Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 64 arası toplam 64 sonuç

Konu: FM15'e Merhaba Diyelim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Antrenmanla pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum zira oyuncular maçlarda sakatlanıyor. Antrenmanda fazla da yüklenmem maç öncesi sonrası didnlendiririm falan ama dedğim gibi maçta Onur'a ne oldugnu anlamadım o gittiği gibi bi sonraki maç fatihde 20.dk da perte ayrıldı. Hadi deseniz maç sonu kondisyonları düşüyor ondan flan onunla da ilgisi yok ilk yarıda 3 zorunlu 3 değişiklik yaptım ya

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Antrenmanla pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum zira oyuncular maçlarda sakatlanıyor. Antrenmanda fazla da yüklenmem maç öncesi sonrası didnlendiririm falan ama dedğim gibi maçta Onur'a ne oldugnu anlamadım o gittiği gibi bi sonraki maç fatihde 20.dk da perte ayrıldı. Hadi deseniz maç sonu kondisyonları düşüyor ondan flan onunla da ilgisi yok ilk yarıda 3 zorunlu 3 değişiklik yaptım ya
    Oyun son güncel versiyonda mı ? İlk çıktığında çok vardı bu sorun da 15.2 den sonra sıkıntı verecek düzeyde olmadı. Ayrıca sezon öncesi kondisyonu az çalıştırınca da sezon başlayınca perte çıkıyorlar. Sezon içerisinde bol kondisyon çalıştırınca da ilginç bir şekilde sakatlıkların arttığına şahit oldum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Oyun son güncel versiyonda mı ? İlk çıktığında çok vardı bu sorun da 15.2 den sonra sıkıntı verecek düzeyde olmadı. Ayrıca sezon öncesi kondisyonu az çalıştırınca da sezon başlayınca perte çıkıyorlar. Sezon içerisinde bol kondisyon çalıştırınca da ilginç bir şekilde sakatlıkların arttığına şahit oldum.
    Sezon öncesi 2-3 hafta kondisyon kastırdım sezon ortası kondisyon kastırmam takıma. Bazen hiç sorun olmazken bazen geldimi ardı ardına geliyor şans işte neyse her seride en az 1 kez kapatıyom bu yüzden yeni bi kariyer açarsam umarım orda karşılaşmam artık

Son güncelleme gelene kadar ben asistana devrediyorum antremani kendim ele alınca sakatlık çok oluyo

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri