Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 113 sonuç

Konu: Nağmalup 4-3-3 Taktik Paketi(Screenshotlu-açıklamalı)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    eskişehir

taktiğin işime gerçekten yaradı sağol ama buraya man utd ye elendiğimi yazmıycam şaka bi yana belki çeyrek finalde man utd deilde sole everton falan çıksaydı eliyecektim ama olsun ilk sezon çeyrek final yeterlidir zaten saktım çoktu bana zaten ligde sampiyonluğu ilan ettim sayılır fortis kupasıda benim lig bitince istifa edicem hemen yeni taktik varmı yolda bişiler yazıyo yukarda yeni tatik falan diye

david bechakham halen yaşıyor mu ?

bekım yaşıyomu demişsin ne alaka ayrıca konuylada ne alaka banane yaşamasından

paylasım icin sgll

Bi deneyelim kardeş

paylaşımın için tşkler romada bi deniyim ben bunu de rossi ile guarin ikiside dm bende nasıl yanyana oyantırım diodum güzel bi taktikle

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadaşım sağol gerçekten güzel bir taktik yapmışsın

Bu taktik sayesinde kendi taktiğimle yenemediğim Arsenal ve Chelsea' yi yendim

Forvete James Vaughan , Özgürcan Özcan ı veya Serkan Gedik' i de koyabilirsiniz ben 3 ünüde denedim üçüde bu taktikle gollerini atmaya devam ettiler
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Quote Originally Posted by Bursaspor
    Arkadaşım sağol gerçekten güzel bir taktik yapmışsın

Bu taktik sayesinde kendi taktiğimle yenemediğim Arsenal ve Chelsea' yi yendim

Forvete James Vaughan , Özgürcan Özcan ı veya Serkan Gedik' i de koyabilirsiniz ben 3 ünüde denedim üçüde bu taktikle gollerini atmaya devam ettiler
    sende sağol dostum

Quote Originally Posted by sasanargiz
    paylaşımın için tşkler romada bi deniyim ben bunu de rossi ile guarin ikiside dm bende nasıl yanyana oyantırım diodum güzel bi taktikle
    guarin ve rossi nası oynar bilmiyorum ama bu taktikte ikisinide denedim(ayrı ayrı) ikiside müthiş oynuyor özellikle rossiyi ilk kez denemiştim oyunda ve müthiş bi herif dedim bu taktikte o sakatken maç kazanamayabilirsin ama sen guarini de almışsın ozaman tekini dm(guarin) tekini sol iç mc(rossi) çok çok iyi oynarlar eğer roma isen **uilani zaten mc(sağ iç olcak)de 10gol ortalamayla oynar en az ama oyun kurucu olark seçmen gerek

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlu

kardeş taktik için sağol. 3 forvetli güzel bi taktik arıyodum ve tam benim kadroya göre bi taktik buldum eline sağlık.

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Şidmi kardeş benim anlamadığım genel olarak bu başarıları hangi taktikle kazandın 4 tane taktik eklemişsin ben murder'i indirdim bakacam emeğine sağlık çabuk cvp yazarsan sevinirim...

dostum yazıyı okuma zahmetine katlanırsan anlarsın ama ben udefendi kullandımdaha çok diğerleri ikinci ve 3.sezon başında kullandım ama skora göre değiştiriyorum

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by notformoney
    dostum yazıyı okuma zahmetine katlanırsan anlarsın ama ben udefendi kullandımdaha çok diğerleri ikinci ve 3.sezon başında kullandım ama skora göre değiştiriyorum
    Kardeş yazının tamamını okuyamam o kadar vaktim yok işten geliyoruz şurada başına oturduğumuz 2-3 saat bişey...
    Bu kadar bana nasihat verene kadr udefend diyebilirdin...
    Ayrıca msj'A dikkat ettiysen acil yazıyor

iyi ozaman u defend il kullan güçsüz bi takımsan u defend II yi kullan amc falan varsa sat eger çok iyi değillerse tabi iyi dm al forvete amfc olan birini koyma gol atamazsın sc yaa fc olsun golcun maça u defendla başla gol atınca murder ı kullan kontradan gol at bu kadar

Nesil
    2006
    Yer

iyi ozaman u defend il kullan güçsüz bi takımsan u defend II yi kullan amc falan varsa sat eger çok iyi değillerse tabi iyi dm al forvete amfc olan birini koyma gol atamazsın sc yaa fc olsun golcun maça u defendla başla gol atınca murder ı kullan kontradan gol at bu kadar
    Eyvallah...

dostum hangi takımsın peki ona göre de yardımcı oluyum bende sık giremiyorum nete yazarsan sevinirim

Nesil
    2006
    Yer

dostum hangi takımsın peki ona göre de yardımcı oluyum bende sık giremiyorum nete yazarsan sevinirim
    Fenerbahçe'yim...
    Bu da kadrom

Quote Originally Posted by KaÇaK_1907
    Fenerbahçe'yim...
    Bu da kadrom

kadron baya iyi sayışır defansın çok iyi
    ortasaha ofans anlamda çok iyi
    iyi bi dm alıp (mascherano mc de daha iyi oynuyo) bide fortvet alırsan ecc yi alabilirsin tabi bojinovu forvete çekiyim dersen bojinovu deneyip fala beğenmemiştim amr de en iyi performans veren oyuncu dani alves sora nihat bence dneyebilirsin aml de tuncay muhteşm oynuyor ben ikinci sezonda almıştım full oynadı bence bi forvetin kotu okadar

sağol bi deneyelim taktiği

Nesil
    2006
    Yer

Helal olsun kardeş udefend'le şu anda 2 maçı da aldım henüz karşıma güçlü bir takım çıkmadı sürekli oyun hakimiyeti ben de ama rakipi açmakta zorlanıyorum...
    Ayrıca en beğendiğim özlliklerinden birisi orta saha da rakibe hiç top oynatmıyor rakip anca uzun toplarla çıkabiliyor 2 sağlam stoperiniz varsa korkmayın...

Helal olsun kardeş udefend'le şu anda 2 maçı da aldım henüz karşıma güçlü bir takım çıkmadı sürekli oyun hakimiyeti ben de ama rakipi açmakta zorlanıyorum...
    Ayrıca en beğendiğim özlliklerinden birisi orta saha da rakibe hiç top oynatmıyor rakip anca uzun toplarla çıkabiliyor 2 sağlam stoperiniz varsa korkmayın...
    saol dostum gelelim sorununa muhtemelen oyun kuruscusuz oynuyosun eğer ole ise mc lerini (eğer çok iyi ise dm yi de) oyun kurucu olarak seç ve gol attıktan sora ya murder ı kullan yada takım komutlarından pas ı doğrudan pas odağını iki kanat yap daha çok gol atarsın ama şunu soliyim gol attıktan sorakarşı taraf kapanıyorsa açmak için uuraşma alan daraltma yı arttır kontradan gol ara büyük küçük kim varsa karşında bu zokayı yiyor özellikle defansın (stoperler) ve dm iyi ise çok çok iyi maçlar çıkarırısın

Nesil
    2006
    Yer

KArdeş ben hiç defansif oynamam yani galip olsam bile murder'i kullandım hiç verim alamadım ilk başta ama udefend'i kullanınca harbiden takım coştu...

KArdeş ben hiç defansif oynamam yani galip olsam bile murder'i kullandım hiç verim alamadım ilk başta ama udefend'i kullanınca harbiden takım coştu...
    bakma defend olduğuna defansif dememin nedeni orta sahanın ortasının ve dm nin fazla ileri çıkmayıp çok fazla pres yapması daha doğrusu taktik karşı takımın oyun kurgusunun tersi şeklinde çalışıyo murderda galip takım için çok işe yarıyo ama murderla baçlayınca gol atmak çok zor oluyor

abi iyi güzel de indiremedim yaa yardımcı olurmusunuz

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by ahmet_cobanoglu
    abi iyi güzel de indiremedim yaa yardımcı olurmusunuz
    KArdeş hangi taktiği indirmek istiyorsan linke tıkla açılan sayfanın sağ altında free yazar ona bas daha sonra sana bi kutucuk ve onun yanında harf ve rakamlar verir onları kutucuğa yaz enter'a bas taktiği belgelerim/sports_interactive/fm2006/tactics klasörünün içine at kolay gelsin...

ya walla sana helal olsun kardeşim harika bi iş çıkarmışsın.ben portsmouth ile başladım şu an 7.maçımı oynuorum ligte bi tek 2.maçta chelsea 1-0 oda penaltı ile yenldm diğer maçların 1inde beraberlk aldım diğer hepsini kazandm.

ilk maçım liverpool 3-0 yendm,2.maç chelsea 1-0yenldm,3.maç man city 4-1 yendm,4.maç tottenham 3-0 yendm,5.maç sheff utd 3-0 yendm,6.maç aston villa 2-0 yendm, ve 7.maçımı blackburn ile oynuorum 1-0 öndeym 16.dkka bakalım nolcak Forvatte Nikola Zigic war harika tavsiye ederim

Quote Originally Posted by Signor Joga
    ya walla sana helal olsun kardeşim harika bi iş çıkarmışsın.ben portsmouth ile başladım şu an 7.maçımı oynuorum ligte bi tek 2.maçta chelsea 1-0 oda penaltı ile yenldm diğer maçların 1inde beraberlk aldım diğer hepsini kazandm.

ilk maçım liverpool 3-0 yendm,2.maç chelsea 1-0yenldm,3.maç man city 4-1 yendm,4.maç tottenham 3-0 yendm,5.maç sheff utd 3-0 yendm,6.maç aston villa 2-0 yendm, ve 7.maçımı blackburn ile oynuorum 1-0 öndeym 16.dkka bakalım nolcak Forvatte Nikola Zigic war harika tavsiye ederim
    sağol dostum

Nesil
    2006
    Yer

sağol dostum
    Taktikle biraz agresif oynuyor akım 2 maçta 3 kırmızı gördüm avrupada 2 maç yaptım brii zorlanarak kazandım diğerini rennes'e kötü oynayarak kaybettim inş. düzelir takım...

Taktikle biraz agresif oynuyor akım 2 maçta 3 kırmızı gördüm avrupada 2 maç yaptım brii zorlanarak kazandım diğerini rennes'e kötü oynayarak kaybettim inş. düzelir takım...
    valla ben pek kart görmüyordum oyuncularından olabilir eğer maçın kontrolünü elinde tutmak istiyosan mclerinin sol tarafındakini ve dm ni adam adama oynat dm ye (karşı takımın etkili bi forvetini ver) (mc nin solundakinerakibin ortasahasındaki birini ver) korkma adam adama yapınca sürekli o herifi kovalamıyorlar yani boş alan yaratmıyosun sadece top ona giderken çok etkili basıyorlar ama çok çok işe yarıyor ama rakip gol sıkıntısı çekiyor
    otuttuğun kadroyu bozmadan yavas yavas revize et yani oyuncuları onemsiz maçlarda dene genelde mclerin biri hep 7 ile oynar onu dert etme yani düşük değil
    bide mclerin komutlarından sadece birine ileri çıkma yetkisi ver (buda baya defansif olur) ama çok zevkli oluyor fenerbahçesin galba anelkayı satmışsın bu taktikte müthiş oynuyo ben fenerle hep oynatırdım ama ben sana forvette ümit karan ı tavsiye ederim eğer paran varsa nihatı tek geçerim

eyw dostum chok saol

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

deneyeceğim

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri