Tebrikler, Beşiktaş!
Tebrikler, Beşiktaş!
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Arkasaslarla izledik maci ne yalan söyleyeyim Besiktas' li arkadaslar ne kadar sevindiyse bizde en azonlar kadar sevindik gol sevincini birlikte kutladik. Tebrikler kara kartal!
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Tebrikler BeşiktaşTürk futbolunun şu kötü günlerinde her türlü galibiyete ihtiyacımız var.
Şiir gibi bir oyun ve Tottenham'ın pozisyona giremediği deplasmandan 4-0 ile dönüş. Çok iyi yoldayız Allah bozmasın..
Ben bosuna bir insani sevmem
Bilic gercekten cok sey katti Besiktasa. Bu yazinda kendisiyle tanismak nasip oldu, Besiktasin efsanelerinden biri olacak bu gidisle. Umarim kulup disinfa olan biten seyler Besiktasa zarar vermez.
Dün akşam resmen bir futbol resitali izledim. Artık bu maçı kolay kolay unutmayacağım. Maçtan önce biraz endişelerim vardı. Sonuçta avrupa'da oynuyorsun ve Türk takımısın, ezmek için her türlü pislik yapabilirler diye bekledim. Ama hiç de çok şükür öyle bir şey olmadı. Takım olarak genel anlam da çok iyi durumdayız. Takım oyunumuz 2e 1, servis paslar yada barça tarzı biraz oynayış stili var gibi geldi. Kale ile Defans hattımız çok iyiydi ve sırıtmadılar. Orta saha Atiba tam bir görev adamı.. Veli beceriksiz tam kasma oynayamaz bu takımda diyenlere bu maçta göstere göstere mesaj verdi. Oğuzhan - G.Töre birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar. Olcay'ın asisti harikaydı. Dembaba iyi ki de alınmış diye bir kez daha çok mutlu oldum. Geçen yıla oranla çok iyi bir görüntü içerisindeyiz. Tabi maşallah diyelim. Hem Avrupa hem lig hemde lig kupası maçları takımı yorabilir. Ara ara gel git olabilir. Dün akşam bizim günümüzdü. Ya başka bir gün bizim olmazsa şaşırmayalım. Yorgunluk takıma ilerisi adına yansıyabilir. Biliç takımı çok iyi organize ediyor. Her maçı kafasında adam yaşıyor ve bunu oyuncularına çok iyi bir şekilde onları da her maça hazırlıyor diye düşünüyorum. İnşallah böyle devam eder de önce ülkemiz adına sonra camia olarak başarılı bir sezon geçiririz diye umutla beklemekteyim.
Tabi çalışmalara devam.. Jürgen Klopp 4-0 Gs'yi yendiği maçtan sonra adam hala oyundan memnun değilim diyor. Demek ki daha iyisini istiyor. Bizde öyle düşünmeliyiz. Bir sonraki maça daha iyisini yapabilmek için daha çok çalışmalıyız. Takımın havası ve motivasyonu arkadaşlığı çok iyi durumda.. Devre arasında sağbek alınırsa adam gibi bu takımı 2.devre kimse tutamaz diyorum.
Ayrıca Trabzonsporu da galibiyetinden ötürü kutluyorum. Dün ülke adına gerek adına gerekse camialar adına bir gün yaşandı. Umarım milli takımımıza katılan oyuncularımız bu maçlardaki mücadeleleri kendilerine örnek alırlar da ülkemizi tekrar tek çatı altında bir milli havaya sokarlar..
Beşiktaşlılar bugünlerin kıymetini bilsin. Partizanı yenmek büyük bir olay değil. Ama beşiktaş çok iyi futbol oynuyor ve bu en fazla 1-2 sene daha devam eder, daha 10 sene göremezsiniz böyle futbol o yüzden kıymetini bilerek izleyin( aynı şeyler gs-fb için de geçerli maalesef 10 senede bir iyi futbol oynuyorlar)
Bilic kaldığı sürece bu takım çok kötü oynamaz. Tamamiyle hocada bitiyor iş. Bu oyunculara müthiş bir pas çalıştırdığı belli. Gökhan Töre felan hariç genelde her oyuncu tek pasa yakın oynuyor. Ama biraz daha pratik olmak gerek. Beşiktaş oyun felsefesi bakımından Türk takımları içinde modern futbola en yakın olan takım. Bunu bir kademe daha ileriye taşırlarsa işte o zaman Avrupa Ligi'nde final kesin gelir.
Beşiktaş'ı izlerken keyif alıyorum arkadaş ya, müthiş oynadılar dün gene.
Avrupa'da bizim arkamızı bu sene daha çok toplayacaklar bu belli![]()
steam : aytekin79
Beşiktaş taraftarı Bilic'e değer vermeye ve sahip çıkmaya her zaman devam etmeli. Bilic patronluğa devam ettiği sürece sorun olmaz. Bugün fenerbahçede volkan, emre veya gökhan gönül çıkıp başkana, teknik direktöre bir şey dese bir tepki gösterse veya medyaya birvdemeç verse bunun ağırlığı olur, etkisi olur. Veya galatasarayda burak, selçuk ve eğer biraz iyi bir oyuncu olsaydı sabri aynı şekilde. Takım arkadaşlarıyla gruplaşma yapıp sabote dahi edebilirler, ediyorlar da kısmen. Fakat beşiktaşta bugün Bilic Demba Ba'yı oynatmayı kesse kim ne diyebilir? Yarın oğuzhan çıkıp medyaya konuşsa kim takar? Ersan Gülüm ve Tolga birlikte gidip başkana teknik direktörü şikayet etse kim umursar? Patron Bilic şu anda ve böyle kalmalı. Takımın sabote edilmesine de kimse fırsat vermemeli. Bugün her şey güllük gülistanlık amayarın birvgün gökhan töre, olcay ve veli gruplaşıp teknik direktöre tepki koyabilir belli mi olurher şeye hazırlıklı olmak lazım
İnşallah beşiktaş bu kaliteli oyununu ve yükselişini sürdürür, oyuncu da ihraç eder, türkiyeyi de tanıtır, şampiyonluklar da yaşar.
Partizan maci ölçü degil ama takimda ruh var uyum var. Ben daha cok gs'in 2000 takimina benzetiyorum. Sonu da benzer umarım![]()
Gökhan iyiydi dün ama her topu alışında çalım atma niyetinde. Çalımı gerektiği yerde atmak lazım. Eskilerden kalan bu zihniyeti aşamayan oyuncular var hala ama Bilic bunları da oynaymak istediği oyuna uydurabilirse daha akıcı bir futbol gelecektir.
Gökhan içinden geçtiği şu zor dönemde bile bu futbolu oynuyorsa o çocuğun mental gücünden şüphe etmem. He oyun mantelitesi ayrı bir olay ama onda da gelişmeler olduğu çok net. Gökhan'ın ilk geldiği zamanki hali olsa Ozi'nin golünden önce orada topu alıp çizgiye inerdi , aldığı gibi Ozi'ye vermezdi. Çok basit ama açıklayıcı bir örnek bence O'ndaki gelişimi göstermek adına.
Partizan ölçü değil diyorsunuz da Partizan Avrupa kupaları tarihinde evinde ilk kez 4 farklı yenilmiş. Yani kendi kulüp rekorlarını kırdık.