Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 69 arası toplam 69 sonuç

Konu: Ledley King(abi hakkaten king yaw :) )

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

Default Kardeşim Kingi Bilmeyen Yoktur

bence fmde seçimime göre terry ferdinand puyol dan sonra en iyi defans king

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Lim10
    Dostum bu kadar bıdı bıdı yapmışsın da...Hani, senin yorumun nerde
    sayfaya bak istersen bıdı bıdı yapan sensin bu lafa karşılık vererek.Saygı sınırını zorlama

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Quote Originally Posted by bjk_melo_151
    sayfaya bak istersen bıdı bıdı yapan sensin bu lafa karşılık vererek.Saygı sınırını zorlama
    Ya ben olayı anlamadım. Hayır yani biri seni zorla tutup yürü şu konuyu okumu diyo.Sana noluyoki? Adminler, mod lar bişey demiyo.Sen kimsin ...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

yorum yapmışım o oyuncu hakkında bildiklerimi yazmışım konu burada kapansın ama şunu unutmaki burada paylaşım,öneri yapılıyor ukalalık,yada saygısızlık değil bu böyle biline!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Faydalanan arkadaslar gerekli görüslerini yazmıslar ama aradan sanki bi cızırtı cıkıo ne dersin Lim10

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by bjk_melo_151
    yorum yapmışım o oyuncu hakkında bildiklerimi yazmışım konu burada kapansın ama şunu unutmaki burada paylaşım,öneri yapılıyor ukalalık,yada saygısızlık değil bu böyle biline!

"ama şunu unutmaki burada paylaşım,öneri yapılıyor" vay beeee. Saol ya bilmiodum .Kardeşim sen ne ukalalığından bahsediyosun ya .Sen hem çık sen bizim tartışmamızın arasına laf sok (sanki senden başkaları okumuyo da) ondan sonra ben sana noluyo deince KADİR ABİ ayakları.Sen zaten böle bi msj yazarak seviyeni belli ettin.Daha da zorlama istersen ...

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Faydalanan arkadaslar gerekli görüslerini yazmıslar ama aradan sanki bi cızırtı cıkıo ne dersin Lim10
    Ne yapalım ki kardeşim.Siteye sınavla adam almıyolarki.Seviyelisi var SEVİYESİZ i var.Sanki o konuyu o okudu birtek, başkaları niye bişey yazmadı?Sadece futbolcuyu yorumladı.Bence bu arkadaş biraz da tanınmaya çalışıyo ama...Boşver dostum inmeyelim ..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Benim tanınmaya ihtiyacım da yok sonuçta sadece konu sadece oyundan ibaret
    konu kapansın diyorumda kapanmaya çalışılmıyor laf sokmak meslek haline gelmiş artık devam edin siz.Ben devam edemeyecem yapacak işlerim var boşuna zaman harcıyamacam sizin için maalesf cevapta beklemeyin benden

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ohh ne güzel ben bikaç arkadaşımı daha çağırayım burası heralde muhabbet yeri ben seni yakıcam çizicem oranı buranı yok gömecem sahaya muhabbetleri sonra sizi uyaranı azarlar gibi konuşuyorsunuz oyuncu hakkında konu açmışsın gereksiz mesajlarla konuyu sapıtmayalım benim arkadaşlar birazdan gelirler biz de muhabbet edek yaw
    ayrıca ben bjk_melo arkadaşımızı iyi tanıyorum dediğiniz gibi tanınmak için böyle şeyler yapmaz lütfen karşımızdakine karşı dikkatli konuşalım

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ya kabul edebileceğim tek bişey formda o kadar bireysel yazışmamız olur.Ama senin dediğin şekliyle uyarılma..ne gerek varki hayır yani niye bizi uyarma isteği duymuş?Ya ondan başkası okumamışmı.Tamam arkadaş şuan tartışmak istemio muş ama tartışmayıda açan kendisi yahu!Biz zaten msjlaşmayı bitirmiştik.Yazmasa konu uzamazdı.Neyse bencede bu konu fazla uzadı artık bende bi yorum yapmıycam...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri