Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 102 sonuç

Konu: Swansea City | Harry Kewell | Sezon 1

Penaltilarda da olsa kazanmasini bildik. Iyi oldu bu..

Capital One Cup 3. Tur

Attigimiz gol istedigimiz sekilde gelisti.. Bony topla Arsenal'in savunma ve orta saha oyunculari arasinda bulustu.

Stoper oyuncusu Bony'e pres yapinca ve sag bek oyuncusu da iceriye girmeyince Arsenal'in savunmasinda bir bosluk olustu. Michu oraya dogru hareketlendi ve Bony'den topu aldi.

Karsi karsiya kaldigi pozisyonu da gole cevirdi..

Her mac iste boyle pozisyonlari yakaliyoruz ama sorun bitirici vuruslarda. Umarim bu sorunu atlatiriz yoksa cok yazik olacak. Oyunu cok iyi oynuyoruz cunku.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Güzel ara pas yakalamışsın. Michu da affetmemiş. Ben de çok kaçırıyorlar. Resmen kaleciler maçta devleşiyor. Bu güncellemenin en büyük sıkıntısı bu bence. Bir hafta önce resmen kalbura dönen kaleci benim maça gelince kendini Wakabayashi sanıp gol yemiyor.Aynı Brezilya maçındaki Meksika kalecisi gibi oluyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bony bitiricilikte aslında iyidir nasıl bu pozisyonları harcıyor merak ettim şimdi

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Güzel ara pas yakalamışsın. Michu da affetmemiş. Ben de çok kaçırıyorlar. Resmen kaleciler maçta devleşiyor. Bu güncellemenin en büyük sıkıntısı bu bence. Bir hafta önce resmen kalbura dönen kaleci benim maça gelince kendini Wakabayashi sanıp gol yemiyor.Aynı Brezilya maçındaki Meksika kalecisi gibi oluyorlar.
    Kesinlikle oyle.. bir de sadece kalecinin devlesmesi degil de oyuncular cok kazma resmen. 7 metrelik kalede topu kalecinin uzerine vuruyorlar.. hani en azindan bari koseye dogru vur, disari ciksa da farketmez ama bari kalecinin uzerine atma.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Bony bitiricilikte aslında iyidir nasıl bu pozisyonları harcıyor merak ettim şimdi
    Aslinda Bony'e atmamak lazim sucu. Benim taktikte forvet oyunculari oyle 20 golle degil ama genelde asistleriyle on plana cikarlar. Gecen GS kariyerinde Burak'ta galiba 10 gol falan atmisti ama 14 de asist yapmisti. Yani diger oyuncular biraz daha becerikli olsalar..

Bu arada 4. turda N.Forest ile eslestik

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

O zaman bunu biliyor ken devrede bu tarz birisini yada birilerini alalım?

Hak veriyorum.Doğru transferler gerek.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ya da fırsatçı golcüye çevrilebilir Yardımcı forvet oynatıyorsan her yerde oynayabilen Destro yu alabilirsin Roma dan.

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Hak veriyorum.Doğru transferler gerek.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Ya da fırsatçı golcüye çevrilebilir Yardımcı forvet oynatıyorsan her yerde oynayabilen Destro yu alabilirsin Roma dan.
    Forveti komple forvet rolunde oynatiyorum. Takimda 3 forvet var ve hepsi de bu rol icin uygun oyuncular aslinda. Oncelikle bunlarla devam edecegim ama tabii verim alamazsam bir transfer dusunebiliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

"Yardımcı Forvet- Destek" rolü bence idealdir. Ben Lewandowski'yi öyle oynatıyorum boş geçtiği maç yok

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    "Yardımcı Forvet- Destek" rolü bence idealdir. Ben Lewandowski'yi öyle oynatıyorum boş geçtiği maç yok
    Simdiye kadar son 2 kariyerimde forvet oyuncularindan tam istedigim verimi aldigim icin aslinda yardimci forvetin bu taktikle basarili olmasi mumkun mu bilmiyorum. Belki deneyebilirim bir kac macta.

Stoke City ilk yarida bizi durdurmustu. Dar alanda oynayarak ara pasi atmamizi engellediler ve kaleciyle karsi karsiya kalmamizi istemiyorlardi, iyi calismislar derslerine. Ikinci devrede biraz daha genis alana yayildik. Boylece rakip takimin savunasinda da bosluklar olustu ve pozisyonlar bulmaya basladik ama beceriksizligimizi surdererek golleri atamadik.

Ingiltere Premier Lig 6. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Niye gol atamıyoruz ?

Bitirici oyuncular alırsan gole doymayız.

Niye gol atamıyoruz ?
    Bitirici oyuncular alırsan gole doymayız.
    Sanssizlik.. baska bisey degil. Oyuncularin profilleri hepsi gayet iyi ama macta olmuyor.

Avrupa'da atiyoruz golleri bea!

Avrupa Ligi 2. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bu galibiyet önemliydi (:
    Premier ligde de şöyle oynasak ya ?

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Umarim bu macla birlikte gol yollarindaki sorunu atlatiriz.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

AL yi alsak çok iyi olur bu sezon

Bu galibiyet önemliydi (:
    Premier ligde de şöyle oynasak ya ?
    Ligde de oynamaya basladik..

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Umarim bu macla birlikte gol yollarindaki sorunu atlatiriz.
    Oyle olacagini umuyorum

AL yi alsak çok iyi olur bu sezon
    AL'de iyiyiz su ana kadar. Hedefimiz gruptan cikmak. Sonra rakipler bizim dengede olursa ilerleyebiliriz belki

Ligde de sonunda 2 gol attigimiz bir mac oldu.

Ingiltere Premier Lig 7. Hafta

Sonunda Takım ayaklanacaktır diye düşünüyorum.

Ilk yari cok kotuyduk.. Tottenham'in ataklarini iyi savunamadik. Ikinci devrede 5-3-2'ye donduk ve savunmada daha saglam oynadik. Yedigimiz gol de bireysel hatadan geldi. Jordi Amat ayaginin altindan kacirdi topu, sonra da Soldado karsi karsiya kaldigi pozisyonda golu atti.. Hucumda da daha etkiliydik ikinci yari. Bony ile hemen erken bir gol bulduk ama gerisini getiremedik maalesef.

Ingiltere Premier Lig 8. Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Son maçlar güzel böyle devam edelim
    Tothenham maçını görmedim o kötü olmuş ama Takım güçlü benim için ligde ha 1-0 yenilmişsin ha 7-0 farketmiyor ikisininde aynı puan kaybediyoruz.
    Last edited by rexpo1994 : 15.Temmuz.2014 at 01:14 Reason: edit

Savunmada iyidik ama maci cok daha erken koparmamiz lazimdi..

Avrupa Ligi 3. Hafta

Grupta 3 mac sonunda lideriz. Zurich'i deplasmanda yendigimizde turu gecmeyi garantiliyoruz.

Sonunda Takım ayaklanacaktır diye düşünüyorum.
    Son maçlar güzel böyle devam edelim
    Tothenham maçını görmedim o kötü olmuş ama Takım güçlü benim için ligde ha 1-0 yenilmişsin ha 7-0 farketmiyor ikisininde aynı puan kaybediyoruz.
    Galibiyetler almaya basladik ama bizden buyuk takimlara karsi hala savunmada problemler yasiyoruz.

Ben kendi kariyerimde takım çok gol yiyiyor diye 1 hafta düşük seviyede hucüm 3 hafta düşük seviyede savunma çalıştırdım.Artık gol yemiyoruz daha sağlam ve dirençliyiz.Maç öncesi antremanlarda Sav.Yerleşimi yapıyorum.Ayrıca savunmada ki 4 oyuncum da aynı ülkeden.İletişimleri kolaylaşıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

5-1 hiç hoş durmuyor ligde de 90da atıp sonunda bir maçta 2 gol atabilmişiz olcak bu takım olcak

Ben kendi kariyerimde takım çok gol yiyiyor diye 1 hafta düşük seviyede hucüm 3 hafta düşük seviyede savunma çalıştırdım.Artık gol yemiyoruz daha sağlam ve dirençliyiz.Maç öncesi antremanlarda Sav.Yerleşimi yapıyorum.Ayrıca savunmada ki 4 oyuncum da aynı ülkeden.İletişimleri kolaylaşıyor.
    Aynisini ben de yapiyorum zaten. Savunma antrenmanlarina artik onem vermeye calisiyorum.

5-1 hiç hoş durmuyor ligde de 90da atıp sonunda bir maçta 2 gol atabilmişiz olcak bu takım olcak
    Yavas yavas olacak, ben umutluyum

Olsun ya bu beraberlik ben umutlarimi surduruyorum. Toparlanacagiz

Ingiltere Premier Lig 9. Hafta

Iyi oynadik ve net bir skorla galibiyeti aldik..

Capital One Cup 4. Tur

Tottenham ile eslestik.. bakalim turu gecebilecek miyiz

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yine gol yok

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri