Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 118 sonuç

Konu: Fenerbahçe - B 36 Torshavn

Anelka tam küçük maçların adamı. Bu futbolunu her maçta oynasa Dünya'nın en iyi futbolcusu seçilir. Mükemmel oynuyor.

böyle giderse 5-6 oLucak.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    böyle giderse 5-6 oLucak.
    inşallah
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

inşallahı maşallahı yok atmazlarsa ayıp ederler

ben 3 te bıraktım var mı bi gelişme

Quote Originally Posted by hurmet
    ben 3 te bıraktım var mı bi gelişme
    maç hala 3-0

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe, ilk yarıdaki temposundan biraz uzak oynuyor gibi geldi bana...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Quote Originally Posted by LaKe
    Fenerbahçe, ilk yarıdaki temposundan biraz uzak oynuyor gibi geldi bana...
    evet rolantıde gecıyor maç böyle bite bilir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana Fener 1 gol daha atabilir gibi geliyor ama bakalım. Belli olmaz...

Bu maç ya böyle ya da Fenerbahçe bir tane daha gol atar..

4-0 bitti maç hayırlı oLsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana Fener 1 gol daha atabilir gibi geliyor ama bakalım. Belli olmaz...
    Ne demiştim ama

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Vatana millete,camiamıza hayırlı uğurlu olsun...
    (Tümer,Appi,Anelka) süperdi...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tüm FB'lileri tebrik ediyorum. Güzel top oynadı FB

fenerbahçeme bi sonraki turda başarılar
    ama takım daha hiç hazır deil

Yine durak top, yine Önder 4-0 aldık, turu da atladık sayılır.

Kerim Zengin oyuna girdi Serkan yerine, dikkat ettiyseniz çok yetenekli bir oyuncu. Bu maç tam ölçü olamaz aslında ama çok mücadele ediyor ve iyi bir oyun sergiledi. Zico, takıma kazandırırsa faydalanabiliriz. Avrupa'da faydalanamayız belki, tecrübeli değil; fakat Turkcell SüperLig'de Can, Kerim ve Olcan'dan bu sene faydalanacağımızı düşünüyorum.

Ne demiştim ama
    yaw tamam sen bir dahisin kendini övüpturma (şaka takılıyorum alınma )

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hizlioglu
    yaw tamam sen bir dahisin
    kendini övüpturma
    (şaka takılıyorum alınma )
    Valla kafiyeli olmuş Hehehe

valla bu takımı bizim mahalle takım zorlardı eski bu arada fareo adalarının nüfusu 40bin fener stadı 55bin adamların nüfusundan fazla tribünlere oynadılar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yaw zaten biliyoduk fenerin yeneceğini abartmayalım lutfen

4-0 ama takım hazır diil inşallah yeni transferlerle birlikte 3.ön elemeyi de geçip cl ye katılırıs

Nesil
    2006

Arkadaşlar maçtaydım amigoluk yapmaktan maçı izleyemedim yorum yok ama 4-0 az geldi bana. Tribün şov yaptık bu arada adamların suratları çok kötüydü.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle Anelka'dan başlamak istiyorum. Anelka küçük maçlarda oynamayan Anelka bu maçta mücadelesiyle benim gözüme girdi. Eğer kendine takım aramak için bu oyununu oynamıyor ve sezon boyu böyle oynarsa başka forvet aramaya gerek yok. Son noktada bi kaç hatalı hareket yaptıysa da hırsı ve mücadelesi taktire değer.

Gelelim Tümer'e çok güzel bir gol attı. Sanırım Kadıköydeki kolay maçlarda Alexle yan yana oynayacak. Ayrıca maçtan sonra yaptığı açıklamada Zico 2. maçta da aynı kadroyla oynayacağım birbirlerine alışmaları lazım dedi. Onun da hırsı yeter. Sakatlıktan dolayı eksiklikler yaşadı ama bu takıma faydalı olacaktır.

Son olarak da Appiah. O yine her zamanki Appiah. Bu sene daha çok sağ kanada yakın oynayacak galiba ama onun için farketmiyor o elinden geleni yapıyor takımı için.

Diğer oyuncular daha tam hazır değil gibilerdi. Ayrıca Kerim'in de oyuna girmesi FB için sevindirici bir olay.

Fenerbahçe taraftarına da başta Batuhan olmak üzere teşekkür ediyorum. Bu temmuz sıcağında takımlarını yalnız bırakmadılar.

2. maçta farkı değil takım oyununu ve takım uyumunu denemeliler. Çünkü artık bu turu geçtik. Zorlu rakipler için daha çok mücadele ve yardımlaşma gerekiyor...
    "YÜCE ATATÜRK"

Eğer yabancı bir forvet alınır da Anelka takımda kalırsa, Tuncay veya Tümer yedek kalacak. Böylelikle de sol kanat transferi yatacak, dolayısıyla Ümit Özat oynayacak (Bu kadro üzerinden değerlendirme yapıyorum.)

Eğer Lugano gelirse, mutlaka Luciano gönderilip, yerine sol kanat alınmalı ve diğer kontenjana da santrafor alınmalıdır diye düşünüyorum (veya sağ kanat.)

Defansa gelecek yeni ismin yanında Önder oynamalı. Eğer Önder sağa çekilirse, Can oynayabilir.

Daum'un geçen sene hiç oynatmadığı Can ve Kerim, Zico sayesinde forma buldu dikkat ettiyseniz. Özellikle de Can... Servet'i tercih ediyordu Daum ve sonucunu gördük hep beraber. Zico ise Servet'i yedek bırakıp Can'ı tercih etti Zico'nun başarılı olacağına inanıyorum.

Bu maçta takımımız kendini pek yormadı, 3-0'dan sonra özellikle. Top çevirdik, sonuca gitmedik. İstesek 7 tane atardık diye düşünüyorum. Hazırlık maçlarında oyuncular kendilerini göstermek için çok hırslı oynayıp, golleri dizdiler. Ama bu maçta artık yerleri garanti olduğundan, en azından hocalarının gözüne girdiklerinden dolayı ve rakibin zayıflığıyla tüm gücümüzü sergilemedik.

Nesil
    2006

Arkadaşlar Anelka'nın kalacağı kesinleşti çünkü oynadığı hiçbir klup taraftarı Anelka'ya bu kadar bağrına basmamıştı ve Anelka'da buna karşılık vermesi kalacağının sinyalini verdi;
    Dün dikkatimi çeken olay Can Arat'ı ilk onbirde oynatmasıydı ben oynatmasını beklemiyordum ama Fenerbahçe için hemde Can Arat için iyi oldu Luciano'dan daha yetenekli olduğunu kanıtladı eğer bir kaç maç daha oynarsa tecrübe kazanarak Fenerbahçe'ye daha yararlı olacaktır.

Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi'nde başarılar ve güzel futbol bekliyoruz. Dün akşamki galibiyetten dolayı tebrikler. Taraftar bizim kadar coşkulu olamasa da taraftar da iyiydi. Tebrikler.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bu mac hicbir sekilde olcu olamaz...
    Dunku goruntu beni korkuttu acikcasi, ortasahanin defansa hic yardimi yoktu, ayrica kanatlarda ümit ve serkan yalnız kaliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Takım 3. ön eleme ilk maçına kadar oturur bence.. Tebrikler fenere...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Öncelikle bakış açısının ve önyargının ne kadar önemli olduğunu yapılan yorumlardan sonra bir kez daha anladım..

Eğer bu maça çıkarken antrenör Daum olsaydı ve haftaiçi tüm antremanlarda Semih'i oynatıp maça da Anelka'yle başlasaydı hemen "bak gençleri ne kadar çabuk harcıyor" denilecekti.. Ama Zico yapınca sorun olmadı, çünkü Daum'a kimse saygı duymuyor..

Burdan Zico yanlış yaptı yorumu çıkmasın, Zico bence de doğrusunu yapmıştır. anelka gidecekse bu maçta oynayarak kendini göstermeli ve öyle gitmelidir. Ama gitmezse Fenerbahçe için ortada bir sorun var demektir. Fenerbahçe ileri ucu Anelka-Tuncay ikilisi şeklinde oluşmamalı. Bu ikinci oyuncu da santrafor değil. Fenerbahçe'nin sırtı kaleye dönük oynayabilecek bir santrafora ihtiyacı var.. Bu Semih olabilir tabi ama bence anelka şu an teklif varken bence satılmalıdır..

Can Arat.. Daum'a en çok kızdığım noktalardan biriydi.. Zico oynattı ve Can beğeni topladı.. Ama biraz abartmıyor muyuz? B 36 Torshavn kaç defa Fenerbahçe kalesine gelebildi, savunmayı ne kadar zorladı? Can'ı tabi ki takdir edelim ama böyle bir maçta da bir anda göklere çıkartmayalım..

Geçen sene lige ara verildikten sonra Fenerbahçe'nin bir maçında Daum oyuncu değiştirmedi diye yerden yere vurulmuştu, Daum "takım belli bir süredir beraber oynamıyor, takımın beraber oynama alışkanlığı kazanması için oyuncu değiştirmedim.." dediğinde herkes tepki göstermişti.. Zico'nun yaptığı da aynı şey.. Mantıklı olan şey..

Bu arada bir sorun da Fenerbahçe'nin üst düzey takımlara karşı nasıl oyanayacağı.. Zayıf takımlara göre tabi ki 4-3-1-2 iyi bir sistem.. ama Fenrbahçe'nin şampiyonlar ligine kalırsa bu sistemde zorlanacağını düşünüyorum..

Zico'nun ilk maçının zayıf bir takıma karşı oynaması onun ve Fenerbahçe açısından avantaj.. Uygulamayı düşündüğü sistem gerçekten tüm Fenerbahçe taraftarını da mutlu edecektir.. (klasik Milan 4-3-1-2'si..)

Eğer iyi bir santrafor ve gelirse Lugano ile Fenerbahçe daha da güçlenecektir..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by shenshebek

Zayıf takımlara göre tabi ki 4-3-1-2 iyi bir sistem.. ama Fenrbahçe'nin şampiyonlar ligine kalırsa bu sistemde zorlanacağını düşünüyorum..
    kalabilirse tabi ikinci ön eleme turunda çok zor rakipler (Arsenal, Ajax, Benfica, Shaktar bunlar aklıma gelenler) ne olacağı hiç belli olmaz. Sistemdede eğer ALex ile Tümer'i bir arada oynatmaya devam ederse çok hazin sonuçlar alır tamam ofans iyi ama defans berbat

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri