9 GALİBİYETİN 7'Sİ İKİNCİ YARI GELDİ.SİYAH İLE BEYAZ KADAR FARK VAR DEVRE ARASINDAN SONRA
PUAN DURUMU
9 GALİBİYETİN 7'Sİ İKİNCİ YARI GELDİ.SİYAH İLE BEYAZ KADAR FARK VAR DEVRE ARASINDAN SONRA
PUAN DURUMU
Puanlar arasında fark yok,ufak galibiyet serisiyle sıralamada oldukça iyi bir yer edinebiliriz![]()
2016-2017 SEZON SONU
PUAN DURUMU
ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ULUSLARARASI TECRÜBEYE SAHİP ANTRENÖRLER İLE ÇALIŞIYORUZ
Yavaş yavaş sağlam bir şekilde çıkalım daha iyi olur.Antrenörler çok iyi olmuş![]()
Antrenörler baya iyi.
Antrenörler çok iyi![]()
LİGUE 2 2017-2018 SEZON ÖNCESİ
TRANSFERLER
Transferlerde pek tanınan isimler yok bu sefer sanırım. İnşallah yararlı olurlar.
Evet geçen sene Ali Karimi ve Jeremey Aliadiere'i aldık bu oyuncular Avrupa futbolunda tanınmış isimlerdi ama hiçbir katkı vermediler.Elimden geldiğince potansiyelli fiziksel olarak iyi durumda olan oyuncuları seçmeye çalıştım.Ligde atletik oyuncular çok çok fazla teknikten çok bu durum ön plana çıkıyor.Ortlama hızda ve güçte oyuncuları genelde seçtim.
Beyler
![]()
HAZIRLIK MAÇLARIMIZ
3.HAFTA İTİBARİ İLE MAÇLAR VE PUAN DURUMU
Başlangıç güzel olmuş , transferlerin profilleri güzel seni Lig1'e taşırlar..
Hazırlık maçları ve lige başlangıç çok iyi olmuş. Bu sezon yükseliriz inşallah üst lige.
SON DAKİKA !!!
İngiltere'de mutsuz olduğunu medyaya sık sık dile getiren Debuchy ile Londra'da bir araya geldik.Ülkesini özlediğini ve seçici davranmadığını belirten milli futbolcu bize açık kapı bıraktı.Tek engel Arsenal'in bu transferi istememesi.Şartları sonuna kadar zorlayacağız.Kiralık formülü için görüşmeler sürüyor..
Lige çok iyi başlamışız.Regeni koy oynasın dahada iyi olur o cocuk.Debusy harika olur![]()
güzel başlamışız...
LİGUE 2 TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR..
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Regen'den kastın santrafor olan ise Mohamad Camara şuan ligde çok iyi devam ettiği için onun moralini bozmamak adına 11'e regeni monte edemedim.Ama kupa maçlarında 90 dakika şans verdim hiçte fena bir oyuncu değil.Öbür Ganalı eleman zaten takımın maestro'su oldu bu yaşta.
LİGUE 1'DEYİZ !!!!
SEZON SONUNA DOĞRU KULÜP HABERLERİ
ŞAMPİYONNN
![]()
Bravo be hocam. Gerçekten çok büyük bir başarı.
LİGUE 1 // 2018-2019 SEZONU
BU DA CİVANMERT REGENİMİZ.EL EMEĞİ GÖZ NURU
Tebrikler ve Ligue1'de başarılar. İlk sezon Ligue 1'e tutunursak yeterli, kulüp zaten borçta![]()
TRANSFERLER
1.9 Milyon Euro toplam harcadığımız para.Mohamed Camara'dan sadece 1 Milyon Euro Kazandık.Ama oyunculara baktığımız zaman kazançta olduğumuz görünmekte.
Ayrıyeten geçen sezon devre arasında daha önce Galatasaray ve Samsunspor forması da giymiş olan Umar Aminu'yu da bonservissiz aldık
1.HAFTA
2.HAFTA
3.HAFTA
4.HAFTA
5.HAFTA
5 HAFTA İTİBARİ İLE PUAN DURUMU
KULÜP İLE İLGİLİ HABERLER
YAKTIN BİZİ ROBERTS !
Patrick Roberts.Oyuna Fulham'da başlıyor ve nasıl bir gelişim içerisne girdiğini anlatmama gerek yok.Hayvani özelliklere sahip oluyor.Bizim kulüple ne alakası var diyeceksiniz.Hatırlamıyorum ama sanırım ya 1 ya 2 yıldır kulupsüz.Tottenham,Crytsal Palace bazen ilgileniyor ama kimseyle sözleşme imzalamıyor.Bu tarz 1 2 sene sözleşme imzalamayan oyuncuların 25 26 yaşında emekli olduğuna şahit olmuştum.Adam 2 senedir topa dokunmuyor ama özellikleri hala aynı.Övmediğim gün kalmadı ama nuh diyor peygamber demiyor.Ya bir sözleşme yapıştırsam oynatacağımdan değil.Satar onun parası ile 20 tane oyuncu alırım.İngiliz Messi bildiğin adam.Aklını nasıl çelebiliriz bu civan mertin ?