Oyun olarak efsane geri döndük ama biraz basketbol şansı da lazım. Her topa atlıyoruz ama karambolde hep Finlandiya'da kalıyor top.
Oyun olarak efsane geri döndük ama biraz basketbol şansı da lazım. Her topa atlıyoruz ama karambolde hep Finlandiya'da kalıyor top.
Helal olsun çok iyi geri döndük. Efsane bir maç daha, bize rahat bi maç izletmiyor bu takım. Umarım yarın da kazanıp 2. bitiririz grubu.
"Hangi hamam daha sıcakmış gördük Fin hamamı değil bu Türk hamamı Türk hamamı"O değilde şu Finli hatunları üzdük ya daha ne diyim, ayıptır be
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
basketbol futbol farketmiyor illa bizi son ana kadar kanser edecekler arkadaş ya .d
murat kosova da nasıl bir hırs, umut var yorumlarına bile güldüm
"bari öne geçseydik"
fin kızları maviş maviş gözleriyle üzüldüler bende üzüldüm
Aglatmaya deger mi ? Degmez..
![]()
Abi buna ne demeli
https://twitter.com/pedergusto/statu...18649619640320
gozlere bittim xenon farlar gibi.![]()
saka bi yana guzel donus yaptik tebrikler milli takim.
Giden maçı döndürmeyi başardı bizimkiler. Az kalsın işi zora sokacaktık hiç yoktan. Dominik'i de yener, gruptan çıkarız.
Kabusdan uyandık resmen. Ölüp ölüp kazandık; ama nereye kadar gideceğiz bakalım...
Her zaman şans yanımızda olmayabilir. Şu şutları normalkende sokmayı öğrenmemiz lazım. Dara sıkışınca değil.
Koponen gibi adamın 2 serbest atışı kaçırması da çok ilginçti. Ama biz de çok atış kaçırmıştık. İkinci yarıdaki oyunumuzla galibiyeti haketmiştik adamlar laps laps sokuyordu üçlükleri durdular bir yerde. Yarın kritik bir maç var. Avantajımız bütün maçların oynanacak olması. En son biz oynayacağız. Houston'dan Francisco Garcia var. Dikkat etmemiz gereken bir isim. Bu gazla yenmek lazım artık umarım bu sefer bi heyecan bi aksiyon olmaz rahat kazanırız. Buna ben bile inanmadım illa ki bir şey olur yarın.![]()
Bugünkü Dominik maçı çok zorlu geçecek. Bizimkiler inşallah rakibi ciddiye alırlar. Tabi buna ayrıyetten konsantrasyonumuz da önemli.. Forumdaki bir arkadaşın da dediği gibi dara sıkışınca üçlük atılmamalı, rahatken de bunları yapmalıyız. Üç sayı atışlarımız da ciddi düşüş var, ergin ataman beyfendi buna çare bulmak zorunda.. Dominik maçına tekrar dönersek maç sonu kazanan taraf biz oluruz da 2. olarak gruptan çıkarız.
Üst düzey bir mücadele olacaktır bugun.Kazanan 2. cıkacak ve yarı finale kadar yolu acılacak.Umarım kazanan taraf biz oluruz.
FIBA Dünya Kupası'nda 6. günün programı şu şekilde...
Dominik'i yendigimiz takdirde Avustralya yada Litvanya ile eşlesecegiz.Litvanya-Slovenya maçını Litvanya kazanırsa Avustralya , Slovenya kazanırsa Litvanya ile eslesecegiz.Dominik'e yenilirsek işler çok karısık.Gruptan cıkamama ihtimalimiz bile var hala.
Finlandiya'yı nasıl yendiysek etkisinden hala kurtulamamışlar. Şu an Yeni Zelanda eziyor resmen.
Yanlış bakmadıysam Yeni Zelanda yenerse çıkmayı garantiliyoruz.
Bizim dün Finlandiya'ya yaptığımızı şimdi onlar Yeni Zelanda'ya yapıyor. Bakalım sonunu getirebilecekler mi?
Avustralya yenilmiş Angola'ya.Bizi istiyorlar galiba.
Şimdi ordan gelecek 3 takım da kaliteli takımlar bize göre hepsi daha ağır basıyor ama Avustralya iyi olur bizim için öbürleri bizi tanıyan ekipler sıkıntı yaratabilir.
İntenette görünce aklıma geldi bu kadronun kalabalık halinde Melih Mahmutoğlu ve Serhat Çetin de vardı en azından bu ikisinden biri niye alınmamış ? bunlardan iyi şutör yok takımda.
Dediğin ilk başta akla yatıyor ama sadece şut ile de olmuyor. Melih Mahmutoğlu takımda olsa her maç tuttuğu adam şov yapar, savunması yok desek yeridir. Serhat Çetin de çok yavaş kalıyor ve takımla çok uyumlu değil. Ama Barış'ın yerine Doğuş alınabilirdi bence, Barış süre almıyor zaten. Kısa oyuncularımızdan da savunma yapan tek adam Sinan. Özellikle Cenk Akyol ve Ender Aslan çok kötü savunma yapıyor, hiç olmazsa rakibin etkili kısasına Doğuş verilebilir ve atletizm açısından etkili olurdu.
İşte yazdım öylesine.
Slovenya`nin oyun kurucusu Dragic, Avustralya`yi, Angola`ya kasitli olarak yenilmekle suclamis.
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...rek-yenildiler