Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 71 arası toplam 71 sonuç

Konu: Futbolcu Hikayesi | Çanakkale Dardanelspor

Hybrid View

Hocam ayrıl bu takımdan değerini bilmiyolar

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam güzel bir sezon geçirmişsin ama daha iyisinide yapabilirdin.Eğer seni izleyen takım ciddi ise direk yollara vur kendini.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Gelecek sezon fırtına gibi girelim. Teknik direktör böyle yapmaya devam ederse bavulu al git hocam
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    Çanakkale

Wink

Quote Originally Posted by AkdenizKutay View Post
    Hocam ayrıl bu takımdan değerini bilmiyolar
    bakalım yeni sene neler gösterecek...

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam güzel bir sezon geçirmişsin ama daha iyisinide yapabilirdin.Eğer seni izleyen takım ciddi ise direk yollara vur kendini.
    evet daha iyisi için çalışmalara devam.. Teklif ciddi yakında takım ismi ortaya çıkacak..

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Gelecek sezon fırtına gibi girelim. Teknik direktör böyle yapmaya devam ederse bavulu al git hocam
    kesinlikle öyle gireceğim.. Böyle devam ederse zaten duramam. Ciddi bir teklif var..

Arkadaşlar yaptığım işin değerli olduğunu düşünüyorum. Az olan ilgiden dolayı da şevkim kırılıyor açıkcası. Yarın bir güncellemeyle karşısınızda olacağım. Umarım daha büyük ilgi gösterilir. Teşekkürler..

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Artık yükselmemiz lazım. Değerini bilmiyorsa, hocanın problemi o. Gerekirse kapıyı çeker gidersin.

Ayrıl git burdan yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Artık yükselmemiz lazım. Değerini bilmiyorsa, hocanın problemi o. Gerekirse kapıyı çeker gidersin.
    valla bakalım neler olacak ?

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Ayrıl git burdan yahu.

yorumlarınız için teşekkürler..

Tatil benim için başlamıştı. Kafamda soru işaretleri vardı. Geleceğim ne olacaktı ? Acaba daha fazla şans bulabilecek miydim ? Bacaklarımı uzattım kumsalda keyif yapıyordum. Biramı açtım, yavaş yavaş yudumluyorum ve etrafı izliyorum. Bir ara iki çocuk yanıma geldi.

"Abi sen Erkut değil misin ? Dardanelspor'da oynayan."

"Evet, benim." dedim ve gülümsedim. Çok mutlu olmuş gibi görünüyorlardı. Beni kumsalda futbol oynamaya davet ettiler ve gittiler. Biraz oturduktan sonra yanlarına gittim ve akşama kadar bir güzel eğlendik. Hem top oynadık hem denize girdik, çocuklarla. Çok eğlenceliydi ve gerçekten stres atmamı sağladı.

Akşam eve geldiğimde hemen uyudum. Saat tam gece yarısı 03:00'de telefonum çaldı. Başucumda değildi, yetişemedim. Sonra da aramak istemedim. Tanımadığım bir numaraydı. Sabah olduğunda aynı numara tekrar aradı. Aramızda geçen konuşma aynen şöyleydi..

T:TELEFONDAKİ ADAM
    E:BEN

T:Merhaba nasılsın ?
    E: İyiyim, siz ?
    T: Eğer sen bana olumlu konuşursan daha da iyi olacağız.
    E: Anlamadım. Siz kimsiniz.
    T:Ben Manisaspor transfer sorumlusu. Lafı uzatmayacağım. Bugün bizimle buluşur musun ?
    E: Memnun oldum. Tabiki yer ve zamanı mesajla bildiririm size. İyi günler..
    T: İyi günler..

Gerçekten transfer teklifi mi olacaktı ? Çok şaşkındım. Daha ilk senemde PTT 1.LİG'den teklif mi vardı yani ?

Duşa girdim, üzerimi giydim ve hazırlanıp çıktım. Buluşma yerine gittiğim de hiç de hayal ettiğim gibi takım elbiseli adamlar beni beklemiyordu. Eşofmanlı bir adam beni bekliyordu. El etti, gittim yanına. Merhaba dedim. Sohbet uzun sürdü. Sohbet bitince Manisaspor'da seni görmek isteriz,evlat dedi bana. Düşünmem gerektiğini söyledim. Eve yürüyerek gittim ve yolda hep bu konuyu düşündüm. Çok iyi bir teklifti ama gidesim var mıydı ? Gitmeye hazır mıydım bilmiyorum.

Bir kaç arkadaşımla görüştüm. Kesinlikle kabul etmem gerektiğini söylediler. Daha hocalarımın bundan haberi bile yoktu. Onlara söylemem tabiki gerekliydi. Tatilimi güzel bir şekilde geçiriyordum fakat futbola biraz ara vermiştim. Formum baya kötüye gitmişti. Manisa'ya gidemezdim. Şehrimi bırakmak istemiyordum. Yapılan teklif neredeyse şuan aldığımın 3 katıydı. Para beni mutlu eder miydi bilmiyorum. Ama tek bildiğim kesinlikle burayı şimdilik bırakmak istemeyişimdi.

Hocayla konuyu konuştuğumda bana "Herşeyi yapmakta özgürsün olum. Ama biz senin takımımıza daha uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyoruz." dedi. "Fakat hocam, gerekli şansı sizden bulamadığımı düşünüyorum."deyiverdim birden. "Eğer kontratımı bu yönde değiştirmezseniz ben daha fazla bu kulüpte kalamayacağım."dedim. "Tamam, başkanla bu konuyu konuşacağım." dedi.

Nitekim öyle de olmuştu. Tatil sonlarına doğru bana 2 yıllık yeni bir kontrat sunulmuştu. Parada bir miktar iyileştirmelerle birlikte beklediğim o madde de eklenmişti.

Bir sezonda en az 20 maçta forma giymesi sağlanacaktır. 20 maçın altına düşürüldüğü taktirde oyuncunun sözleşmeyi tek taraflı fesh etme hakkı doğacaktır.

Sezon başlangıcını sabırsızlıkla bekliyordum. Umarım bu sezon benim için çok iyi geçecekti.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Manisa iyi de be hocam yeni sözleşme falan boşver Dardanel'i

Manisa'ya gitseydin yıldızın parlayabilirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bencede gitsen iyi olurdu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kariyer Sahibi, Konusunu 2 Hafta Süreyle Güncellenmediği İçin Konusu Kapatılmıştır.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri