Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

8 57.14%
  • Berabere biter

3 21.43%
  • Gençlerbirliği Kazanır

3 21.43%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 138 sonuç

Konu: Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | 32. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Şike var
    Sabri sol ayağıyla müthiş orta açtı,olabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sabri ulannn reiz be...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sen ebueyi oynatırsın ama cenazene sabri gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Melo'nun kendi kendini yere atıp ortalığı kızıştırdıktan sonra sarı kart görmesi ve hakeme dil çıkarması; Gençlerbirliği gole giderken Selçuk'un direk sakatlamaya yönelik hareketine bir hakem kırmızı vermiyorsa ayıp ediyordur.

Gençlerbirliği maalesef bu skoru hakketti. 2-0 öndeyken farka gidebilecek pozisyonları cömertçe harcadılar. Atsalar Kasımpaşa maçı gibi olurdu atamadılar Bursa maçı gibi oldu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Kalp krizi galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sabri sol ayağıyla müthiş orta açtı,olabilir.
    Yahu olacak iş değil. Böyle bir şans olamaz
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Umut umut deyip duruyordunuz alin size umut
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler ruhsuz adamlar

Canımsın Sabri Sarıoğlu !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk yarı bitti maçı kapattım, gittim dolaptan bira aldım dizi açtım, sizin yapacağınız işin, oynayacağınız futbolun insana doğum gününde bile huzur yok diye söylenerek. Bitmiştir herhalde skora bakayım dedim ve 3-2 kazandığımızı görüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sabri mükemmel sol ayağıynan açtı ortayı Umut sol ayağıyla tekte dümdüz bir vuruşla golü attı. Sabaha uyanmama ihtimalimiz oldukça yüksek.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Futbolcuların bir sabotaj girişimi içinde olduklarını sanmıyorum, kimya tutmadı Mancini'yle orası kesin ama o kadar da değildir. 2. de olsa, kupayı da alsa Mancini gitmeli, Lucescu fırsatı varken ortada değerlendirmemek büyük hata olur.

Takımın durumu Samet Aybaba'lı Beşiktaş veya Aykut Kocaman'lı Fenerbahçe gibi. Yani hep bir şeyler eksik...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Rahat olun ya kazanırız
    Sülalemiz rahat panpa
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben demiştim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Mancini'nin Veysel-Umut değişikliğine burada laf söyleyenler özür dilemeli bir kere

Mancini'nin kalmasını bu maçtan önce de istiyordum hala istiyorum. 1 tam sene geçirmeli. Ünal Aysal arkasından durmalı.

Tebrikler Galatasaray !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Yahu olacak iş değil. Böyle bir şans olamaz
    şans değil yetenek yıllardır sağlak diye kandırmışlar sabriyi oysaki hep sol ayağını kullansa böyle mi olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Melo'nun kendi kendini yere atıp ortalığı kızıştırdıktan sonra sarı kart görmesi ve hakeme dil çıkarması; Gençlerbirliği gole giderken Selçuk'un direk sakatlamaya yönelik hareketine bir hakem kırmızı vermiyorsa ayıp ediyordur.
    Yekta'nın da ilk yarıda kırmızılık hareketi vardı.Aynı hakem 2 hafta önce derbi de bizim oyunculara kırmızı kart gösterme konusuda hiç bu kadar cimri değildi. Yani farklı hakem olsa hadi bir nebze anlaşılır.Nedir bu hakemlerin Gs'li oyunculara bu toleransları anlamakta zorlanıyorum.Bir de Allah'tan federasyon Gs düşmanı,öyle olmasa neler olacak Allah bilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mançininin notları da fenomen olacak galiba bu gidişle

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maçın özetini şimdi izledim. Bu maçı Galatasaray kazanmasaydı, burada çok farklı şeyler konuşuluyor olurdu.

8. bitirdiğimiz sezondan sonra ben bu kadar amatör bir defans anlayışı görmedim. Hem bireysel olarak hemde taktiksel olarak vasat bir savunmamız var. İlk golde Oktay Delibalta, elini kolunu sallaya sallaya defansın arkasına koşu yapıyor ve peşine üç kişi takılmasına rağmen golü atıyor. İkinci gol ise tam bir rezalet. Üç tane adam bir tane adamı marke edemiyor ve Zec çıkıp golü atıyor.

İkinci yarı ise takım yine iyi bir oyun sergilemiyor. Biraz şans, biraz istek, biraz daha önde baskıyla skoru 3-2'ye getiriyor. Zaten kendi evinde oynuyorsun, üstüne güçlü bir takımsın, bu tür maçlarda bu bile galibiyet almaya yeterken neden maçın başında böyle oynamıyorsun diye sorarlar. Zaten bu ligde büyük takımların Anadolu kulüplerine karşı kazanmaları için biraz baskı ve istek yeterli oluyor. Aralarında ciddi derecede kadro kalitesi olduğu için gayet doğal bir durum bu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şimdi özeti izledim de Selçuğun hareketi nedir öyle ? çok acımasız bir hareket olmuş çok net kırmızı. Melo'nun Zec'e hava topunda tekmesi de sarı kart onu da atlamış hakem.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yekta'nın da ilk yarıda kırmızılık hareketi vardı.Aynı hakem 2 hafta önce derbi de bizim oyunculara kırmızı kart gösterme konusuda hiç bu kadar cimri değildi. Yani farklı hakem olsa hadi bir nebze anlaşılır.Nedir bu hakemlerin Gs'li oyunculara bu toleransları anlamakta zorlanıyorum.Bir de Allah'tan federasyon Gs düşmanı,öyle olmasa neler olacak Allah bilir.
    Bizi pasa macinda bitiren hakem de size kayseri macini verdi semsi. Bu ligde bunlar var. Herkese oluyor ama siz cok fazla sikayet ediyorsunuz. Suraya bile bjkli fbli hirsini bizden cikaramayinca hakemden aliyorlar. Adamlar sampiyon olmus hala melo.
    Simdi bruno alves diycem ben de tartisma cikacak. Bu lig boyle bir lig selcuk'un bogrune yedigi tekmeye kirmizi neden yok? Hakem de bunu bildigi icin selcuk'a da gösteremedi iste. Hatta selcuk gosteremeyecigini bildigi icin yaka paca indirdi. Yekta'nin hareketleri ise fb maclarinda standard zaten faul bile verilmeyen hareketler. Mevzu galatasaray oldu mu cosuyorsunuz. Herkes kendi takimina baksin artik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo'nun ülkemizde ekmek yediği her gün açlıktan kırılan insanlarımıza üzülüyorum. Maçın özeti benim için budur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bizi pasa macinda bitiren hakem de size kayseri macini verdi semsi. Bu ligde bunlar var. Herkese oluyor ama siz cok fazla sikayet ediyorsunuz. Suraya bile bjkli fbli hirsini bizden cikaramayinca hakemden aliyorlar. Adamlar sampiyon olmus hala melo.
    Simdi bruno alves diycem ben de tartisma cikacak. Bu lig boyle bir lig selcuk'un bogrune yedigi tekmeye kirmizi neden yok? Hakem de bunu bildigi icin selcuk'a da gösteremedi iste. Hatta selcuk gosteremeyecigini bildigi icin yaka paca indirdi. Yekta'nin hareketleri ise fb maclarinda standard zaten faul bile verilmeyen hareketler. Mevzu galatasaray oldu mu cosuyorsunuz. Herkes kendi takimina baksin artik.
    Kasımpaşa maçında Cüneyt Çakır'ın sizi yaktığını iddia ettiğin pozisyonun benzeri,hatta topla alakası olmayan versiyonu bizde de faul çalınmadı.Belki orada faul çalınsa serbest vuruşu kullanırken maç bitecek 3 puanı kazanıp bugün önde olacaktık ama dönen topta son dakikada gol yedik.(üstüne golü yediğimiz pozisyonda bir de el vardı) Fakat benim bahsettiğim olay bu değil.Şimdi sen de başlasan bize de şurada bu yapıldı,şu yapıldı diye saymaya bunun sonunu getirmek uzun sürer.Herkese oluyor diyip geçeceksin.Başka çaresi yok.Benim şikayet ettiğim hakemlerin bizim takıma karşı sergiledikleri tavır.Melo gibi adam ceza sınırındayken yaptığı onca harekete rağmen kaç hafta sarı kart görmedi.Fakat bizim oyunculara direkt çıkıyor kartlar.Oğuzhan gibi savunmaya fazla yardım etmeyen,fiziği nedeniyle ikili mücadeleye pek girmeyen bir adam bile Melo ile aynı sayıda sarı kart görmüş.Hadi bunlar farklı hakemler,tarzları,yorumları farklıdır vs. diyip göz ardı edilir belki ama aynı hakem daha iki hafta önce bize karşı kart konusunda bu kadar çekingen davranmayıp ertesi hafta önemli iki eksiğimiz olmasını sağlarken,bu hafta önemli bir yarışta rakibimize karşı bu kadar toleranslı davranınca ister istemez tepki gösteriyorsun.Bu sezon rakiplerimiz hakkında belki de ilk defa böyle bir yorum yapıyorum burada.Bu yüzden yaptığın uyarıyı üzerime alınmıyorum ve serzenişimde de haklı olduğumu düşünüyorum.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Mayıs.2014 at 03:38 Reason: yazım yanlışları.:)
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Melo'nun ülkemizde ekmek yediği her gün açlıktan kırılan insanlarımıza üzülüyorum. Maçın özeti benim için budur.
    Melo'dan önce ülkenin başında o kadar çok insan var ki onlara üzülmen daha objektif olur.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu yaptigin yabanci racistligidir , melodan once tonlarda konusulmasi gereken turk oyuncular var.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maç bitti ve kazandık olay bu.Polemiğe girmenin hiç gereği yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada;

Sol ayağına 500 sayfa roman yazılır ve son paragrafına "SAĞLAKTI" eklenir.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Maca gelirsek ilk yari söylenecek bisey yok ikinci yari oyuncularin istegi güzeldi.Ne yapip edip ikinci yaridaki istegi sezon sonuna kadar devam ettirmeliyiz.
    Last edited by Nedvedmania : 04.Mayıs.2014 at 02:45 Reason: Kural 8

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Melo'dan önce ülkenin başında o kadar çok insan var ki onlara üzülmen daha objektif olur.
    Objektif subjektif meselesi değil , ahlak meselesi kardeşim.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bu yaptigin yabanci racistligidir , melodan once tonlarda konusulmasi gereken turk oyuncular var.
    Saçmaladın Arif. Yerli oyuncular da var diye Melo hakkındaki görüşlerimi belirtemeyecek miyim ?

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

İyi bari kendilerine gelip çevirmişler maçı , haydi ulan şu CL'ye direk gidelim indirelim yine paraları

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Objektif subjektif meselesi değil , ahlak meselesi kardeşim.

Saçmaladın Arif. Yerli oyuncular da var diye Melo hakkındaki görüşlerimi belirtemeyecek miyim ?
    tabiki melo hakkinda gorusunu belirtceksin ama yerli oyuncular hakkinda hic bir gorusunu goremedimki

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri