Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 190 sonuç

Konu: FM Türkçe V1.0 ile ilgili çeviri hataları, gözden kaçanlar

Arkadaslar bana oyunun SounD bolumunun Goal isimli dosyalar kac tane yaza bilir misiniz veya dosyanin resmini ceke bilir misiniz cook onemli

biraz dagittimda o bakimdan

düzeltilemeyen hata nası oluyoki..??

yauf simdi hakketten

TURKCE KARAKTER SORUNU COZEMiCEM mi veya yardim etmicek misiniz

Quote Originally Posted by daywalker
    düzeltilemeyen hata nası oluyoki..??
    Mesela o eklerin hepsi düzeltilemiyebilir belki çevirinin içeriğini tam bilemediğim için neyin ne kadar düzeltilebileceği hakkında bilgim yok o bakımdan öle bir ifade kullandım

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar hangi paketler Türkçeleştirilmedi?
    A Little Bit Longer

Nesil
    2005
    Yer
    Orta Asyanın Kanla Sulanm

Quote Originally Posted by Ribery
    tatil ayarlarındaki pencere iki tane hata war.. birisi oyuncu satım alınmasındaki kısa listenizdeki teklif alan oyuncular(kısa listedeki oyunculara teklif öner) die deiştirilcek galiba ama emin diilim belkide doorusu odur..
    ewet doğrusu yazılmış. çünkü orada kastettiği senin kısa listende olan bir futnolcuya başka bir takım teklif yaparsa elinden kaçırmamak için ona teklif yapmanı sağlar

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by Ribery
    bide dönüs tarihinin altındaki gün belirtigimiz cümlede tatil döndükten sonra cümlesi yanlıs olmus onun yerine tatile cıkış zamanı gibi filn başka bisi olması gerekio..
    yanlış olduğunda haklısın ama önerinde yanlış, benim önerim tatil süresi yada tatil yapılacak süre..

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by Condor
    Arkadaslar bana oyunun SounD bolumunun Goal isimli dosyalar kac tane yaza bilir misiniz veya dosyanin resmini ceke bilir misiniz cook onemli

biraz dagittimda o bakimdan
    Fm_crowd_goal
    Fm_crowd_goalmono, yani iki tane

Default magicstigvolki Bug Report No: 5

Ayın golünü izlerken sol alttaki "özet görüntülerden çık" butonunun üzerindeki yazı butona sığmamış.

Başlık : Tekelioğlu, Kayıhan aldığı sonuçlar nedeniyle büyük baskı altında olduğunu söyledi
    Haber : ........ aracılığıyla demeç veren ......., Kayıhan adlı menajerin alıdığı ........... (Başlıkda Kayıhan yerin Kayıhanın haberde ise alıdıgı yerine aldıgı olucak)

Yorumda şöle dedim : Manisaspordan bu maçta galibiyeti esirgiycem dedim gelen haber ise şöleydi :
    Başlık : YILMAZ dostça rekabetten bahsediyo
    Haber : .... takımı teknik direktörü ...., çarşamba günü oynayacakları Turkish Cupmücadelesi öncesinde Levent Erisye, iyi oynıyanın kazanmasını dilediğini söyledi (burda Cupmücadelesi ayrı yazılmalı ayrıca benim yaptığım yorumla gelen haber arasında anlam olarak çok fark var bu bir çeviri hatasımı yoksa oyundaki bir hatamı bu bir kontrol edilirse ii olur)

ÖNEMLİ : Yapılan menajer yorumlarından sonra gelen haberler pek birbiri ile uyumlu değil bu bir çeviri hatasımı yoksa oyundaki bir hatamı kontrol edilirse uygun olur düşüncesindeyim.

Başlık : Eris, Fenerbahçe maçına bakıyor.
    Haber : ....... menajeri ...., Fenerbahçe SK takımının Volkan YILMAZ adlı menajerine takımlarının yeteneklerini test etme fırsatını, Şükrü Saraçoğlu stadyumunda Turkish Cup kapışmasındaki maçta tadını çıkardıklarını söyledi (bu cümlede çeviri hatası var maçta tadını çıkardıklarını söyledi yazıyo ama maç daha oynanmadı)

Başlık : ....... lig şampiyonluğu için söz veriyor
    Haber : Söylenene göre, .... ...... Fenerbahçe takımının şampiyonluğunu istemediğini söylemsinden sonra, ........ (söylemsinden kelimesi söylemesinden diye düzeltilicek)

Oyuncu değiştirince şöle yazıyo : Alex serhat ile ,,, Mehmet Hasan ile (bu aradaki 3 virgül kaldırılırsa ii olur)

Başlık : ....... takımı taraftarları, Ayhanın transferini olumlu karşıladılar
    Haber : 32 yaşındaki full back, kulüp taraftarları arasında çok popiler ve küçük yaştaki taraftarları Ayhan adlı kişinin formalarını anlak için birbirleriyle yarış halinde (popiler kelimesi popüler anlak ise almak olucak)

Başlık : Kalpar ezeli rakibi karşısında kazanmaya bakıyor
    Haber : Anlaşılmaz bir şeklide, Hüseyin Kalpar sinirlendi, ...... adlı menajerin umudu Galatasaray SK takımının oynadıkları turnuva maçlarda iyi performans gösterememsini umuyor (hem çeviride hemde hemde bazı kelimelerin yazılışında hata var)

Başlık : ...... bu konuyla ilgili konuşmak istemiyor
    Haber : .... tüm konuşulanların sahada uygulanırsa olursa işe yarayacağını söyledi (uygulanırsa olursa yerine uygulanıcak olursa olmalı)

Başlık : Kalpar oyuncuların performansından memnun
    Haber : Kalpar, ...... takımının ....... adlı menajerinin yorumlarını okuduktan sonra Ali Sami Yen instead. (cümle çevirisi yarım kalmış)

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Bulduğum birkaç hata:

Bazı haber başlıklarının sonunda nokta var.Örneğin Fatih Terim .... raporu veriyor.

Bir de
    "GS-FB maçı GS-BJK maçıyla çatıştığı için iptal edildi " cümlesindeki çatıştığı yerine çakıştığı olacak...

Nesil
    2005
    Yer

işte uzuun bi liste

1- Başlık:Capello R.Madrid başına getirildi.(Madrid'in olacak)
    Haber: Real Madrid C.F. have appointed prominent Italian national Fabio Capello as their new manager.
    Fifty-eight year old Capello's first game in charge will come against Zaragoza on Çarşamba 10 Kasım 2004
    Juventus şimdi yeni bir menajer arıyor.

2- Başlık: Turkish Premier Division Team of Week(Türkiye Süper Ligi Haftanın Karması)
    Haber:xxx(futbolcu) Turkish Premier Division of Week'a seçildi(xxx Türkiye Süper Ligi Haftanın Karmasına seçildi)

3- Başlık: Dört oyuncu milli takım aday kadrosuna çağırdılar(çağrıldılar olacak)
    Haber: Aralarında xxx, xxx ve xxx adlı oyuncularınızın da bulunduğu Dört adet oyuncu xxx 19 Yaş Altı ile karşılaşmak üzere, Türkey 19 Yaş Altı kadrosuna çağrıldı (D harfi büyük ve adet fazlalık)
    Maçın yapılacağı yer: Kasım 11.. (ne alaka?)

4- Gelen mesajların tarihlerinde günlerin hepsi türkçe kısaltma ama pazar günü hala Sun diye geçiyor.

5- Başlık: 'Belki gelecek sezon' diyor Kocaman
    Haber: Takımının, zirvenin adayı Galatasaray SK takımı ile karşılaşacak olması üzerine, Aykut Kocaman, ulusal bir gazetene(gazeteye olacak) yaptığı açıklamada xxxiin (-nin eki olacak) (gerisi doğru..)

6- Başlık: Galatasaray-Malatyaspor maçı yeniden düzenlendi( maçı ertelendi yada xxx-xxx maçının tarihi değişti diye düzeltilmesi gerek)
    Haber: (bir sorun yok)

7- Başlık: xxx lig şampiyonluğu için söz veriyor(önemli değil ama söz verdi olsa iyi olur)
    Haber: xxx, Aykut Kocaman adlı menajerin yorumlarına mizahi bir cevap verdi.
    Talented Manager(çevrilmemiş) xxx, Aykut kocaman adlı menajere...( bu xxx adlı menajere demeye gerek var mı bilmiyorum sadece isim yeterli olur)

8- Başlık: HSV, Doll görevine son verdi.(Doll'ün olması gerek)
    Haber: Dollün(Doll'ün diye kesme işareti olacak) sözleşmesi derhal feshedildi.(derhal fazlalık)
    (devamında iki paragraf daha var ingilizce olarak kalmış)

9- Başlık: Training injury blow for Mascherano(çevrilmemiş)
    Haber: Galatasaray SK midfielder Javier Mascherano will be sidelined for around 2 hafta after sustaining a groin strain in training(çevrilmemiş)

10- Başlık:xxx ilk onbirde oynamayı umuyor(istiyor olsa iyi mi olur ne?)
    Haberingilizce)

11- Başlık:Turkiye Kupasi 2nd Rnd Eşlemesi(Türkiye Kupası 2. Tur eşleşmesi olacak)
    Haber: xxx veya xxx takımlarından birisi Turkiye Kupasi Second Round maçında...(ingilizce kelimeler ve ifade bozuklukları var)

12- Başlık: Tekelioglu defended by Besiktas boss(Tekelioglu Besiktas patronu tarafından savunuldu olacak)
    Haber: Radyoda çıkan bir habere göre, talented manager Vicente Del Bosque adlı menajer(bunlar fazlalık), Sadi Tekelioglu adlı kişinin(adlı kişinin fazlalık- Sadi Tekelioglunun diye değiştirilebilir) futbol menajerliği kabiliyetlerinin(menajerlik kabiliyetlerini) sorgulayan çok kişi olmasına rağmen, kendi yorumu, Akçaabat Sebat takımını kümede tutmak için yeterli olduğu yönde(anlatım bozukluğu var, şöyle değiştirilebilir: Akçaabat Sebat takımını kümede tutmak için yeterli olduğunu düşünüyor)

13- Başlık: Question from the media(çevrilmemiş)
    Haber: You have been approached by a journalist from ulusal bir gazete(çevrilmemiş):
    XXX neslindeki en iyi oyunculardan biri olarak adlandırılıyor(gösteriliyor şeklinde değişse daha iyi). Büyük kulüplerin kaçak avlanmasını( geyik mi avlıyorlar yaw) durdurabileceğinizi düşünüyormusunuz?(Dalgamızı geçtik ama yerine de cuk oturacak bi ifade bulamadım )

14- Liglerin oyuncu istatistiklerinin bulunduğu sayfada seçeneklerde(Görüntü-diye geçiyor) conceded ingilizce kalmış + pas tamamlama Pas yüzdesi yada İsabetli pas oranı diye değiştirilebilir.

.... ....devam

Nesil
    2005
    Yer

yauf simdi hakketten

sana yardım edeyim dedim ama olmadı kardeş, umarım biran önce halledersin

Nesil
    2005
    Yer
    Fenerbahçe Cumhuriyetinden

kelimenin nerde geçtiğini belirten <comment-...> şeklindeki açıklamaların başındaki veya sonundaki < > işaretleri yazılmadığından oyunda gözüküyo,disiplin ve transfer olaylarında ciddi dizgi hataları war ama yinede çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık buarada çevirenleerin isimleri yazmıyomu benmi göremedim

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Genghis_Khan
    yauf simdi hakketten

Hangi skini kullanıyorsanız, o skinin ...\Sports Interactive\Football Manager 2005\data\skins içindeki klasörünü açın.İçinde bir tane (fazla varsa hepsine tek tek bakın) xml dosyası olacak.Bir kelime-işlem programı (Word,EditPlus,Edit) ile açın.

İçerisinde value="fonts/... şeklinde olan bölümlerin hepsini(birden fazla vardır) value="fonts/fm main" şeklinde değiştirin.Kaydedin ve çıkın

Oyunun ana fontlarını kullanmış oluyorsunuz sonradan yüklediğiniz skin ile oynarken.Böylece sorundan da kurtulmuş oluyorsunuz..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Hazırlık maçların da da çeviri hatası veriyor, Örneğin hazırlık maçı için teklifte bulunuyorsun başlıkta,atıyorum Dinamo Kiev hazırlık maçı teklifini kabul etti yazıyor, haberde ise hazırlık maçının red edildiği yazıyor. Red edildi yazan maçlarda da kabul edildi diyor haber kısmında..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by MRe
    bu spikeri kim yaptiysa koptum abi muhte$em olmu$ hakkatten , Nihat golü atmadan evvel 2, 3 adami geciyor kalecinin yanindan topu aglara gönderiyor ve spiker GS 'nin uefa kupasini kaldirdigi zamanlardaki gibi bi laf ediyor " AGLAMAK ISTIYORUM NIHAT MUHTE$EM BI GOL ATTI " ))
    teşekkür ederim. arkadaşlar spikerde gördüğünüz hataları da yazarsanız sevinirim. oradakileri de ben düzeltirim en azından Volkan Abi'nin işi azalır bu konuda.

ARKADASLAR OYUNDA GOL OLUNCA CIKAN SESIN SOUND ISMI NE BANA SOLER MISINIZ BEN YANLISLIKLA SILDIM

Quote Originally Posted by iori
    teşekkür ederim. arkadaşlar spikerde gördüğünüz hataları da yazarsanız sevinirim. oradakileri de ben düzeltirim en azından Volkan Abi'nin işi azalır bu konuda.
    Ben yazdıklarım arasında bir tane belirtmiştim ama arada kaynamış olabilir çok ufak bişey ama birde ayrı olarak burdan sölim örneğin atılan bir goldan sonra "bu sezon attığı gol sayısı 15. oldu" diyo burdaki 15 den sonraki nokta silinirse ii olur 15 nci gibi bir anlam çıkıyo ve cümleye uymuyo

Default magicstigvolki Bug Report No: 6

Başlık : Şahin Murat ilk takımda olmalı mı ? (Şahin Murat ilk onbirde oynamalı mı olsa daha ii olur)
    Haber : ... takımının ..... adlı oyuncusunun ilk onbirde oynama isteğini belirtmesinden sonra ...... soccerner.com gazetesinin başlattığı ankette tarfatarlara ... adlı oyuncunun ..... takımının ilk onbirinde yeri olup olmadığı soruldu. (socernet.com gazetesi değilde sitesinin olabilir, tarfatarlara yerine taraftarlara olucak)
    Bir çok taraftar takımda murat adlı oyuncuyu istediklerini söledi
    Evet : 0% - Hayır : 94% - Kararsız : 6% (taraftarlar oyuncuyu istemişler ama ankette hayır 94% çıkmış burda bi hatamı var)

Başlık : ........ league Cup kupasını kazandı
    Haber: ...... the millennium stadium stadında .... karşısında aşdığı 2-1 galibiyetinden sonra English League Cup kupasını kazandı (2-1 galibiyetinden sonra 2-1 lik galibiyetten sonra olsa çok daha güzel olur)

Oyuncu gelicek bir tarihte bir takıma transfer olucak, profil ekranının kontrat bitişi adlı yerin altındaki şu yazı : ....... takımına 15.7.2005 tarihinde katılacak (burası tam sığmamış katılacak kısmını ben ekledim tarihinden sonrası görünmüyo)

Başlık : Mehmet Kulübü terk etti
    Haber : ..... takımının mehmetadlı oyuncusunun sözleşmesi sona erdi ve oyuncu kulüpten ayrılmaya karar verdi. (mehmetadlı ayrı yazılcak)
    Başlık : Barış Deniz şu anda bir uyluk kemiği sakatlığı nedeniyle tedavi görüyor. 6 içinde hazır olması beklenmiyor. (6 içinde yerine 6 ay içinde olucak)

Başlık : Yardımcı menajer uluslararası maç raporu veriyor.
    Haber : twenty-one yaşındaki left winger Erdoğdu Mahmut Hanefi, Turkey için gözterdiği performanstan dolayı hayal kırıklığına uğrayacak. Maçın tümünde forma girdi fakat hiç birşey veremedi (cümlenin genelinde çeviri hatası var)

Başlık : Koch reports on team morale
    Haber: Asistan menejeriniz ...... not aldığına göre Piere ... son günlerde çok iyi bir formda
    Bazı takım arkadaşlarıyla konuşulduktan sonra, Koch keşfettiki striker sizin son günlerde medyaya yaptığınız açıklamadan dolayı çok memnun (burda büyük çeviri hataları olması lazım çünkü yaptığım açıklama sonrasında mutlu değil mutsuz olması lazım ya çeviri hatası yada mantık hatası var orjinalinden bakılıp tekrar çevrilmesi uygun olur. Bu haber oyuncunun sakatlanmasından sonra basının sorduğu soruya en alttaki seçeneği seçmem sonucunda gelmiş bir haber)

Başlık : Fenerbahçe takımı Premier division şampiyonluğunu kaybetmedi (.... takımı ..... şampiyonluk ünvanını koruyor olması daha uygun olur)
    Haber : ..... Turkish premier division şampiyonluğunu elinde tutuyor (fenerbahçe Turkish premier division şampiyonluk ünvanını korumayı başardı) bu cümleler bu şekilde düzeltilse daha ii olur kanaatindeyim.

Oyundaki bir mantık hatası : Şampiyon olduktan sonra şöyle bir menejerin benim takımım hakkında şöle bir açıklamasıyla ilgili gelen haber :
    Başlık : Fenerbahçe yarıştan kopmıycak.
    Haber : (özet olarak yazıyorum) Erdoğan arıca fenerbahçenin premier division şampiyonluğunu kazanmada en şanslı takım olduğunu söyledi.
    Ayrıca fenerbahçenin alt sıralara düşmesinin zor olduğunu söyledi (bu haberlerin ben şampiyon olduktan sonra gelmesi çok saçma bunun türkçe yamayla bir ilgisi olabilirde olmıyabilirde ben sadece belirtmek istedim, ayrıca bu haberden sonra oyuncularımdan bazılarında şöle bir kanı oluştu ; Aybaba adlı menajerin yaptığı açıklamalardan sonra takımının şampiyon olacağından emin değil, zaten şampiyon olmuş bir takımın oyuncunun böle düşünmeside büyük bir hata dediğim gibi bunların Türkçe yamayla ilgisi olmıyabilir ama ben yinede belirtim dedim =))

Başlık : Juventus Çift yaptı (Juventus çifte kupa kazandı olarak düzeltilmeli)
    Haber : Juventus Italian Serie Aşampiyonluğunu kazanarak çift yaptı (Aşampiyonluğu ayrı yazılmalı ve serie A şampiyonluğunu kazanarak iki kupanın birden sahibi oldu şeklinde düzeltilmeli)

Başlık : Simsek Yusuf Ankaraspor takımından ayrılacağı için üzgün
    Haber : Simsek Yusuf ........ takımını etkileyeceğinden çok mutlu olacağını belirtiyor (orjinalinden yeniden çevrilmeli)
    Daha öğrenecek çok şey olduğunu belirtiyiyor ve Fenerbahçe takımında bulamadığı şansı bu takımda kiraya giderek ve kandini geliştirerek bulacağına inanıyor (orjinalinden yeniden çevrilmeli)

Başlık : European Golden Boot
    Haber : Vfl Bochum takımından Tommy Bechmann European Golden boot ödülünü kazandı.
    Bechmann bu sezon 23 gol atarak <%comp#1> kıtasının en skorer oyuncusu oldu . (çeviri hatası)

Başlık : ...... ve nac breda anlaşması
    Haber : oyuncu dedi ki kalbindeki takıma katıldığı için mutluluktan havalara uçuyor. (Oyuncu kalbindeki takımla anlaştığı için mutluluktan havalara uçtuğunu söyledi şeklinde düzeltilmeli)

Başlık : Avrupa kulüp sıralamaları açıklandı
    Haber : ...... avrupa klupler sıralamasında önümüzdeki sezon için 57 sıra yükselek 69. oldu
    R. madrid R. Madrid takımı bir defa daha avrupa'da en fazla yükselen takım oldu
    Avrupa'da en fazla yükselen Young Boys takımı sıralamada 220. sıradan 127. sıraya yükseldi (bu kısmın tamamına yakını yanlış orjinalinden yeniden çevrilmeli)

Başlık : Fenerbahçe taraftarlarının tarafından seçilen yılın oyuncusu belirlendi. (Fenerbahçe taraftarları tarafından şeklinde düzeltilmeli)

Başlık : Arsenal Champion Cup için ...... yıldızıyla takımını güçlendirdi (başlıkda böle demesine rağmen haberde peşine düştü ve 15 milyon dolarlık bir teklif gerektiği belirtildi gibi ifadeler var oyuncu bu haber çıkması itibariyle hala trafsner olmadığı için başlığın takımını güçlendiricek yada güçlendirmeyi düşünüyor şeklinde düzeltilmesi uygun olur)

Başlık : Altunsoy turns attention to Halil
    Haber : futbol web sitelerida çıkan bir haber, ...... takımı teknik direktötü ....... Dardenelspor AS striker Tosun Halil ile ilgilendiğini bildiriyor. (web sitelerinde çıkan bir haberde, ............ ilgilendiği bildiriliyor şeklinde düzeltilmeli)

Üstteki yolladığımla birlikte toplam 6 tane bug raporu oldu ayrıca diğer bir çok arkadaşın farkettiği ve belirttiği hatalar var bu noktada şunları sormak istiyorum :

1- Belirtilen bu hatalarda düzeltme oranı nedir yani belirtilen tüm hatalar düzeltilebiliyormu yada düzeltilebildimi ?

2- Volkan Baros Başka bir konuda bu hafta içinde ilk düzeltme versiyonu çıkıcak demiş, bu versiyonda yukardaki yazılan hatlardan ne kadarlık bir kısmının (tamamen tahmini olarak) düzeltildiğini görüceğiz ?

3- Eklerle (Fenerbahçenü, Ahmetnin gibi) ilgili yamanın genelinde olan sorun düzeltilebildimi yada düzeltilebilicekmi ?

4- İtalian, Turkish, Premier Division, European Cup türündeki sözcükler çevrilebilicek mi ?

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

- tümünü düzeltip yayınlamayı düşünüyorum yeni versiyonu...

- Ancak eklerdeki hataların tümünü bulamıya bilirim ancak kendi bulduklarımı ve sizin söylediklerinizi düzeltirim

- yeni versiyonda kodlamadan doalyı çevrilmiş bölümleri göremediğiniz cümlelerin tümü açılıyor, tahminimden çok varmış neredeyse çevrilmiş bölünün %20-30' u kodlama eksiği var... şuan kodlama işinde 45. paketteyim, sabah 8 de oturmuştum başına, ama baya da bi uykum geldi, sanırım yarın kodlama biter, ondan sonrada hataları düzenleyip birkaç çeviri ve yeni yama evlerinize servis

- İtalian, Turkish, Premier Division, European Cup gibi yerleri bir kaç yerde açıkladım, bunlar datada, yani dil dosyasında değil... hele bi dil dosyasını bitirelim datayı da TR yapacağım....

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by magicstigvolki
    Quote Originally Posted by iori
    Ben yazdıklarım arasında bir tane belirtmiştim ama arada kaynamış olabilir çok ufak bişey ama birde ayrı olarak burdan sölim örneğin atılan bir goldan sonra "bu sezon attığı gol sayısı 15. oldu" diyo burdaki 15 den sonraki nokta silinirse ii olur 15 nci gibi bir anlam çıkıyo ve cümleye uymuyo
    yeni çıkacak olan versiyonda bu olay düzeltilmiş olunacak.

Öncelikle bu güzel çalışma için Volkan arkadaşımın şahsında tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Çok güzel bir çalışma olmuş. Birde tüm hatalarından arınmış % 100 versiyonu düşününce heyecanım tümden artıyor. Benimde gördüğüm küçük bir şey var ( hata demeye dilim varmıyor ) Özel maç teklifiniz kabul edilmemişse başlık Falanca takım özel maç teklinizi kabul etmedi diyor. Ama haberin içeriğinde kabul etti diyor. Bide bazı yazım yanlışları var (örn. skor yerine slor gibi ) tekrar teşekkür ediyor enkısa zamanda % 100 türkçeyi bekliyoruz

Yamayı şimdi indiriyorum ve yeni oyuna başlamak için sabırsızlanıyorum. bu yamada emeği geçen herkese teket teker teşşekkür ediyorum. Ayrıca, ben okumaktan yorulmaya başladım ama herkes hataları bulup düzeltilmesi için sürekli araştırma yapıyo herkes süperr hepinize çok teşekkür ediyorum...

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by ABOOO
    Quote Originally Posted by Genghis_Khan
    yauf simdi hakketten

Hangi skini kullanıyorsanız, o skinin ...\Sports Interactive\Football Manager 2005\data\skins içindeki klasörünü açın.İçinde bir tane (fazla varsa hepsine tek tek bakın) xml dosyası olacak.Bir kelime-işlem programı (Word,EditPlus,Edit) ile açın.

İçerisinde value="fonts/... şeklinde olan bölümlerin hepsini(birden fazla vardır) value="fonts/fm main" şeklinde değiştirin.Kaydedin ve çıkın

Oyunun ana fontlarını kullanmış oluyorsunuz sonradan yüklediğiniz skin ile oynarken.Böylece sorundan da kurtulmuş oluyorsunuz..
    dediğin çözümü ben Türkçe v.1 sorunları konusunda anlattım. hatta msnde condor'a da ayrıntılı olarak izah ettim.ama kondor arkadaşımız denemesine rağmen onunkisi hala düzelmedi. halbuki ben direkt değiştirmemle sorun hallolmuştu...

Nesil
    2005
    Yer
    Kadiköy'den :P

bu oyun durumu bölümünde en sagda bagimlilik durumu adi altindaki yerde ingilizce olarak kalmi$ =/ bilginize..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MRe
    bu oyun durumu bölümünde en sagda bagimlilik durumu adi altindaki yerde ingilizce olarak kalmi$ =/ bilginize..
    ingilzce bölümlerin kalması doğaldır, zira %100 değil ama dediğiniz yerleri de çevirip yeni yamada düzelmiş hale getiririm ....

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

Nesil
    2005
    Yer

biliyorum canimda göze carpmasada yani bu ba$liga uydugunu dü$ünerek koydum =(

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

olsun olsun, her yeni tavsiye bizim için tabi dolaylı olarak da sizin için iyi oluyor, düzeltmiş oluyoruz böylece...

Nesil
    2005
    Yer

volkancim bak yeni $eyler gördüm birisini gercek sandim =))))

birincisi antrenman bölümünde yer alan takimin hepsine uygula bu programi yazacaagina, takvimin yazmi$ pek önemli degil ingilizce olmasindan iyidir, ayrica 2. olarak mac esnasinda bjk'yim gs'ye kar$i oynuyorum ve kar$i takimi abluka altina alan benim , onu benim aleyhime yazmi$ , bjk abluka altinda diyordu spikerde yani buda kücük bi not dedim lan sen ne diyon maci benim üstünlügümle geciyo =)))

iori karde$ bu senin bölümündü isminide yazayim dedim

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri