Güzel gidiyorsun bu sene hem AL'de şampiyon olmalıyızVe en azından Şl'ye gitmeliyiz
![]()
Güzel gidiyorsun bu sene hem AL'de şampiyon olmalıyızVe en azından Şl'ye gitmeliyiz
![]()
Son maçlar güzel bu gidişle ligde hedefimize ulaşırız, barça maşallah motora bağlamışAvrupa'da zaten karşımızda duracak baba yiğit yok hadi bakalım gidelim finaleee
Schalke yi eleyelim ligde 2. olursak şampiyon olmuş gb oluruz![]()
ADANA DEMİRSPOR
Eledik hocam eledik
Liga BBVA 27.Hafta
Çok iyi oynadık AL maçlarına moralli giriyoruz.
Avrupa Ligi İkinci Eleme Birinci Ayak
Savunmada 3 kişinin eksikliğini hakikaten çok hissettik öbür maçta çok iyi oynamamız lazım.
Liga BBVa 28.Hafta
Geriye düşmemize rağmen eşitliği yakaladık kanat oyuncularımız sayesinde çok zor bir deplasmandan 3 puanla ayrıldık ama aklımız Schalke deplasmanındaydı.
Galibiyet serimiz sürüyor.
Avrupa Ligi İkinci Eleme İkinci Ayak
İşte bu kadar.Bu maça bir destan yazılır ama özet geçmek gerekirse 2 kere öne geçtik ama beraberliği yakalayan bir Schalke vardı artık 2-2'den sonra en azından uzatmalara kalsın dedik ve 3-2'yi bulduk iyi oyunumuzu sürdürüp maçın sonlarında maçı 7-2'ye kadar getirdik son dakikada Fuchs'un attığı frikik golü sadece bir teselliydi. Final için iki adım kaldı.
Avrupa Ligi Rakiplerimiz:
Rakipleri değerlendirmek gerekirse bence rahatça final oynayabiliriz.![]()
Last edited by ibo1919 : 11.Ağustos.2014 at 17:32
Celtic'i rahat geçeriz ama Swansea'yle Atletico'yu yabana atma bence![]()
Schalke'ye 7 atabiliyorsak eğer bu takımda iş var demektir. Alman takımları zor gol yer ve savunmaları kolay kolay dağılmaz. Fakat sen hallaç pamuğu gibi dağıtmışsın herifleri![]()
AL'de finale çıkarız bence. Kupayı alırsak sürpriz olmaz![]()
Schalke'ye 7 atmak baya coşturmuştur takımı, ama dikkar et rehavete kapılma. Unutma senden büyük Barça var![]()
AL bize gelecek, Schalke'ye 7 attıysan o kupa bizde artık
ADANA DEMİRSPOR
O dört takım arasında en büyüğü biziz, kupa gelir bize.
İnşallah hocam bakacağız
Ben de öyle düşünüyorum ama bir de futbol şansı var.
Liga BBVA 29.Hafta
Süper bir geri dönüş yaptık durum 3-1 olduğunda iş bitti dedim ama takım çok iyi kendine geldi.
Liga BBVA 30.Hafta
Zor bir deplasman olacağını biliyordum ama 2-1'i bulduk iyi oynadık son saniyede yediğimiz frikik golü hakikaten bizi üzdü. Herrero konusunda ise zaten sezon sonu göndermeyi planlıyordum ama sakatlanması kötü oldu.
Yeni Genç Yeteneğimiz
Bu sene bu genç dışında düzgün bir adam çıkmadı ama bu adamı rekor transfer ücretine satacağıma inanıyorum.
Liga BBVA 31.Hafta
İyi oynadık kaçırdığımız pozisyonlar oldu ama golü bulup maçı kazandık.
Avrupa Ligi Çeyrek Final Birinci Ayak
Avantajlı bir skor aldık ama Celtic hakikaten dirençli bir takım.
Liga BBVA 32.Hafta
Bu maçta da hemen AL maçına gelmek için yardımcı antrenörü kullandım beraberlik kötü olmadı ama iyi de değil.
Avrupa Ligi Çeyrek Final İkinci Ayak
Yarı Finaldeyiz.![]()
Last edited by ibo1919 : 11.Ağustos.2014 at 17:35
Avrupa Ligi geliyor![]()
Marsilya gelsin finalde![]()
Arkadaşlar kupa finalini canlı anlatım yapayım mı?![]()
Madrid elendiğine göre kupa bizde bence
Canımız sağolsun![]()
İbo maçlar hep kafa kafaya baskılı oynayak azcık
Arkadaşlar elendik.
Avrupa Ligi Yarı Final Birinci Ayak
Liga BBVA 35.Hafta
Avrupa Ligi Yarı Final İkinci Ayak
Biz 10 eksikle çıkıyoruz adamları ideal 11'i ile çıkıyor 2 golü kontradan yedik ilk gol zaten saçmalık artık yeter bu sene bütün kupaları kaybettik ama seneye iyi transferler lazım son maçlarda hiç iyi oynayamıyoruz.![]()