Onur, Amerika ile olan maçta oynamasaydı çok iyi olacaktı. Tarihi farkı yerdik, sonra da imparator(!)'a sabrederdik.
Onur, Amerika ile olan maçta oynamasaydı çok iyi olacaktı. Tarihi farkı yerdik, sonra da imparator(!)'a sabrederdik.
Bu takımda Hakan Çalhanoğlu nasıl oynamaz ya inanamıyorum bunlar gözleriyle değil başka yerleriyle izliyorlar heralde şu takımda herkez formda ve sağlıklı olduğunda yazılacak ilk iki isim vardır 1. Arda 2. Hakan yanlız kalın olan yeri iyi okuyun şuanki (sakatlıktan yeni çıkmış) Arda değil gerçi şuanki Arda bile hepsinden daha iyide neyse. Taktikle ilgili hiç bir şey söylemiyorum fantazi arıyoruz resmen...
Şuanda Hakan'ın ve Mustafa Pektemek'in girerek 2 forvete geçmemiz lazım.
1 tane iyi oynayan oyuncu yok. Boşuna isim saymayın.
İleride top saklayamıyoruz. Fizikli İzlanda'yı bile bile zaten top saklayamayan Burak'ı seçmek zaten baştan yanlış. Olcan zaten eskisi gibi kateden oyuncu değil. Defansif kalıyor, daha geride. O yüzden Mustafa Pektemek çok daha doğru iş olurdu sağ açıkta.
Topal Fenerbahçe'deki gibi halfback oynuyor ama Caner ve Gökhan öne çıktığı halde önlerini açmıyoruz. Arda ve Olcan top alış verişine taç çizgisinde kalıyorlar. Bekler ile aynı yerde kaldıklarından, rakibin beki aynı anda 2 kanat oyuncumuzu da marke ediyor. Böyle oyunu gereksiz genişletip oyuncuların mesafelerini çok uzatırsak topu elde tutamayız ve kontrolü rakibe veririz.
Arda kötü oynuyorsa da daha orta sahaya yakın kalıp sağ açığa da yardımcı forvet Mustafa'yı alırsak işin şekli değişir bence.
Şu sistem Fenerbahçe'nin sistemi ama Fenerbahçe 2 tarafta da yardımcı forvetler ile oynuyor ve forvete yakınlar. Forvet de yardımcı forvetlere yaklaşıyor ve 3 oyuncu da top saklıyor (Emenike kısmen). Burada taç çizgisinde Arda ve Olcan. Burak da ceza sahasında. 3. bölgede büyük bir boşluk var.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Açık ve net söylüyorum Olcan'in oynadığı su oyunu çıkar ben de oynarım.Pas vermekten aciz.
Ardada abilerinden güzel küfürlerini öğrenmiş ağzını okuduğum kadarıyla karttan sonra.
Selçuk-Hakan
Olcan-Olcay
Değişiklikleri gerekiyor bence,Topal stoperde devam eder herhalde.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Olcan: Kötü kadronun büyük oyuncusu
Fatih Terim yaşlanmış,saçma ve gereksiz değişiklikler.
Yeni Türkiye bu muymus. Eski Türkiye daha güzeldi bence
Düzce'nin nüfusu İzlanda'dan fazlaymıs.Bence rezilligi gösteren en güzel istatistik.
Euro 2016 Hayallerinesson İzlanda'da oyuna giriyor.
Aferin Burak, o golü kaçıracak daha güzel bir zamanlama olamazdı.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Burak Yılmaz kalenin önünden yukarıdan auta attı,büyük yetenek valla.Ben orada kaçırmayı denesem en kötü direğe çarptırabilirdim.
Spor yorumcuları haftalardır İzlanda'ya köy takımı muamelesi yapıyor. Bunlar köy takımıysa biz mahalle takımıyız.
Milli takıma 'fabrika ayarlarına geri dön' tuşu şart. Kimin ne oynadığı ne yaptığı belli değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kader ortaklarını hazır yakalamışken averaj takımı yapmamız gerek.
İşte Yeni Türkiye.İşte TFF be.
Onur harika isler cikariyor helal olsun!!
3-0 oldu![]()
5+3 beyler. Güzel kural.
Olaya bak.Volkan'ı son senelerde ne kadar begenmesemde bu seviyede oynayabilecek tek kalecimiz.
Hahaha izlanda'da 4 4 4 sesleri
Ben izlemeyi bırakıyorum,İzlanda atmaya devam etsin ama hak ediyoruz.
Yıldırım Demirören ve elemanlarına bu yolda başarılar diliyorum ve maalesef üzülemiyorum.
Dünya Kupasındaki coğu takımdan iyiymişiz ama daha izlanda karşısında varlık gösteremiyoruz. Merak ediyorum DK'daki hnagi takımdan iyiydik acaba biz?
Fatih Terim'de yetenegini kaybetmis heralde.Çagırdıgı isimler , cıkardıgı kadro , yapmadıgı müdahaleler ve böyle bir maçta yeni taktik denemesi rezalet ötesiydi.Takım hem psikolojik hem oyunsal olarak bir hazırlık maçındaymıs gibi.
İzlanda Şov Yapmış Bizim Köy Takımı Karşısında
Ama Müstehaktır Beter Olsunlar En Azından Kendilerini Dev Aynasında Görmesin Oyuncularımız. Peeehhh 190M € Değerimiz Varmış Yesinler O Değeri...
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
2008 yılından sonra milli takim 2008 yılından beri milli maclari takip etmoyorum. Suan ki milli takim oyuncularinim vadesi coktan doldu.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sahaya çıkan 11'den en az 4-5 tanesini bu takımda yola devam etsin alın size sıralama
1- Hollanda
2- Çek
3- İzlanda
Geriye de bizi koyarsınız. Dünyada bitik oyuncularla oynamaya çalışan tek Ulusal (!) takımız.
...
Hakan Çalhanoğlu-Mehmet Topal orta sahası ile başlamak çokmu zordu.Ömer Toprak Nuri Şahin gibi milli maçlarda sapıtıyor ne zaman izlesem top kaybediyor saçma hareketler Bekir-Ersan daha iyi oynar yahu
Hehe kibris bosna karsisinda deplasmanda 1-2 onde![]()