İki takımında beklerinin hepsi rezalet. Böyle bitebilir maç. Arsenal tamamen kontraya yattı şu ana kadar. Böyle devam ederlerse gol olmayabilir maçta.
Beşiktaş kazanır
Berabere biter
Arsenal kazanır
İki takımında beklerinin hepsi rezalet. Böyle bitebilir maç. Arsenal tamamen kontraya yattı şu ana kadar. Böyle devam ederlerse gol olmayabilir maçta.
Beşiktaş baskılı oyunu devam edip savunma hattında hata yapmazsa bu maçı kazanır deplasmanda da kaybetmez.
Dembaba ilerde surekli top istiyor atilmayinca sinirden hoplayip zipliyor hirsindan. On numara sart bize.
İsmail sol ayagi ile is yapamiyor sag bekde ama elinden gelenin en iyisini yapiyor.
Mustafa pektemek e ne icirdiler bu yaz arkadas ne oldu bu adama? Sahane bir gelisim gosterdi.
FM Gazetesi
Bu Debuchyi çok mu aradı Wenger? Beşiktaş 1 gol atar üstüne yatar bence.
Biraz şans olsa 2-0 olacak. Bana BJK 1-0 alır gibi geliyor. O pozisyonlardan biri daha gol olsa deplasmana 2-0 gidilse çok iyi olacaktı.
Muthis sol ayaginla vuraydinya
Bunlar kacmamasi lazim
Demba'dan sonra Olcay. Bu kadar da şanssızlık olmaz!
bence şu pozisyondan sonra arsenal golu atar cunku pozisyon kacıran takım demorolize olur bence bunun şanstan çok beceriyle alakası var. ayrıca ersanda şl elemesinde oynadıgının farkında degil gibi son stoper calım atmaz bunu amatorde bile ogretiyorlar
2-0 olması gereken maç hala 0-0 devam ediyor umarım kazanır Beşiktaş fazlasıyla hakettiler.
Tam oyuncu değişikliği için neyi bekliyoruz diye yazacaktım ki, Gökhan Töre girdi. Kerim ve Cenk'in de girmesi lazım.
yalnız sağ bek alınmaması skandal ismail okadar sırıtıyorki
Giroud ne kadar boş bir oyuncu ya.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
En azından Ramsey yok rövanşta.Kalan süreyi de iyi değerlendirmeliyiz. 1 gol beyler, fazlasında gözüm yok.
dediğim gibi bjk son pasları yapamıyor bir 10 numara yada dembaya alda at dedirtecek kanat lazım son paslar falan çok abuk sabuk gol olcağını sanmıyorum yazık oldu orda arsenal işi bitirir bence
Taraftar niye bu kadar durgunlaştı? Rakip de 10 kişi kalmış, bastırıp 1 gol bulmamız lazım, son dakikalar artık! Taraftarın da o baskıyı hissettirmesi lazım.
Bu arada, Pektemek çıktı ve Cenk girdi. İsmail, 90 dakikayı sağ bek olarak tamamlıyor böylece.![]()
Ersan adamın önünü boşaltıverdi
Beşiktaş'a helal olsun çok iyi oynadı, galibiyet alamaması büyük şanssızlıktı. İsmail, Debuchy'den daha iyi sağ bekmiş.
Galip gelemeseniz de, bugünkü mücadelenizden ve azminizden ötürü tebrikler Karakartallar! Helal olsun hepinize!
Rövanşta Atiba'nın varlığı, G.Töre'nin daha hazır hale gelecek olması ve Ramsey'in olmaması avantajlarımız olacak. Orada atacağımız ilk gol turu bize getirir bence.
Bu maç İnönü'de olsaydı Beşiktaş kazanırdı.
Bundan sonra tamamen futbol şansı. Şanslar yüzde %99 Arsenal %1 Beşiktaş. Ancak o %1 bile öyle bir ihtimal ki bundan önce ön elemedeki tüm maçlarını kazanan Arsenal takılıyorsa; Bundan önce tüm ön elemeleri geçen Arsenal... İşte %1 bu.
Sürpriz.
...
Beşiktaş'ın bekleri biraz top oynasaydı bu maçı kazanırdı. Ramon Motta bugün resmen zararına oynadı. İsmail bişeyler yapmaya çalıştı ama o da ters kanatta oynadığı için etkili olamadı. Arsenal'i bu kadar kötü yakalamışken yenmeleri lazımdı. Beceremediler
Maçın Yorumu Beşiktaş Çok Güzel Oynadı Arsenal'e Alan Bırakmadı Son Dakikalarda Necip Özellikle 70'den Sonra Yorgunluktan Döküldü Diğer Savunmacılarda Necip'e Ayak Uydurunca Son Dakikalar Stresli Geçti.
Maçın Kırılma Noktası Daha Doğrusu Bizim Adımıza Maçın Bitiş Anı Kırmızı Kart Anından Sonra Gelen Değişiklik. A! Be! Hocam Kim Dedi Sana Orda Oziyi Çıkar Diye Çıkaracak Son Adamı Çıkardı Ondan Sonrada Pozisyon Bulamadık.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bence Beşiktaş'ın biraz daha bitirici adamları olsaydı çok farklı olacaktı. Hatta turu bile %60-70 geçecek skor elde edilebilirdi fakat olmadı. Ben 2. maç için o kadar umutlu olamıyorum. Arsenal tam istediği skoru elde etti. Ben Beşiktaş'ın oraya en kötü 2-0 ile giderse tur şansının olacağını düşünüyordum ama o da olmadı maalesef. Bir ihtimal Arsenal orada çok adamla çıkarsa bu savunma mutlaka Ba'ya falan açık verir, atılacak 1-2 gol ile tur aralanabilirde.
Cok yazik oldu.. keske golu bulabilseydi Besiktas. Rovans macini Arsenal kazanir diye dusunuyorum maalesef.
Bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş'ı tebrik etmek istiyorum . Mücadele ve oyun kalitesi anlamında Arsenal'den üstün oldukları net olarak ortadaydı . Oğuzhan'ın performansından memnun kaldım açıkcası Beşiktaş'ın eksiğinin 10 numara veya merkez orta saha'dan ziyade sağ bek olduğu düşüncesindeyim birçok arkadaş gibi . Umarım Emirates'de bir Beşiktaş sürprizi görürüz .![]()
Bugün, Atiba'nın yerine koyabileceğimiz bir orta saha ya da forvet arkası ve en önemlisi de orijinal bir sağ bek olsaydı çok başka şeyler de konuşabilirdik. En çok ona yanıyorum.
BJK - Arsenal
Demba Ba'nin pozisyonu iyidi ama bence Olcayinki dahada musaitti.
Sol(muthis) ayagi ile direk yapistiracakti topa.
Bilic oyunculari inandirmis, eksiklere ragmen bence Besiktas iyi bir mac cikartti. Keske golude bulabilseydi.
Besiktasa en acilinden bir Delgado lazim.
Arsenal gibi bir takımı elimizden kaçırdığımıza üzülüyoruz. Maçım özeti budur. Gönül isterdi ki o pozisyonlardan sadece biri gireydi ama olmadı. Sağlık olsun. Ingiltere'de bir gol turu getirebilir bize.
Yeryüzünde ne kadar "Arsenal güle oynaya kazanır"cı varsa selamlar olsun.
Besiktas, LFC'dan 8 yediğinde "Böyle takımları Şampiyonlar Ligine almayın." diyen Arsene Wenger Besiktas'la zar zor berabere kaldı, ironik!