https://vine.co/v/MgdjgT2pabn
Buyur abicim.
https://vine.co/v/MgdjgT2pabn
Buyur abicim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Onur'a dikkat ettim de sanki biraz Robert De Niro'ya benziyor.
ralph ; https://vine.co/v/MgdjdDgwqvW
![]()
Totemci tayfa was here![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Erciyes ligde kaldı, haftaya bir kaza olmaz herhalde. İpler bizim elimizde, cezalı olmasaydık 2.lik kesindi bence.
Sneijder hırs yapmış galiba. İlk maçta da Onur uzaktan kaç şutunu çıkarmıştı. Sonunda uzaktan gol atabildi Onur'aÇok güzel gol olmuş, Onur uzaktan ancak böyle yiyebilirdi.
top oyle bir falso almiski...
Onur bir kaleci için sanki biraz fazla kilolu toparlak bir şey. Yediği tüm gollerde kum çuvalı gibi saldı kendini yere.
...
Sneijder'i satsanıza.
Onur, uzun süreli sakatlıktan sonra bu kadar kilo aldı. Yoksa kilolu bir kaleci değildi, formundaydı. Bende biraz hantal olduğu konusunda hemfikirim. 26 yaşındayken fazla sorun olmayabilir ama yaş ilerleyince kaleciler için büyük sıkıntı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İkinci yarısı cok keyifli bir maçtı. Mancini'nin taktiksel olarak kalitesini gösterdiği bir maç oldu bence. Selçuk'un eski günlerinden kupleler sunduğu, Burak'ın kariyerinin en kötü maçını oynadığı, Sneijder'in kalitesini konuşturduğu, Semih'in sağ bekte 2 asist yaptığı ki bunları harika ileri çıkışlarla yaptı, Chedjou'nun Telles'in yaptığı saçmasapan penaltı sonrası Telles'i ağır bir şekilde azarladığı ve maç boyu defansı derleyip topladığı, Hakan'ın fiziksel olarak yorulduğunu gördüğümüz bir maçtı.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Mancini ile kendini buldu zaten Sneijder. Şuanda takımın en önemli ve en iyi oyuncusu. Attığı gollerin sayısından ziyade attığı zamanlamalar benim için önemli. Ama en unutulmazıda Juventus'a attığı golden sonra karın içinde yuvarlanması oldu benim için.O yüzden Sneijder'i ayrı seviyorum.
Chedjou'da geçenlerde yaptığı röportajda öz eleştiride bulundu ve genel olarak performansından memnun olmadığını söyledi. Bende seneye daha iyi olacağını düşünüyorum Chedjou'nun.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sneijder şüphesiz kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor. Keşke arkadaşları da biraz daha katkı verebilseydi şampiyon olurduk. Ama sıkıntı Mancini'nin ideal 11'ini oluşturamamasıydı. Her maça farklı kadroyla çıkınca olacağı buydu. Bir şansı daha hakettiğini düşünüyorum ben o kadar kötü bir sezon geçirmedi. Kendi kadrosunu kursun ideal 11'ini oluştursun yine olmazsa zaten başkan yollar onu.
Mancini bence iyi bir teknik direktör,yeri geliyor saha içi seçimlerine kızıyorum,oyun anlayışına kızıyorum ama bu düşüncemi değiştirmiyor.
Hiç bir şey yapamasa,Sneijder'i kendine getirdi,Yekta'yı(çoğu kişi beğenmiyor gerçi) hak ettiği sahaya monte etti,Ceyhun'u takıma kattı.
Elinde ki kadro ile elinden geleni yaptı.Bu sezon asıl sıkıntı oyunculardaydı,sezon boyu vasatı aşamayan Drogba ve Selçuk ikilisi,ülkeye adapte olamayan Chedjou,Dany ile yan yana oynaya oynaya gevşemiş Semih,malumunuz Dany,horoz dövüşü yapan Amrabat,maç seçen Eboue,ofsayta kalma-gol kaçırma-faul yapma rekortmeni Burak,Muslera'nın sakatlığı,Sneijder'ın sakatlığı,Hamit'in sakatlığı,Bruma'nın sakatlığı,deplasman fobisi,son dakikalarda yenilen goller,saçma sapan yenilen goller ve en büyük eksiğimiz olan ''Motivasyon'' ile bu sezon böyle geçeceğiz.
Bu kadar şeye rağmen ŞL 2.tur,ligde ikincilik(üçüncülük),Türkiye Kupası'nı kazanmak,kesinlikle başarısızlık değildir.Bana göre devre arası gelen 9 oyuncudan en az 3-4 tanesi gelecekte bu kadronun içinde olacaktır.Devre arasında denenen Emre Can,İbrahim ve Berk'te güzel yanıydı bana göre.
Üstelik 6 derbinin 5'ini kazanarak güzel bir istatistik yakaladık.Bizi bitiren kesinlikle saçma beraberlikler oldu.
Bu arada sezonun bence en iyi oyuncuları;
Sneijder,Melo,Muslera,Yekta,Sabri,Telles,Burak ve Bruma(deplasmanda ki Juve maçı hariç her maç iyiydi bence)
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maçtan önce Trabzonspor kesinlikle kaybetmez diyordum tüm şartları düşünerek; ama sürklase oldular resmen. Avrupa'ya gitme şansları da bitmiş oldu böylece. Sivas ve Eskişehir gidiyor UEFA'ya.
Umarım Sneijder'i tutabiliriz elimizde.Şu adamı merkeze koyup üstüne takım yapmak lazım.
Çok sıkıcı bir maç oldu,Sneijder yine takımı kurtardı.Onur,Selçuk'un golünde resmen gole davetiye çıkardı.
Sneijder dünya kupası aday kadrosuna çağrılmadı herhalde? çağrıldıysa eğer elimizde tutmamız zor olur iyi bir paraya gider ama bizim için kötü olur.. Eğer Sneijder elimizde kalırsa takımı ona göre kurgularsak Mancini'de olursa seneye tadından yenmez..
Şampiyonlar Ligi yolunda çok önemli bir virajı geride bıraktık. Sneijder'in insanlıktan çıktığı bu dönemlerde 3 puanı tarafımıza yazdırmak çok da zor değil zaten![]()
10 hafta daha olsa sampiyon oluruz bence. Yok mu bi super final falan ya
O nasil gol ya onuru yerden yere vurmus resmen
satalim sneijderi 30m euroya manuya , manunun hocasi van gaal olcak zaten sneijderi alir 30 olmasada 20den asagi satmiyalim satacaksak eger.![]()