Tebrikler el ele bir üst lige![]()
Tebrikler el ele bir üst lige![]()
İnşallah seneye düşen olmaz,güzel bir sezon da seneye geçiririz.
abi bildiğin hayvansın
nasıl bir taktik anlayışın var
maç içinde mi çok oynuyorsun takımla
nasıl beceriyorsun anlamıyorum bilmiyorum amahelal olsun
Hocam tek kelime ile helal olsun çok çok iyi bir sezon geçirmişsin.Beraber çıkmanıza sevindim şimdi dahada heyecanlı olacak lig.Barak transferleri bekliyorum![]()
Gerçekten helal olsun. Not defterim elimde transferleri bekliyorum.![]()
İki Adanayi da tebrik ederim. Özellikle turunculari inanilmaz performans sergilemis
ADANADEMİR SPOR SÜPER LİGDE!
Her ne kadar çok başarılı bir sezon geçirmesekte diğer takımların bizden daha
kötü olması bizi bir üst seviyeye çıkarmaya yetmiş oldu.
Sezon özeti olarak sonuçlar bu şekilde..
Umarız yeni sezonda daha başarılı bir sezon geçiririz.
Teşekkürler..
Öyle oldu valla
El ele olmasa daha iyiydi ya neyse
İyi bir transfer dönemi geçirirsek sıkıntı yaşamayız inşaallah
Barak bey insanlıktan çıktı iyice sormayın
Teşekkürler.
El ele süper lig ellerinize sağlık tebrik ederim , Adana'nın transferleri cok yerinde olmuş İrfan Kahveci özellikle
You'll Never BeatThe Irish !
iki takıma da tebrikler...
Adana Demir'in transferleri sağlam...
Adana'nın transferleri güzel.
Bütün renkler size kalsın TURUNCU-BEYAZ bizim.
Ne zamandır girmiyordum ve kariyerlere bakınca Adanamın kariyerini görünce ilk buraya damladım. Deneyimlerimden bildiğim Adananın üst lige çıkma potansiyeli var. Tebrik ederim ilk sezondan şampiyonluk ise pek beklediğim bir şey değildi. O defansla nasıl 23 gol yedin orasını anlamadım. Hangi taktik dizilişi kullanıyorsun merak ettim. Abdullah Karmil-Fahri Akyol ve Merthan Açıl dan hiç verim alamadım. O yüzden hep ikinci sezonda onlardan kurtuldum. Atınç defansa iyi takviye olmuş. Bir de farklı bir datamı kullanıyorsun. Çünkü Thiago Bezerra kadronda yok. Deneme amaçlı az önce açtım ilk seçimde kadroda gözüküyor. Hem Sasha hemde son forvet transferin çok iyi olmuş. İkinci sezonda iyi bir yapılanma ile orta sıralarda bir yer edinmeni bekliyorum.