Bu kısıtlı imkanlarla bulunduğun yer, aldığın sonuçlar gerçekten harika. Eminim ki yapacağın takviyelerle takımı çok daha iyi yerlere getireceksin.![]()
Bu kısıtlı imkanlarla bulunduğun yer, aldığın sonuçlar gerçekten harika. Eminim ki yapacağın takviyelerle takımı çok daha iyi yerlere getireceksin.![]()
Devre Arası Transferleri
Oğuzhan Türk
Oğuzhan Aynaoğlu - Kira
Andrea D'Errico - Kira
Evrim Özenç
Cihan Yıldız - Kira
Mehmet Uslu
Moses Kizito
Transfer Özeti
Giresunspor Son Virajda !
ZTK Puan Durumu
28 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
TariboWest
Gayet güzel gidiyoruz![]()
29. Hafta
30. Hafta
31. Hafta
32. Hafta
33. Hafta
34. Hafta
Puan Durumu
Zor oldu, yorucu oldu ama güzel oldu. Playoff yarı finalindeki rakibimiz Gaziantep Belediyespor olacak...
TariboWest
Transferler eksikleri kapatmış gibi. Play-off'larda da çıkacak güce sahibiz hayırlısı olsun.![]()
Playoff Yarı Final 1. Maç
Playoff Yarı Final 2. Maç
Giresun İçin Bir İlk
TariboWest
Playoff Final
Kendi evimizde oynamamıza rağmen Karşıyaka oyunu domine etti. İlk yarıyı 1-0 yenik kapattık. Dakika 70'ten sonra forveti çiftledik, golü ancak 90+1'de bulduk. 3 oyuncu değişikliğini yaptığımız için 107. dakikada sakatlanan Rıdvan saha kenarına geldi ve 10 kişi kaldık. Kalan sürede de kalemizi gole kapatmayı başardık. Penaltılar ise daha heyecanlı geçti. Kalecimiz Evrim penaltıyı kurtardı ve attı. Giresunspor'un Süper Lig'de oynayacağını tescil etti...
Terfi Sonrası Görüşler
TariboWest
Ofoedu'ya dikkat et gerisi gelir ^^
Düzenleme;Tam yazarken güncelleme gelmiş almışız hayırlı olsun ^^ ama bence bu kadar yeter ^^ başka takım :P
Last edited by Burak Akmanoğlu : 18.Kasım.2014 at 21:15 Reason: Güncelleme gelmiş
Ümit Boğa Çocukluk Hayalim Dedi !
Giresunspor'u 2 sezonda Süper Lig'e taşıyarak büyük işler başaran Ümit Boğa'nın kulübüyle devam etmesi bekleniyordu. Fakat bu sabah internet ve televizyonlara düşen son dakika haberi herkesi şaşkına çevirmişti. Taraftarın tek düşündüğü şey ise şuydu: İlk teknik direktörlük deneyiminde Altay'ı neredeyse küme düşüren ve 39 yaşında tecrübesiz Ümit Boğa mı Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak ? Kendimizi İspatlama Zamanı !
TariboWest
Bende bunu bekliyordum :P başarılar![]()
Fenerbahçeyi almadan duramıyorsun
Başarılar dilerim.
Hadi bakalım yeni takımında başarılar.![]()
Senin yorumun kafamı karıştırmıştı zaten.Baktım Halilhodzic emekli oldu ve Fenerbahçe görüşmek için geldi. Bu fırsatı kaçıramazdım.
Teşekkürler. Fenerbahçe'de bize ihtiyaç olduğu anda sırtımı dönmek olmaz.
Teşekkürler.![]()
TariboWest
Kadro
Puan Durumu
İlk sezon Galatasaray şampiyon olmuş. 2 sezondur ise Beşiktaş şampiyonluk ipini göğüslemiş. Bu sezon ligi 3. bitirdiğimiz için seneye Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğiz.
TariboWest
Giresunspor'u bırakmana üzüldüm adamlar Süper ligden düşeceklerKonar göçer bir kariyer olacak gibi gözüküyor. Şimdilik Fenerbahçe ile başarılar
![]()
Fenerbahçe'de başarılar, Seneye Avrupa Ligi için sıkı bir kadro kurman gerekecek.
...
Açıkçası yönetimin Süper Lig'de bile bütçe vermemesi ayrılma sebebim oldu. Ben dipten aldım zirvede bıraktım, misyonumu tamamladım.Fenerbahçe ile uzun bir süre devam edip Avrupa'da bir takım yönetip daha sonra İzmir'e geri dönüp yarım kalan işi tamamlamayı düşünüyorum.
Teşekkürler.![]()
TariboWest
Güzel transferler bekliyorum
Fenerbahçe'de başarılar.
Fenerbahçe'den Caner Erkin Bombası !
Sezon başında Giresunspor'dan istifa ederek Fenerbahçe ile anlaşan Ümit Boğa takımdaki ilk gününde transfer listesini yönetime vermişti. En başta ise tanıdık bir isim duruyordu. Yönetime göre onu İngiltere'den geriye getirmek hiç kolay değildi. Fakat bunu duyan Ümit Boğa transferde tam yetki istedi ve aldı, İngiltere'nin yolunu tuttu. Caner Erkin 8 m euro bonservis bedeli ve yıllığı 4.5 m eurodan 5 yıllığa kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza attı.
TariboWest
Hocam yeni takımla başarılar. Gençleri bekliyoruz.
ADANA DEMİRSPOR
Fenerbahçe'de Büyük Revizyon !
TariboWest
Hocam gökhan gönülü az miktarda mı gönderdik? 25M iyi para
ADANA DEMİRSPOR