Aydın ne asist yaptı beee
Sivasspor kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Aydın ne asist yaptı beee
Oha abi adam savunmadan ara pası attı ya.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aha yine kağıt var 3 geliyor![]()
Koray bireysel olarak iyi olabilir ama Koray - Semih ikilisi hiç güven vermedi.
İlk yarı dökülen adamlar 2. yarı devam ederse yapacak pek bir şey olmuyor. Sivas tribünleri yendik (!) mi diye de bağırır, 3 diye de çok normal.
Terim döneminde sans bulamayan yerliler hariç diger yerliler hocayı sabote ediyor sanki yani bu kötü oyundan da öte bir şey.
umut selcuk burak net sabote ediyorlar bu kadar berbat oynayamazlar baska bir izahi yok bunun...
Umut ve Burak bu kadar kötü oynayamazlar,hayatları futbol olan insanların bu kadar kötü oynamaya hakları yok.Ayağında top tutamıyorsan ne diye topçu oldun sen ya ?
Birde Eboue çıktı Umut hala sahada.
Top benden çıksın da ne olursa olsun mantığı ile sahada olan oyuncular..
Umut ve Burak'ın 80 dakikadır yapamadığını tek pozisyonda Ontivero yaptı ama kurtardı maalesef.
Hoca nasıl tahammül ediyor kac mactir o da muamma. Diger oyunculara haksızlık resmen. Madem dökülüyor oynatma hocam ya
Tebrikler Sivasspor,helal olsun hak ettiler galibiyeti.
Hak eden kazandı.
Yarın mali kongrede seçim kararı alınması lazım, eski tarz yönetim ve teknik direktör şart artık. Ligimizde şampiyon olmanın yolu belli, macera aramaya gerek yok.
Çok güzel oldu.
Beşiktaş'ın zor maçı haftaya, onu da kazanırlar zaten. Bir çok Fenerbahçe taraftarı biliyorum Galatasaray 2. olmasın diye maçı kaybetmeyi isteyen, içten içe dileyen. Bu kadar sinerji ile o maçta puan kaybını zor görüyorum. Zaten Beşiktaş genel olarak daha istekli, bizimkiler gibi doymuş ve ruhsuz değiller.
Beşiktaş'ın ikinci olmasını ben de istiyorum fakat sırf onlar ikinci olacak diye derbiyi kaybedemeyiz. Umarım oradan iyi bir skor alırız.
Sivas maçını izlemedim ama yorumlara bakılırsa haklı bir galibiyet almış. Daha nice yenilgilere![]()
Thank you sivas <3
FM Gazetesi
Burak, Umut ve Selçuk için bu sezon bitmiştir. Kafalarında bitmiş. Bekliyorlar bitse de kurtulmak diye. Ben olsam diğer maçlarda oynatmam bunları, İsmail ünsal, ontivero, emre çolak ı falan oynatırım. Hajro solda etkisiz kaldı. Koray iyiydi. Semih kötüydü maalesef. Yekta gol dışında kötüydü. Alex telles ilk defa bu kadar etkisizdi.
Burak , Umut ve Selçuk üçlüsü ne olursa olsun gitmeli bence. Bu takıma yabancı forvet şart boşuna diğer mevkilere harcamayalım kontejanımızı artık. Mesela Eboue ile yollar ayrılsın sağ beki bırakalım yerlilere. Sonuçta gol atamadan maç kazanamazsın forvet şart bize yoksa gelecek sezon da bu tarz deplasmanlarda yenilmeye devam ederiz. Ayrıca bu sezon şampiyon olacak olsak Sivas'ı deplasmanda yenerdik çünkü ne zaman şampiyon olduysak Sivas'ı yenmişiz deplasmanda.![]()
Hocayla bir alakası yok. Tamamen Selçuk ve Burak'la alakası var bu kötü performansın. Bir forvet bu kadar beceriksiz ve bir box to box bu kadar kırılgan ve al ver ci olmamalı.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kapalı savunmaya karşı çok zayıfız.