Maşallah hocam şahane gidiyoruz![]()
Maşallah hocam şahane gidiyoruz![]()
steam : aytekin79
Başarılar, iyi eğlenceler.
tam alman panzeri mübarek karşısına çıkanı ezip geçiyor![]()
Dizilişimiz
Diakite'nin tek golü ile kazandık . 30. dakikadan sonra 10 kişi kalınca forveti çıkartıp oyun kurucuyu atak rolüne aldım. 2. yarı 3 mutlak gol şansını değerlendiremesek de skoru korumasını bildik. Maç öncesi rakip raporunda en kötü özelliklerinin pas olması dikkatimi çekince tam saha pres talimatı verdim. Topun bizde kalmasını sağladık. Rakip 2 pas yapamadı resmen![]()
Dizilişler
Rakibin kanatsız oynadığını görünce oyunu kanatlara yıkmak istedik nitekim ilk golü kanat oyuncumuz Hemlein attı .Yanlız Brinkmann'ın attığı 2 gol de jeneriklikti![]()
Şimdiye kadar oynadığımız tüm maçlar
Puan durumu
Maç sonu oluşan sakatlık tablosu şöyle , 15 maça çıkan ortasahamız Brinkmann'ı kaybetmiş olmak kötü oldu
![]()
Böyle giderse FM den soğuyacam , 2 sakatlık daha verdik![]()
Bende 4 sezon içerisinde ciddi olarak ilk sezon başlangıçta oldu ondan sonra fizyoterapistlerin sayısını yükselttim antrenmanları hafiflettim,aç öncesi ve maç sonrası izin verdim ondan sonra 4. sezon barça maçları öncesinde sakatlık oldu 2-3 tane yani çok az sakatlık oluyor bende.Diğer kariyer hikayelerinde de çok sakatlık var da söylüyüm dedim ama bunu söylediğim için şimdi nazar deyecek takımıma![]()
Ayrıca bu lige fazlayız çok iyi performans gösteriyoruz![]()
Sen git abin gelsin demişiz Dortmund'un bebelerine![]()
Hocam güncellemeden sonra başladı o sakatlıklar sanırım aynı dert bende de olmaya başladı. Sezona başlamadan mevki alternatiflerini 3 yapacaz gene yetmeyecek artık
Adamlar birşey düzeltiyor güncellemde 5 yeri bozuyor
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
İlk yarı sonunda oluşan puan tablosu
Sahamızda oynadığımız 11 maçta aldığımız 11 galibiyet gerçekten çok etkileyici .. Sahamızdaki bu formumuzu üst ligde de koruyabilmemiz çok güzel olur
Bielefeld yönetiminden 2 olumlu hareket !!
Varan 1 .
Bielefeld yönetimine nasıl yaklaşacağımızı buldumRekabeti işin içine sokunca geri adım atıp kabul ettiler
Açılan kontenjan ile fizyoterapist almayı düşünüyorum
Varan 2.
Mali durumumuz
Oyuncu İstatistikleri
![]()
Maçlar yine güzel, artık garantiledik sayılır şampiyonluğu.![]()
gelmiş hocam şampiyonluk işte daha niye zorluyosun![]()
Last edited by aytekin79 : 03.Mart.2015 at 22:42