir mücadele olacak?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

hakkaniyetli bir kadro olmus gsde. yekta ve veysel guzel secimler. umut da banko gibiydi zaten drogbanin olmadigi kadroda. chedjounun formu devam edecek mi bakalim. yedeklerden de hamle imkani var, guzel kadro.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Rizespor'un mevcut kadrosu bence şuan bulundukları sıralamayı haketmiyor. Ligin kadro bakımından en kaliteli 5-6 takımından biri Rizespor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@baldemir

Kesinlikle öyle de o saydığın oyuncuların takım oyununa ne kadar yatkın oldukları önemli olan. Dengesiz bir takım çünkü oyuncuları öyle. Başta Serkan, Lua Lua,, Hurşut gibi isimler bir maç muazzam oynayıp öteki maç amatör takım topçusuna dönüşebiliyorlar. Bugün inşallah patlama yapacakları güne denk gelmez
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

ÇAYKUR RİZESPOR İLK 11
    Serkan, Koray, Viera, Görkem, Ali Adnan, Aykut, Kıvanç, Kağan, Cernat ve Ali Abdi Deniz.

GALATASARAY İLK 11
    Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Selçuk, Yekta, Melo, Sneijder, Umut ve Burak.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu Rize'yi kesin olarak yenmemiz lazım. Kadromuz çok iyi. Gol yemeden bir galibiyet istiyorum. Deplasmanlarda dökülen isimlerin olmayışı sayesinde bu maça kesin gözüyle bakıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

mac baslamadan 70 mesaji gecti konu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Handikaplı yeneriz bence bu kadroyla.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rize'nin 11'i ilk yarı maçı tutmaya yönelik kurulmuş bir 11. Sanırım 2. yarıya maçın dengede gitmesi durumunda önde basacak adamları sahaya sokarak olası kontralardan yararlanmaya çalışacaklar. Galatasaray ilk yarıda gol ya da goller bulursa bu maç başımı alır gider aksi halde Rize'nin planı tutar ve çanlar Galatasaray için çalar (: İki takıma da başarılar.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Polemik yaratmak istemiyorum da Uğur Tütüneker kötü kadro çıkarmış sanki, Sercan, Eren, Kweuke , Sylvestre ve Sezer yedekte. Anlam veremedim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Rize'nin 11'i ilk yarı maçı tutmaya yönelik kurulmuş bir 11. Sanırım 2. yarıya maçın dengede gitmesi durumunda önde basacak adamları sahaya sokarak olası kontralardan yararlanmaya çalışacaklar. Galatasaray ilk yarıda gol ya da goller bulursa bu maç başımı alır gider aksi halde Rize'nin planı tutar ve çanlar Galatasaray için çalar (: İki takıma da başarılar.
    rize 11i bir garip, golu pek dusunmemis tutuneker. kweuke sercan lua lua gibi isimler yoklar. yedekler full atak oyuncu. (:

20. Default

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Polemik yaratmak istemiyorum da Uğur Tütüneker kötü kadro çıkarmış sanki, Sercan, Eren, Kweuke , Sylvestre ve Sezer yedekte. Anlam veremedim.
    Sankisi yok hocam. Kadroya bak şaka gibi..
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Ugur tutunekerin Konyaspordan gitmesinde katkisi olan herkesten Allah razi olsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umut Bulut amatör lig topçusu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak, Melo, Sneijder çok istekli.

Sneijder güzel ara pası attı, Burak zoru deneyip atamadı golü. Soluna vursa goldü muhtemelen.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ugur hoca bir cok futbol insanini cebinden cikaracak ahlakta bi adam aklinizdan cok yanlis seyler geciriyosunuz, ayiptir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umut ve Selçuk maçta değiller herhalde. Selçuk zaten uzun zamandır kötü de, Umut saçma sapan faul bekliyor sürekli, hakeme bakıyor. Muslera bile dayanamadı tepki verdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Ek olarak Lua Lua kadroda yok, tam da kontra atak oynanacak bir maçta. Ç.Rize'nin bugün puan alması bile sürpriz olur.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Selcuk dinlenmeli artik

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak Yılmaz ve Veysel'in anlaşmazlığı yine golden etti. Drogba olmayınca top tutamıyoruz, pozisyon bulmak zorlaşıyor, bulduklarımızı da atamıyoruz. Gidişat iyi değil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

viera nın kartı saçma

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bizim ülkede sevmediğim en önemli şeylerden biridir şu; Hayalperestliğimize dayalı ön yargılarımız. Uğur Tütüneker Galatasaraylı olabilir, Galatasaray'da oynamış olabilir, Galatasaray için canını verecek kadar bir sevgisi bile olabilir ama bu onun ekmek yediği yere ihanet edeceği anlamına gelmez. Ne Galatasaray Rize'yi yenerse şampiyon olur ne de Uğur Tütüneker hediye edeceği 3 puanla göklere çıkar.

Bu sadece bu maçla ya da Uğur Tütüneker ile alakalı değil. Şu hakem tetikçi, bu oyuncu bilerek oynamıyor, bu Federasyon bilerek bunu yapıyor vs bu yargıları taşıyan her görüş benim neznimde bir hakarettir, küfürdür. Bu yüzden laflarımızın nereye gideceğine dikkat edelim.

Bana göre mevcut bu durum taktiksel bir harekettir. Şuana kadar da takır takır işliyor. Galatasaray golü bulamadıkça daha önde basacak ve geride açık verecektir. Şuan Deniz ve diğer oyuncular savunmayı yıpratıyor. İkinci yarı da skor böyle devam eder, Aynı oyun sahada olursa yedekten girecek oyuncularla maçı alıp götürecek olan Rize olur. Şuan planlarının tutmasının tek şartı maçın uzun bir dengede gitmesi.
    ...

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri