Kadro pek geniş değil kartlar sıkıntı yaratıyor ama taktikte ısrarcı olacağım , ofsayt taktiği kullanmıyorum. Orta alanda ani çıkışlarda kaptırılan paslardan genelde gol yiyorum.
Fener benden ucuz kurtulduğuna sevinsin
Kadro pek geniş değil kartlar sıkıntı yaratıyor ama taktikte ısrarcı olacağım , ofsayt taktiği kullanmıyorum. Orta alanda ani çıkışlarda kaptırılan paslardan genelde gol yiyorum.
Fener benden ucuz kurtulduğuna sevinsin
Last edited by Leonadias : 26.Haziran.2014 at 05:06
Erciyes napıyor öyle?![]()
Dediklerimi yazmadım buraya ama yine çıktı.İyiyiz devam.
Geçen ki kariyerimde şampiyon oldukları için Fuat Çapa Bey'e saygım var birşey diyemiyorum
Seeen fazla konuşma, müneccim
Beyler bilgisayarın kasasının etrafında çocuk gezdirirsen oda bilmediği tuşlara basar15 günlük bir veri kayboldu, o aşamadada Konya ve Mersin maçlarını tekrar oynamak zorunda kaldım skorlar lehimize sadece görsel değişik yanlışlık olmasın bir daha bakarsınız.
Gelecek adına yatırım yapmaya devam ediyoruz, kendisine ileri ki zamanda rotasyonda ihtiyaç duyacağıma inandığım için bonserviside elinde bulunduğundan ötürü anlaşma sağladık.
Şamil'in dangalaklığını daha fazla çekemeyeceğim için hem ligimizde tecrübe kazanmış hemde potansiyeli yüksek Oğuzhan ile iyi bir rakama Beşiktaş'la anlaştık.
Last edited by Leonadias : 26.Haziran.2014 at 04:58
KURTULDUK !
Transfer Geçmişi
Gelenler
Gidenler
Transferler iyi. Ligde Erciyes napmış öyle![]()
Tranferlerin on numara olmuş. Şamili de iyi paraya kaktırmışsın
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aynen şamili iyi keklemişsin gençlere![]()
Oguzhan sen hain ilan ediyorum !
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..
Transferler güzel beğendim.![]()
Recep ve Oğuzhan iyi olmuş,Şamil
![]()
Hocam Derslerden ve işlerden foruma anca girebildim. Kariyerinde başarılar dilerim. Transferler politikanı beğendim ancak Semih Kaya için biraz acele etmişsin o kadar bonservis bedelini daha iyi değerlendirmeni beklerdim.Fenerbahçeli olarak Oğuzhan'ı her zaman çok beğenmişimdir. Transfer etmen güzel olmuş . Ligde seri galibiyetler alman gerek. Beşiktaş 6 mağlubiyet almasına rağmen 2.sırada senin 4 mağlubiyetin var. Biraz daha toparlanmalısın . Avrupa hakkında yorum bile yapmıyorumAnladın sen onu
başarılar kardeşimanadoluya daha çok kupa getirmen dileğiyle.
@dAleksic Eski kariyerimde şampiyon oldular amacım onları yine şampiyon görmek
@pusathan01 , @ardkyrkc , @emirby , @Namzet Eyvallah, Şamil uzasın Namzet üzülme
@egmnblgn Oğuzhan doğru karar verdiğini düşünüyor önceden de sıkı dosttuk zaten onunda payı var
@Serzenish Dostum olur mu öyle şey daha bir hafta olmadı kariyeri açalı zaten işler sıkıntıya girdi biraz izin verdiler o boşluğu böyle doldurayım dedim valla uyku düzenim bozuldu 5te yatıp 3te kalkıyorum, dersler inşallah iyidir , Beşiktaş aslında 6.sırada olması gerekiyor ama 15 günlük kayıt dosyası gitti o yüzden tekrar oynadım sıralamarda değişti haliyle. En iyi Türk oyuncusunu aldık işleri zor bulundukları yer benim yerim hedef ilk 2
@master_zngldk67 Bir kere geldi bu sefer hedef Trabzon'u geçmek sonra Galatasaray'ı avrupada geçmek![]()
Sana güveniyorum.
Başarılar.Ilk 2'ye girsen yeterli.
![]()
Last edited by taktikteknik16 : 26.Haziran.2014 at 20:08
Eyvallah.
Benimde hissiyatım o yönde.
Maç Verileri İçin Tıklayınız
Oğuzhan'ın ilk maçında takıma adapte olup gol bulması çok önemliydi, öte yandan topları dağıtışı ve liderliği topa sahip olma konusunda bize çok yararlı oldu.Gaziantep maçında ilk yarı 0-0 bitmişti ama inanın maçın skoru ilk yarıda gelebilirdi, iki takımda harika pozisyonları kalecilerin üstüne,dışarıya yollayınca kalecilerde kral kesilince ilk yarı 0-0 bitti 2.yarıda 55te Fernandao'yu aldık 3 kez öne geçtik ama maalesef kaybettik sağlık olsun.
Çok kritik bir maça çıkıyoruz deplasmanda kaybetmememiz hatta kazanmamız gerek
Başarılar kardeşim.Biraz geç oldu ama (:
Estağfurullah, hocam biz hep burdayız acelesi yok
Enes Ünal'ın karşı karşıya kaçırdığı pozisyon gol olsa çok rahat kazanacağımız maç olacaktı , Oğuzhan'ın da ceza saha çizgisi üzerinden vurduğu şutu doksanda çıkaran Muslera'yı tebrik ediyorum 1-1'e geldikten sonra tamamen bizim hucümsal tehditlerimiz oldu. Defansımızda hatasız oynadı sadece golden önce savunma yerleşimini doğru yapamadılar, kalecininde hatasıyla golü yedik. Zaten Galatasaray'ın bundan başka önemli tediti yoktu.
Alsaydık iyi olacaktı neyse mabedimizde acısını çıkarırız
Başarılar,Abi yenilmemek iyi olmuş![]()
Şamil olsa arenada yenerdinŞaka bir yana yenilmemek iyi olmuş
bu şekilde gidersen ilk 2 olabilir. Ayrıca sunumun çok hoş.
Seneye kaldı artık kardeşim
Aynen öyle
Şamil çok büyük adam sayesinde Gençleri yendik
Hedefimiz o yönde şampiyon olmak Galatasaray'a bağlı bu noktada önümüzde 10 hafta var bakalım, sunum içinde teşekkür ederim böyle yapmasam bu işten zevk almam açıkçası.
Profili Görmek İçin Tıklayınız
Derbinin ardından liderlik el değiştirdi,yeni lider Fenerbahçe.Bizde saçma puanlar kaybetmeye devam ediyoruz.Düşme potasındaki Kasımpaşa'ya evimizde puan verdik,Sivas'a aynen öyle bakalım sonumuz ne olacak.
Last edited by Leonadias : 27.Haziran.2014 at 05:36
Nazarım değdi resmenama olsun çok büyük bir fark yok. 2 maça işler değişir.
Beşiktaş'a yenileceksinehehehe
![]()
Son viraja giriliyor kalan fikstürümde kaldı Fener oda son maç bundan sonra tüm maçları kazanmalıyım.
Çekirge bir sıçrar , iki sıçrar adamım
Puan tablosuna göre her an herşey olabilir. Dikkatli olmak lazım![]()
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..
Hala 4-4-1-1 lemi oynuyorsun. Ben adana ile ilk yılımda oynadım adana derbisine kadar sıkıntılı gittim. Derbiden aldığım mağlubiyet alınca değiştirdim Oda ilaç olmayınca 4-2-3-1 olarak devam ettim ve bol gollü maçlarım oldu. Şimdi iki sezondur orta sahadan birini DOS yaptım. Ve güzel maçlar çıkarıyorum. Birde öyle denesen derim.