Liderliğe yükselmişiz bir de fark atmışız,Şampiyonluk geliyor![]()
Vanarama Conference South 38. Hafta
Vanarama Conference South 39. Hafta
Vanarama Conference South Puan Durumu
Bu ayda ayın oyuncusu bizden çıktı. Sıradaki maç Havant&W ile deplasman da kazanırsak şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz kaybedersek her şey son haftalara kalacak. Maçı canlı anlatımı birazdan başlayacak.
Şampiyonluk için tebrikler.Hacıosmanoğlu iyi olur![]()
Müthiş bir sezon !![]()
Tebrik ederimBu performanstan sonra Hacıosmanoğlu seni kovamazdı ama başka hedeflerin olduğundan istifa edeceğini belliydi.
Yeni takımını merakla bekliyorum.
İHO'ya bak senSana güveniyoruz hocam
Gol Kralı ve Yılın Oyuncusu Bizden Çıkıyor
Acısıyla tatlısıyla bir sezonu daha geride bıraktık. Bu sezon çok güzel, hüzünlü ve enteresan bir şekilde sonlandı. Şampiyon olmamız tribünleri sevindirdi ve kulüpte ki herkesi memnun etti. Sadece bir kişi hariç: İbrahim Hacıosmanoğlu. Yönetimi devralmadan yerimize hoca ayarlayan hatta maçlarımızı izletmeye gönderdi ancak başarılı sonuç alınca taraftar tepkisinden çekinip istediğini gerçekleştiremedi. Arkadan çevrilen işler ve hayalperest ruhumuza daha fazla direnemeyerek istifamızı verdik. İş tekliflerinden biri de Recep Mamur'un başkanlığını yaptığı geçen sezon bizimle aynı ligde bulunan Havant&W takımından geldi(Ligi 2. Tamamladılar ve play-offlardan bir üst lige çıktılar.). Normalde başkanı başka birisi olsaydı bu teklifi kabul edip İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan intikam almak isterdim ama kısmet değilmiş. Bir sevindirici haber de Fatih Terim'in milli takımdan gönderilmesi oldu(Hiç bir turnuvaya katılmayı başaramadı.). Bu sezon ki en hüzücü haber ise Büyük Futbol Gezgini Yılmaz Vural'ın emekli olmasıydı. Onsuz bu liglerin tadı tuzu kalmayacak. Bizim Welling United'a kattıklarımıza gelince takımı şampiyon yaptık. Maaş bütçesinde tasarruf yaptık ve takımı mali açından bir nebze de olsa rahatlattık. Bir kaç takviyeyle play-offlara rahat bir şekilde kalabilecek bir kadro bıraktık. 2 tane kardeş kulüp bularak kulübe maddi gelir sağladık. Welling United'ın bize kattıklarına bahsetmeye kalkarsak söyleyeceğim şeylerin hepsi olumsuz olur. Koskoca sezon boyunca benim aldığım antrenörleri bile kursa gönderen yönetimi beni kursa gönderme konusunda bir türlü ikna edemedim. Öğrendiğim tek şey ise her ne kadar oyun olsa da başkanlara karşı her zaman dikkatli olmak gerektiğidir.
NOT: Oyuna Portekiz ve İtalya en alt ligleri eklenmiştir.
Yeni takımında başarılar![]()
Türkler sarmış her yeri![]()