Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
MP Antalyaspor kazanır
Adım adım şampiyonluğa. Haftaya derbiyi kazanıp şampiyonluğu ilan edersek tadından yenmez, tebrikler Fenerbahçem!
kadlec bugün gol harici iyi oynadı rakibe önde basması rakibin koşu yollarını kapaması iyiydi bence stoperde bekirden önde
Şampiyonlugun provasını yaptık.Haftaya yenilmeyelim yeter kazanırsak zaten sampiyonuz sevinirim.Berabere kalırsakta kendi seyircimiz önünde sampiyon olucaz yine sevinirim.
Bu arada Antalyaspor ligin 2. yarısında sadece 2. yarının ilk maçında deplasmanda Erciyesspor'u 1-3 yendi 11 maçtır galibiyet yüzü göremedi.
tabloya baktim da 2.bjk nin maksimum 69 puan olma sansi var. 70 puani bile gecemeyecek durumdaki rakiplerden sampiyonlugu almak hic zor olmadi bu sene acikcasi. bizim zaten sezon ortalamamiz her sene 70+ oluyor. sampiyonlugu biraz da rakiplerimiz tayin ettiler bu sene.
Umarım Fener haftaya yener de, bizim tembel topçulara bir kıyak geçer.![]()
O değil de milyonlarca GS taraftarı haftaya bizi destekleyecek.![]()
Şampiyonluk sardı 4-1 yanımızı ...
Şaka maka haftaya sampiyon olursak 1 ay önceden sampiyon olmus olucaz.![]()
Satılan bir oyuncunun (Semih) anlaşma gereği eski takımına karşı oynayamamasına da ilk kez şahit oldum bugün. Bütün takımlar böyle anlaşmalar yapsa kimse 11 kişi çıkamaz sahaya![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Söylendiğine göre Semih satılmamış kiralanmış. Ve hafta içinde çıkan haberlere göre Semih sakat olduğu için oynamamış. Ama satmış bile olsak bu şartı koymakta sonuna kadar hakkımız var, Antalya madem Semih'i bize karşı oynatmak istiyordu bonservis öderdi. Bir oyuncuyu devre arasında beleşe almak istiyorsan bazı şartları da kabul edeceksin. Madde koyulmasa da bir şey değişmezdi büyük ihtimalle, Semih normalde de oynamıyor çünkü.
Bu bence de saçma olmuş ama yönetimin sırf spekülasyonların önüne geçmek için böyle bir şey yaptığını düşünüyorum çünkü Semih'in oyunundan korkmak saçma olur kendisinin kulüpteki son zamanların da yaptığı en iyi şey rakip defansı çalımlamaya çalışırken faul yapmaktı
EF-SAA-NEE. Bi de Fenerbahçe için yaptığı tahminler vardı onu bulan varsa onu da atıversin. yanlış hatırlamıyorsam ROK'un tahminlerinde 13 puan falan geride oluyorduk![]()
Courtois'in sözleşmesinde böyle bir madde varmış Chelsea maçında oynayabilecekmi merak ediyorum
Haftaya Şampiyon olsak da Volkanı izlemekten kurtulsak artık. Hoş haftaya kazanacağımızı düşünmüyorum çünkü o stat bizim oyun yapımıza ters. Rize maçında,Şampiyonluğu ilan ederiz,zaten şampiyonuz da maksat gönüller hoş olsun (:
...
Ersun Yanal'ın takımları ikinci yarı ...........
Alper,Salih,Caner çok özel isimler. Çok şanslıyız.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Haftaya cadde de kutlama için mekana git olamazsak sonraki hafta git... Hep masraf... Fenerbahçe'li olmak çok zor![]()