-
-
Üstadım başarılar diliyorum,Umarım nice kupalar kaldırırsın ve kulübü bırakmazsın
-
Sen bu oyunu oynayabiliyo muydun Baga ya
-
Vay Dahi Diaz dönmüş. Hoş geldin. Eh senden bir İskandinav kariyeri beklermiyiz?
-
Başarılar.Takipteyim.İnşallah üst lige çıkarız.
-
ooo diazım hoşgeldin yaa
-
-
-
[MENTION=1532]BaGa TaRKaN[/MENTION] Hocam
sizide Seviyoruz
-
31.Aralık.2014, 14:03
Her İki Takımda Açık Futbolun Gerektirdiği Her Şeyi Yaptı Sonuç Olarak Biz Kazandık. Yalnız Savunma Anlamında İnanılmaz Kötüyüz.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "
A.Çehov"
-
31.Aralık.2014, 14:19
Parayı Kim Veriyorsa Ona Gidelim Hocam
-
31.Aralık.2014, 14:20
Hocam verim alamadıysak ozaman Antalya ile devam edelim. İlerleyen yıllarda şansımızı yine deneriz. Belki Bursa falan çıkar.
Çoşarız.
-
31.Aralık.2014, 14:27
-
31.Aralık.2014, 14:37
Bence dedikleriniz çok mantıklı geliyor. Her nekadar karışık olsada 
Belki futbolcular pek fark yok deyip gelebilirler. Zor ama denemekten zarar çıkmaz.
-
31.Aralık.2014, 14:50
Adana Demir ve Antalya Arasında Kararsız Kaldım. Ama Belirttiğim Mantık Çerçevesinde Antalya'yı Seçtik İşe Yarayacak mı Göreceğiz?

Önümüzdeki Maçımız Bartınspor ile. Gürcü Futbolcu Sakatlıktan Çıkmak Üzere Bizim Maçta Forma Giyebilir. Bakalım Hünerleri Nelermiş Görelim.
A.Çehov"
-
31.Aralık.2014, 15:22
Bartın Deplasmanında Geriye Düşmemize Rağmen Güzel Oyunla Galip Gelmesini Bildik

Tabatadze Sakatlığı Atlatıp Oynadığı İlk Maç Bizim Maç Oldu Ama Maç Eksiğinden midir Nedir Vasat Bir Performans Sergiledi.
A.Çehov"
-
31.Aralık.2014, 15:29
-
31.Aralık.2014, 15:29
Antalya hayırlı olsun. İnşallah bizi idare edecek gençler gelirde iyi olur. Hatta hasbelkader iyi leri gelirse seri birşekilde şampiyonluklar gelebilir. ( ne Aç edebiyatı yaptım ama dimi
)
-
31.Aralık.2014, 16:12
-
31.Aralık.2014, 16:19
Çok yatma yalnız. Biliyorsun Karpuzda yatarak büyür.
-
Hemiş iyi gidiyon. Burayı sayma zaten çıkmışsın. 3. ligin kadrosunu oluştur 
Bu arada ligin son maçında 5-6 bin civarı taraftar vardı son maçta. Fotoları atıyım da motive ol. BAL'da şampiyonluğa gidiyoruz 

-
-
Ben Kastamonudayım 1 aydır. Takip ediyorum takımı. İlk 3 hafta haricinde çok iyiydi. Zara ike 8 puan fark var şuan ama baya iyi transferler olacak bi kaç tane ondan sonra şampiyonluk için umut olabilir. fotoyu ben çekmedim bu arada...
-
Gruplar karışık olmuş hocam normalde Bartınspor 5.Grup'ta olması gerekiyor bu arada Toma gerçekten çok iyi bir forvet gerçekte izledim bu senede çok gol attı Araklı Karadespor'a transfer oldu 5-6 gün önce iyi paraya gitti hemde sanırım bonservisine 30 veya 50 milyar verildi yamada başka böyle oyuncular varmı reel ?
-
-
Hocam bunlar sana iyi yarar sağlar. Özellikle ver Mamatinin eline bir silah karşısına gelene sıksın direk gol
Şaka bir yana gene iyi almışsın.
-
İkinci Devre'ye Başlarken Bu Kayıp İyi Olmadı. Oyuncuları Biraz Fazla Yatırmışız Demek ki...
A.Çehov"
-
dedim ama fazla yatırma diye. Biraz bolca hazırlık maçı yaptırsaydın.
-
Transferin Son Gününde Solbek Mustafa Duruer'in Yedeği Yoktu Tamamen Kadroda Yedek Oyuncu Bulunsun Diye Kiraladık.
A.Çehov"
-
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri