admin, üst yönetici ve sorumlu yöneticiler tarafından verilcek zaten kriterler ilk sayfada var onun harici puan olmayacak
admin, üst yönetici ve sorumlu yöneticiler tarafından verilcek zaten kriterler ilk sayfada var onun harici puan olmayacak
Turnuvalardan TSI Puanı kazanmak.
- Maç Galibiyeti: 3 TSI Puan
- Maç Beraberlik: 1 TSI Puan
- Maç Yenilgisi: -1 TSI Puan
- Maça Katılmama: -5 TSI Puan
- TSI Şampiyonlar Ligi Şampiyonu: 30 TSI Puan
- TSI Şampiyonlar Ligi İkincisi: 20 TSI Puan
- TSI Fuar Kupası Şampiyonu: 25 TSI Puan
- TSI Fuar Kupası İkincisi: 15 TSI Puan
- TSI Super Kupa Şampiyonu: 25 TSI Puan
Siteye İçerik Eklemek
- Uygun Formatta Takım İncelemesi Yapmak: 5 TSI Puan
- Uygun Formatta Oyuncu İncelemesi Yapmak: 3 TSI Puan
- Uygun Formatta Lig İncelemesi Yapmak: 5 TSI Puan
- Uygun Formatta Antrenör İncelemesi Yapmak: 3 TSI Puan
Ayın Üyeleri
- Ayın Üyesi Olmak: 8 TSI Puan
- Ayın 2.Üyesi Olmak: 6 TSI Puan
- Ayın 3.Üyesi Olmak: 4 TSI Puan
baya puanım olucak benim o zaman şampiyonlar liginde 2. oldum. ayın üyesinde 2. oldum turnuvada maç kazandım![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
valla kimse tarığı geçemez![]()
bende beklemedeyim
biraaz puan verirmisiniz nasıL oLduğuna bakcamda![]()
peki puanlama 0 danmı başlayacak yoksa daha önceden yapılan icraatlar göze alınacakmı
So what?
Saike
hayırlı olsun hepimize
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
yahu bende hala simsiyah rep simgesi gözüküyo,tsi puanlarina nereden bakacaz,ben anlamadim.
bendede simsiyah rep simgesi var
Daha TSI puan sistemine geçilmediki.. =)
ah be ne güzel rep kazanıyodumabi bu arada bende yöneticilerin gözüne girdi yazıo o ne demek ki ?
Bu sisteme geçilecek olması gerçekten iyi![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
hayırlı olsun
tamam internet explorer ile girdim,oldu avatarin altinda kücük bir tsi logosu var.ama simsiyah
TSI Şampiyonlar Ligi Şampiyonu: 30 TSI Puan Rıca Edeyim![]()
![]()
Vieri (Mustafa Abi)´de ''Vieri adlı üye yöneticilerin gözüne girdi'' yazıyor.![]()
tsi logosu kirmizi oldu yanindada sari yildiz gibi bisey var,arda_ultraslan adli üye iyi yolda yaziyo...
siteye yapılan her katkı puan demekttir ve evet eski yapılanlarda sisteme dahil edilcek
o zaman maç tahminleri puan tablosu yapmak 100 puan falan olması lazım
rica edeyim![]()
bu logolar firefoxta niye gözükmüyo ya?
gözüküyo tosunum
üstte araçlar sekmesinden özel verileri temizleye bas ordanda herşeyi seç ve şimdi temizleye bas gözükmesi lazım bende gözüküyor