Hocam seninle Fenerin fikstürü biraz daha iyi ama BJK nin fikstürü zormuş. Ama buna rağmen şampiyonluk zor gözüküyor.
Hocam seninle Fenerin fikstürü biraz daha iyi ama BJK nin fikstürü zormuş. Ama buna rağmen şampiyonluk zor gözüküyor.
´ 30.HAFTA ´
Konsantrasyon eksikliği 2 puan kaybetmemize neden oldu.
´ 31.HAFTA ´
Sakatlıklar yüzünden orta sahadaki oyuncuları savunmada oynatmak zorunda kaldım. Bu sezon sakatlıklar ve Defanstaki eksiklik belimi büktü
´ 32.HAFTA ´
Takımla bir toplantı yaptım ve sakatlıklardan kurtulan oyuncularla biraz iyi bir kadro çıkardım. Josue'nin önderliğinde 3 puana ulaştık sonunda.
´ 33.HAFTA ´
11 oyuncumuzdanda iyi verim aldık. Sezon başındaki iyi performansımızı görmeyeli uzun zaman olmuştu.
´ 34.HAFTA ´
Abdullah hocanın maç başındaki övgüsü beni frenledi . Kardeş payı yaptık
Transfer dönemi çok hareketli olucak. İşaretli oyuncular yolcu
Last edited by Serzenish : 10.Şubat.2015 at 02:34
Hazırlık maçları pek iç açıcı olmasa da adı üstünde hazırlık diyip geçelim. Banahane'yi iyi fiyata satmışsın
Hazırlıkları kafaya takma hocam , Banahene'den çok iyi kar etmişsin.
Başarılar hocam.Şenol hocanın yerine gelmen biraz antipatik ama haberin olsun:P Fernandao'yu çok seviyorum ya ben takımda dursaydı yine de
![]()
Başarılar dilerim ilk sezon şanssız geçmiş o regen Abdülkadir keşke gitmeseydi Enes'le birlikte çok iyi oynarlardı sağlık olsun daha iyileri çıkar inşallah.![]()
Hiç üzme kendini hocam çok daha iyilerini çıkartacağına şüphem yok elindeki Enes, Ozan zaten onlar gibi 100 tane eder onları değerlendirmeye bakalım.
Gidenin arkasından ağlamanın bir anlamı yok , önümüze bakalım. Regen dediğin her zaman bulunur![]()
~ TRANSFER ~
Kaleye bir takviye yaptık. Altınordu'da beğendiğim Ramazan'ı 23B €'ya transfer ettik.
Altayspor forması giyen İsmail'i 48B €'ya transfer ettik.
Defanstaki geçen sezon sakatlıklar yüzünden büyük sıkıntı çekmiştik. Bu sezon böyle birşeyle karşılaşmamak için Flamengo'dan Welinton'ı 325B €'ya transfer ettik.
Regen dediğin her zaman çıkıyorda gidenler canımız kanımız napacazsallantıda gidiyoruz biraz transferlerde ilk 11 için çok iddalı olmamış bakalım neler olacak, başarılar dostum
Hatırlanıyor olmak güzel, Fm15 te Bursaspor kariyeri görmekte mutlu ettiAltyapıyı iyi kullanmaya gerek yok çıkan Türkleri buyuklere kaptırmayalım2-3 senede bizden bi buyuk potansiyel çıkıyor elbet onlarıda adapte ettin mi ileride Türkiye ligi faso fiso olur zaten realle kapışırız sadece
herkese selamlarımı iletiyorum
Welinton hızlı stoper işe yarar![]()
Welliton'un vücut zindeliği ve çevikliği az daha yüksek olsa tam olacakmış. Banahene'den de iyi para gelmiş. Yeni sezonda başarılar.
TariboWest
~ TRANSFER ~
İbrahim Öztürk'ün kaptanlıktan alındıktan sonra dik başlılığı sözleşmesini fesh etmeme sebeb oldu bu yüzden Papadapoulos u transfer edicez. Aziz Becih transfer olmak istiyordu 140B € 'ya sattık onun yerine daha iyi olan Simone Sisi'yi transfer ettik. 2 oyuncu için de ücret ödemeyeceğiz