bence fmde seçimime göre terry ferdinand puyol dan sonra en iyi defans king
bence fmde seçimime göre terry ferdinand puyol dan sonra en iyi defans king
sayfaya bak istersen bıdı bıdı yapan sensin bu lafa karşılık vererek.Saygı sınırını zorlamaOriginally Posted by Lim10
![]()
Ya ben olayı anlamadım. Hayır yani biri seni zorla tutup yürü şu konuyu okumu diyo.Sana noluyoki? Adminler, mod lar bişey demiyo.Sen kimsinOriginally Posted by bjk_melo_151
...
yorum yapmışım o oyuncu hakkında bildiklerimi yazmışım konu burada kapansın ama şunu unutmaki burada paylaşım,öneri yapılıyor ukalalık,yada saygısızlık değil bu böyle biline!
Faydalanan arkadaslar gerekli görüslerini yazmıslar ama aradan sanki bi cızırtı cıkıo ne dersin Lim10
Originally Posted by bjk_melo_151
"ama şunu unutmaki burada paylaşım,öneri yapılıyor" vay beeee. Saol ya bilmiodum.Kardeşim sen ne ukalalığından bahsediyosun ya
.Sen hem çık sen bizim tartışmamızın arasına laf sok (sanki senden başkaları okumuyo da) ondan sonra ben sana noluyo deince KADİR ABİ ayakları.Sen zaten böle bi msj yazarak seviyeni belli ettin.Daha da zorlama istersen
...
Ne yapalım ki kardeşim.Siteye sınavla adam almıyolarki.Seviyelisi var SEVİYESİZ i var.Sanki o konuyu o okudu birtek, başkaları niye bişey yazmadı?Sadece futbolcuyu yorumladı.Bence bu arkadaş biraz da tanınmaya çalışıyo ama...Boşver dostum inmeyelimOriginally Posted by CaPTaiN10
..
Benim tanınmaya ihtiyacım da yok sonuçta sadece konu sadece oyundan ibaret
konu kapansın diyorumda kapanmaya çalışılmıyor laf sokmak meslek haline gelmiş artık devam edin siz.Ben devam edemeyecem yapacak işlerim var boşuna zaman harcıyamacam sizin için maalesf cevapta beklemeyin benden
ohh ne güzel ben bikaç arkadaşımı daha çağırayım burası heralde muhabbet yeri ben seni yakıcam çizicem oranı buranı yok gömecem sahaya muhabbetleri sonra sizi uyaranı azarlar gibi konuşuyorsunuz oyuncu hakkında konu açmışsın gereksiz mesajlarla konuyu sapıtmayalım benim arkadaşlar birazdan gelirler biz de muhabbet edek yaw
ayrıca ben bjk_melo arkadaşımızı iyi tanıyorum dediğiniz gibi tanınmak için böyle şeyler yapmaz lütfen karşımızdakine karşı dikkatli konuşalım
Ya kabul edebileceğim tek bişey formda o kadar bireysel yazışmamız olur.Ama senin dediğin şekliyle uyarılma..ne gerek varki hayır yani niye bizi uyarma isteği duymuş?Ya ondan başkası okumamışmı.Tamam arkadaş şuan tartışmak istemio muş ama tartışmayıda açan kendisi yahu!Biz zaten msjlaşmayı bitirmiştik.Yazmasa konu uzamazdı.Neyse bencede bu konu fazla uzadı artık bende bi yorum yapmıycam...