Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 84 arası toplam 84 sonuç

Konu: Barcelona'nın oyuncak müzesinde 3. sezon

ŞAMPİYON YİNE BARCELONA!

İspanya Kupası'nın geçen sezonki şampiyonu Barcelona yine Real Madrid'i mağlup ederek kupaya uzandı.Messi'nin oynamadığı maçta geri düşmesine rağmen oyunu bırakmayan Katalanlar maçtan 3-1 galip ayrıldı ve taraftarlarını sevince boğdu.

Şampiyonlar Ligi Yarı Final | Bayern: 0-1 :Barcelona

La Liga - 33.Hafta | Barcelona: 2-0: Valladolid

ŞAMPİYON YENİDEN BARCELONA!

Kalitvintsev başarılarının ödülünü aldı

Bayern maçı öncesi tribünler

BARCELONA FİNALDE!!!

Neymar bir ay yok!

Finalde rakip Liverpool

Tassotti'den başarılı sonuçlar

AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ BARCELONA!

KUPA DÖRDÜNCÜ KEZ KATALUNYA'DA!

MAÇIN ADAMI MESSİ

YENİLGİSİZ LİDER! LİG İSTATİSTİKLERİ

ŞAMPİYONLAR LİGİ İSTATİSTİKLERİ

PAUL POGBA BARCELONA'DA!

Bu sezon üç kupayı da kaldıran Barcelona transfere de erken başladı.Juventus'un genç yıldızı Pogba'yı tam 165 milyon euro bedelle kadrosuna katan Katalan ekibinin yeni hedefi ise Adnan Januzaj.

Balanta Barcelona'da

Barcelona transferde adeta freni patlamış bir kamyon gibi.Pogba'yı renklerine bağlayan Barça Hannover'dan Kolombiyalı Balanta'ya da imzayı attırdı.Genç yıldız için kulübüne 53 milyon euro ödenecek.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Wonderkid FC olmuşuz hocam. Ligi ve Avrupa'yı domine etmeni bekliyorum artık.

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Wonderkid FC olmuşuz hocam. Ligi ve Avrupa'yı domine etmeni bekliyorum artık.
    Ligi zaten yenilgisiz bitirdim emre la Liga dan yana sıkıntı yok Şampiyonlar Ligi için her şey ama en önemlisi genç oyuncularla oynayıp yenileri sahaya sürmek : )

İspanya milli takımını kabul ettim

Mükemmel bir sezon olmuş hocam Pogbadan zaten bahsetmeye gerek yok

Quote Originally Posted by dengol123 View Post
    Mükemmel bir sezon olmuş hocam Pogbadan zaten bahsetmeye gerek yok
    Eyvallah hocam.Daha istediğim seviyede değiliz ama.Beraberliklerin de olmaması lazım Çok mu şımardım ne

Al-Rumaihi Barcelona'da

Barcelona PSG'nin genç oyuncusunu 30 milyon euroya transfer ederken Flanagan'ı da 37.5 milyon euro bedelle Inter'e sattı.

Sezona her zamanki gibi iyi başladık.Çin'deki hazırlık maçlarıyla yeni bir maceraya yol aldık.Bizim için çok verimli bir dönemdi.Transfer ettiğimiz oyuncuları da görmüş olduk.

Aldığımız sonuçlar

Geçen sezon kazandığımız Şampiyonlar Ligi'nin ardından Süper Kupa'da yine bir İngiliz takımı ile karşılaştık.Benim Avrupa'da tuttuğum takımdır Manchester United.Pek sevinmedim galibiyete ama Barcelona için muhteşem bir zaferdi.10 kişi kalmamıza rağmen oynadığımız futbol fevkaladeydi.

Yine Süper Kupa yine Madrid.İspanya Kupası'nın ardından Kral Kupası'nda da rakip Real Madrid'di.Deplasmanda aldığımız bu sonuç taraftarları çıldırttı.

Bask deplasmanında ligin ilk maçına çıktık ve Bilbao'yu net bir skorla mağlup ettik.

Bernabeu'da bozguna uğrattığımız maçın ardından sıra Nou Camp'taydı.Bu sefer az attık ama kupayı kazandık.Zaferi taraftarlarımıza armağan ettik.

Endülüs ekibini ağırladığımız karşılaşmada Malaga'ya gol yağdırdık.

Transfer sezonundaki hareketlerimiz şu şekilde

Yeni futbolcumuz Mehmet Uslu.Fenerbahçe'den transfer ettik kendisini ve transferi için 26,5 milyon euro ödedik.

Bir genç yıldız da Brezilya'dan Marcos.Oyuncunun bedeli 1,3 milyon euro.

Personellerimize de takviye yaptık.Takımımızda iki isim emekliye ayrıldı.

Transferde son gün coştuk

PSG'nin 30 milyon ile başlayan teklifini 60 milyon euroya çıkarttık ve Busquets'i gönderdik.Kovacic'i de 65 milyon euro bedelle kadromuza kattık.

Devre arası geldi ve milli takımdaki görevim başladı.İlk maç Slovakya'yı rahat bir oyun sonunda 3-0 mağlup ettik.

Ardından Avusturya'nın konuğu olduk.2-0 öne geçmemize rağmen 3-2 geriye düştük.3-3'ü bulduk, 4-3'ü de yakalayabilirdik ama olmadı.

Milli aradan sonra lige geri döndük.Barcelona kariyerimde ecel terleri döktüğüm, beklerken stres olduğum tek maçtı.Penaltıdan da olsa golü bulduk ve kazandık.

Son şampiyon apoleti ile çıktığımız Şampiyonlar Ligi'nde grubun ilk maçını tarihi bir skorla bitirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by kalitvintsev View Post
    Devre arası geldi ve milli takımdaki görevim başladı.İlk maç Slovakya'yı rahat bir oyun sonunda 3-0 mağlup ettik.

Ardından Avusturya'nın konuğu olduk.2-0 öne geçmemize rağmen 3-2 geriye düştük.3-3'ü bulduk, 4-3'ü de yakalayabilirdik ama olmadı.

Milli aradan sonra lige geri döndük.Barcelona kariyerimde ecel terleri döktüğüm, beklerken stres olduğum tek maçtı.Penaltıdan da olsa golü bulduk ve kazandık.

Son şampiyon apoleti ile çıktığımız Şampiyonlar Ligi'nde grubun ilk maçını tarihi bir skorla bitirdik.
    Kariyeri kapatmanın zamanı gelmiş dostum. Bu dakkadan sonra zevk vermez bu meret 12 nedir yahu

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Kariyeri kapatmanın zamanı gelmiş dostum. Bu dakkadan sonra zevk vermez bu meret 12 nedir yahu
    İspanya'yı aldım bundan sebep zaten.Yoksa milli takımlarla oynamayı pek seven biri değilim.Az önce yine Madrid'i yendim.Sıradanlaştı her şey :/

La Liga'nın dördüncü haftasında ligin yeni ekiplerinden Llagostera'yı ağırladık ve rahat bir oyunla sahadan galip ayrıldık.

El Classico'da bir kez daha Barcelona rüzgarı esti.Messi hat-trick yaparken kariyerindeki 350. golü de atmış oldu.1-0 yenik duruma düştük ama çabuk reaksiyon verip oyun anlamında öne de geçtik ve kolay bir galibiyet aldık.

La Liga'da dolu dizgin gidiyoruz.Sevilla deplasmanından üç gol üç puan...

Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci maçımızı da kazandık.Yola devam...

El Turco Deportivo'ya Türk darbesi indirdik: 5-0...

Finlandiya'da içimizi ısıttık: 1-3

Lüksemburg'a az attık gibi...

Arsenal hariç yola kayıpsız devam ediyoruz.İlk beraberliğimizi aldık

Yok aga çok yanlış yapmışsın. Bence daha küçük bir takımla başlasaydın daha uzun kariyer olurdu. Zaten her türlü kupayı her sene alıyon.

Quote Originally Posted by sogutumu View Post
    Yok aga çok yanlış yapmışsın. Bence daha küçük bir takımla başlasaydın daha uzun kariyer olurdu. Zaten her türlü kupayı her sene alıyon.
    Baba daha önce de söylemiştim aslında gördün mü bilmiyorum ama benim için önemli olan gençlerle oynamak : )

Bizi devirebilen çıkar mı sizce ? :P

Dünya Şampiyonu Barcelona!!!

Quote Originally Posted by kalitvintsev View Post
    Baba daha önce de söylemiştim aslında gördün mü bilmiyorum ama benim için önemli olan gençlerle oynamak : )
    İyi de bunu küçük takımlarla da yapabilirsin. Wonderkid toplamakla değil de

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri