Deplasmandan güzel bir sonuçla döndük
Deplasmandan güzel bir sonuçla döndük
Kariyeri pek takip edemedim Ege, son maçtaki galibiyet güzel olmuş ama fazla şut yemişiz. Poletti bide penaltı kaçırmış.Toplam 26 faul nedir ya, savaş mı çıktı orada
![]()
Tarih Yazıldı!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ehehehehehe terfi ettikAma külüpte para yok bakalım nolucaz
Seri B'de bir kaç sezon takılırsın sanki![]()
Var ya, yine son ana bıraktın işiŞanlı San Marinomuza yakışmıyor bu
![]()
Transferler güzel , sattığın oyuncuların yerini ücretsiz doldurmuşsun anlaşılan![]()
Milli takımda sıkıntı yok, her şey olması gerektiği gibiSeri B'de ise gayet iyi gidiyoruz.
Transferlerde iyi iş çıkarmışsın.
Seri B de başarılar.
İngiltere bizi güzel haşladıSeri-B'de ise normal bir gidişatımız var
Bu arada Seri-B'de playoff kuralı değişmiş heralde![]()
Transferlerin hepsi harika tebrik ederim. Ara ara puan tablosuda eklersen daha güzel olur![]()
Çok iyi gidiyorsun usta sana zaten öm atmıştım , dediğim gibi Ben Amos transferi çok yerinde olmuş,onun dışında ligdeki şuan puan durumu nedir ?
dipnot : Öm kutun dolmuş bu arada![]()
Ligde son iki maçımız kötü olsa da gayet iyiyiz ama İngiltere maçı ne olmuş öyle ya![]()
Son dönemde hafif sallanmışız sanki ?
Transferler çok iyi olmuş, bedelsiz gelmeleri çok daha iyi. Biraz sallanıyoruz ama geçecek sen libertası adam yapmış hocasınİngiltere maçında sinan bolatmı vardı kalede
![]()
Beyler birde devre arası yaklaşıyor transfer takviyesi verebilecek var mı?
Ligi toparlamışız, genç stoperde güzel. İş yapar bence, Konsantrasyonu 1-2 tık yukarıda olsa süper olurmuş.
bu çocuk stoper desen değil, bek değil dos değil ben bişeye benzetemedim herşeyden biraz var![]()
Son zamanlardaki kötü gidişat beni çok korkutuyor playofflardanda geri düştükTakımı fırçaladım baya inşallah toparlarlar sonraki maçta lig 2.siyle
son maçlar bayaa dengesiz geçmiş allahtan puan farkı fazla değil