Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 128 sonuç

Konu: Marcelinho Resmen Trabzonspor'da

Biz Marcelinho'yu tartışırız da, Marcelinho için ısrarla Alex'ten daha iyi deniliyor.

Carrusca geldi, hemen gazeteler yazdı : "Carrusca Alex'i katlar."
    Marcelinho geldi, hemen gazeteler ve siz yazıyorsunuz.

Alex Na Copa... Alex milli takıma çağırılmadı diye, Brezilyalılar böyle bir site açtı. Türk de değil, Brezilyalı. Brezilya basını, Alex'in çağırılması gerektiğini yazdı.

Marcelinho ise ne Dünya Kupası ne Copa America'da forma giyememiştir. Ailton gibi bir oyuncudur bana göre, hüsran olacak. Ailton da çok büyütüldü, yok Almanya gol kralı, yok süper adam. O da Brezilya milli takımında forma şansı bulamadı, BJK'de de iyi oynayamadı. Buraya yazıyorum, Marcelinho da aynı olacak.

2. Default

Quote Originally Posted by EreN
    şunu bilin...
    Bugüne kadar gelen yabancılardan nerdeyse tamamı ALEX'ten iyi oldu ama giderken arkalarından söylenmeyen söz kalmadı..Yada Eleştiri bombardımanı altında kaldı
    bkz. Ailton

İstatistikler ortada.
    Alexin gidişinin de öyle olmıcağını nerden biliyosun?

Aslar gelmediği zaman yedekler oynar. Adriano da yedek, Alex de, Fabiano da, Juan da, Renato da...

Peki yedekler gelmediği zaman kim oynar? Marcelinho, Ailton gibi isimler mi?

Nesil
    2006

Sayısal sonuç ortada Sayısalda da Marcelinho kimmiş dedirtiyor. Eğer sayısal sonuç kabul etmiyorsanız bana görede amatör kümede oynayan Hüsamettin Ronaldinhodan iyi oyuncudur. Ben niye uğraşıyorum ki bu kadar Alex'in iyi olduğu kesin neyi kime kanıtlıyorum. ALEX>MARCELİNHO bu iş bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by jarosik_61
    kicker dergisinin 2004-2005 bundesliga yılın futbolcusu ödülü MARCELİNHO.bir daha tekrarlamakta fayda var MARCELİNHOOOOO.
    brezilya milli takımnda aslar gelmediği zaman yedekler oynar çünkü as futbolcular o turnuvaya tenezür etmezler.meydan da alex e kalır.şu zamanda kim kime kaptanlık yapar alex mi adrianoya yoksa adrianomu alex e

peki haklısın şimdi çağrılsalar Alex mi kaptan olur Marcelinho mu?(tabi Marcelinho çağrılırsa) böyle bir söz sölemek istemezdim saçma bişey ama dayanamadım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tamam Kabul Ediyoruz Saç konusunda Alex'ten daha iyi
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Tamam Kabul Ediyoruz Saç konusunda Alex'ten daha iyi
    Katılıyorum Best of the Hair ödülünü arakdaşa veriyoruz.

8. Default

Ya Beyler Neyi Tartışıyosunuz..HEpsini Sahada Görelim...Bence Marcelinho Trabzona Büyük Gelir..

Nesil
    2006

Marcelinho iyi oyuncu Trabzon iyi transfer yaptı ligimize kalite kattı ama Alex'ten iyi olmadığı şuan için kesindir.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Marcelinho iyi bir adam ama klasik olaraktan her gelen yabancıyı ALEX ile kıyaslamasanız olmuyor sanırım.

11. Default

Alexi Taartışma İçin Ayrı Bi Konu Açmak Gerekir Bence Yani Ama Şunu da Kabul Etmeliyiz Alex Büyük Maçlarda Ortalıkta Yok Ama Rize Maçında Yıldız Oluyo.

Del Piero_10 Misafir

alex çok büyükse denizlispor maçının kaderini değiştirseydi.

important matches= 0
    alex niye o maçta piyasada yoktu,çünkü yanına sıradan bir adamı markajcı diye koyunca topla buluşamıyor.zaten 10 metrekare alanda top oynuyor.

alex brezilya'ya niye çağırılmadı merak edenler alex'i kimin yerine düşünüyorsunuz.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Legendeleven
    Alexi Taartışma İçin Ayrı Bi Konu Açmak Gerekir Bence Yani Ama Şunu da Kabul Etmeliyiz Alex Büyük Maçlarda Ortalıkta Yok Ama Rize Maçında Yıldız Oluyo.
    Hangi Büyük Maçta yok ?
    PSV - GS - MİLAN - S.04 bunlarda küçük takım sanırım

Nesil
    2006

İstersen msn ekle sana öyle bir video göndereyim de niye olduğunu anlarsın o zaman niye Marcelinho iyi oyunsuysa Almayada Şampiyon olmuyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    alex çok büyükse denizlispor maçının kaderini değiştirseydi.

important matches= 0
    alex niye o maçta piyasada yoktu,çünkü yanına sıradan bir adamı markajcı diye koyunca topla buluşamıyor.zaten 10 metrekare alanda top oynuyor.

alex brezilya'ya niye çağırılmadı merak edenler alex'i kimin yerine düşünüyorsunuz.
    Peki HER 10 dakkada bir duran ( inanmayan kayıtlara baksın tam rakamdır) tam atak yapılacağı takımın toparlandığı atak hazırlığı gol pasları atıldığı zamanlarda oyuyn durunca insan ister istemez soğuyor..Futbol oynayan bilir.

16. Default

MArcelinho Almanyada Dişli Rakiplere Karşı Oynıyor ve Ligin Yıldızı Seçiliyor..Ama Alex Rize Samsun Gibi Anadolu Takımlarının Maçında Yıldızı Parlıyor.Daha Doğrusu Önemli Olmayan Maçlarda Ligiin Ortasında,Son Denizli Maçını Gördük..Almanya ile türkiye Ligini Kıyaslayamayız Bile Yani..

Ama Milli Takım TEcrübesi Açısından Egowich Haklı Alex YEdek Takıma Çağrılıyor,Ama Marcelinho Oraya Bile Çağrılmıyor Öyle Düşünmek Lazım,Ama Oraya Gitmeye Tenezzül Etmez Diyosanız O Kupada Adriano Falan vardı..

En İyi Biz Kimin İyi Olduğunu Sahada Görelim

Del Piero_10 Misafir

Hangi Büyük Maçta yok ?
    PSV - GS - MİLAN - S.04 bunlarda küçük takım sanırım
    evet psv küçük takım

gs'nin deplasmanda fener fobisi var

milan maçındada bir numarasını görmedim

marcelinho neden almanya'da şampiyon olmadı diyen arkadaşa cevabım:alex herta berlin'de oynasa şampiyonmu olacaklardı?

18. Default

psv küçük takım deil yani alex orda oynasa bile yani bi tane büyük maçta iyi oynamış?

Nesil
    2006

Capello basın toplantısında Alex'ten korktuğunu açıklmaıştı. Şimdi siz Capello'yada kötü hoca dersiniz.

olay transfer neyse tbrkler trabzona arveladzeden sonraki en iyi transfer diyebilrm

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    marcelinho neden almanya'da şampiyon olmadı diyen arkadaşa cevabım:alex herta berlin'de oynasa şampiyonmu olacaklardı?
    Demek MArce 'nin Hedefleri küçük.. Alex Şampiyonluk için başarı için geldi bu takıma.Hem demişsiniz Almanya ile Türkiye bir mi ?
    Almanyada bi bakın bakalım yabancı sayısı nedir ? Takımlarda ŞAMPİYONLARINDA yabancı sayısı nedir ?
    he diyecekseniz bu ülkede gençlerin yetişmesi lazım, yabancılar önünü tıkar Unutmayınız ki Bi EMRE Haginin olduğu yerde , bi Nihat Amokachi'^nin olduğu yerde bi rüştü bi volkan.....Yetişecek olan yıldız olacak olan zaten olur ve yetişir diyip konuya dönüyorum >
    Marce iyi bir futbolcu ama ALEX kadar istatistiği ve geçmişi iyi değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default tartışmaya kısa bi mola:D

Marcelinho İstanbul'da!

Trabzonspor'un yeni transferi ''Marcelinho'' lakaplı Brezilyalı futbolcu Marcelo dos Santos, İstanbul'a geldi.

Almanya'nın Hertha Berlin kulübünden transfer edilen Marcelinho, Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Emin Kahraman ve kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas ile birlikte Almanya'dan İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanına gelen bir grup Trabzonspor taraftarı Marcelinho'ya büyük sevgi gösterilerinde bulundu. ''I love you Marcelinho'' ve ''Şampiyon Trabzonspor'' diye tempo tutan taraftarlar, Brezilyalı oyuncuyu omuzlara aldı, boynuna bordo-mavi atkı taktı.

Deneyimli oyuncu, burada yaptığı kısa konuşmada, ''Trabzonspor'a, başarılı olmak ve şampiyon yapmak için geldim'' dedi.

Marcelinho, akşam saatlerinde Trabzon'a gidecek.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Capello basın toplantısında Alex'ten korktuğunu açıklmaıştı. Şimdi siz Capello'yada kötü hoca dersiniz.
    şaka yapmıştır,hangi maçtan önce demiş?

bu arada capello kötü hoca değil ama dönek ve karaktersiz

24. Default

Ya Fenerbahçe de Alexten Başka Korkulcak ADam mı var..Biz Alexe Kötü Futbolcu Demedik Zaten Ama Siz Abartıyosunuz..

Almanya ligi, Türkiye'den iyi diyen arkadaşlara;

Bundesliga gol kralı Ailton BJK'ye geldi, neden gol kralı olamadı, madem bizim ligimiz kötü, Almanya'da olduysa gol kralı, TSL'de hayli hayli olması lazım, değil mi?

Of, siz de korkuyorsunuz Alex'ten. Sınıf arkadaşım Alex oynamadığı için benle iddiaya girdi, Alex oynasa girmeyecekti

FB-GS Türkiye Kupası maçını hatırlayın. Frikik oldu, tüm GS'lilerin yüreği ağzında. Kabul edin artık, ben maçı dışarıda izledim ve gördüm GS'lilerin korkusunu, maçtan sonra "Alex de Souza, sen Sami Yen'e de geleceksin." dedi ve Alex orda da asistleriyle büyüledi.

26. Default

Quote Originally Posted by eGowiCh

Bundesliga gol kralı Ailton BJK'ye geldi, neden gol kralı olamadı, madem bizim ligimiz kötü, Almanya'da olduysa gol kralı, TSL'de hayli hayli olması lazım, değil mi?
    Bunun için bir çok neden var: uyum sorunu,beşiktaşın gol kralı olduğu takım kadar kaliteli olmaması,ailtonu beslicek adamın olmaması..ailton şimdi galiba yine alman takımında ama orda yine çok ii deil..

Alex tmm iyi futbolcu frikiklerde beni de korkutuo ama siz abartıyosunuz

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh

Of, siz de korkuyorsunuz Alex'ten. Sınıf arkadaşım Alex oynamadığı için benle iddiaya girdi, Alex oynasa girmeyecekti

FB-GS Türkiye Kupası maçını hatırlayın. Frikik oldu, tüm GS'lilerin yüreği ağzında. Kabul edin artık, ben maçı dışarıda izledim ve gördüm GS'lilerin korkusunu, maçtan sonra "Alex de Souza, sen Sami Yen'e de geleceksin." dedi ve Alex orda da asistleriyle büyüledi.
    ben galatasay'lı olmadığım için hiç yüreğim ağzıma gelmiyor.

ailton niye rezil oynadı?
    cevap:Çünkü o duba hüsnü Türkiye'ye tatile ve göbeği büyütmeye geldi.

28. Default

İŞTE YILIN BOMBASI !!!

Trabzonspor, Marcelinho'yu transfer ederek, yılın bombasını patlattı !.. Peki Marcelinho nasıl bir futbolcu ?.. Sahada rakiplerin belasılı olan bu yıldız hakkında Trabzonspor yönetimi neye dikkat etmeli ?.. Ajansspor.com Almanya temsilcisi Fatih Demireli, Mercelinho'yu yazdı..

Trabzonspor, Marcelinho’yu transfer ederek, yılın bombasını patlattı! Bundesliga tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen, 154 Bundesliga maçında 65 gol atıp, 44 gol pası veren Marcelinho, attığı sayısız klas golle unutulmazlar arasına girdi.

Futbolu dışında sorunlu karekteri ile de devamlı gündeme gelen Marcelinho, Hertha’ya 2001 yılında Gremio Porto Alegre’den 7,5 Milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. Bu süre içinde Hertha taraftarının bir numaralı sevgilisi haline gelen Marcelinho için Hertha menajeri Dieter Hoeness iki yıl önce “Heykeli dikelecek bir oyuncu, Marcelinho bu kulübün kademe atlamasında çok büyük rol oynamıştır“ ifadelerini kullanmıştı.

Son yıllarda Berlin kulübünün ofansif alanda en büyük silahı olan Marcelinho için Bayern Münih birkaç kez devreye girse de, transferinden vazgeçmişti. Bunun nedeni ise 31 yaşındaki yıldızın karekter olarak sorunlu olması. Her sezon öncesi tatilini kendiliğinden birkaç gün uzatan Marcelinho, birçok kez para cezası ile cezalandırılmıştı. Bu sezon öncesi 1 hafta haber vermeden kampa katılmayan Marcelinho’yu Hertha yöneticileri bu sefer affetmedi ve satış listesine koydu. “Çocuk oyuncağı değil bu, artık buna müsade etmeyeceğiz” diyen Hoeness, Marcelinho’nun gerekçelerini kabul etmeyerek, sambacının biletini kesti.

İspanya, Rusya ve İtalya’dan da teklifler alan Marcelinho, Trabzonspor’u tercih etti. Transferi ile sadece Berlin’de değil, Bundesliga’da da büyük bir boşluk bıraktı.

.::MARCELINHO'NUN KÜNYESİ::.
    İsim: Marcelo dos Santos
    Doğum Tarihi: 17.05.1975
    Doğum Yeri: Campina Grande/Paraiba
    Uyruğu: Brezilya
    Önceki Kulüpleri: Gremio Porto Allegre, Olympique Marseille, FC Sao Paulo, Rio Blanco Sao Paulo, Santos FC, Campinensei ve Hertha Berlin
    Bundesliga Maçları: 155
    Bundesliga Golleri: 65
    Forma Numarısı: 10 (Son takımı Hertha'da 10 numarayı taşıdı)
    Mevkii: Orta Saha/Hücuma yönelik
    Milli Takım Maç Sayısı: 5
    Medeni Hali: Evli
    Boyu: 174 cm
    Kilosu: 68 kg
    Hobileri: Voleybol ve Tenis

.::MARCELINHO KİMDİR?::.
    Marcelo dos Santos 17 Mayıs 1975'te doğdu. "Marcelinho" olarak bilinen Brezilyalı futbolcu Hertha Berlin'in orta sahasında forvete yönelik oynadığı dönemde tanındı. Bundesliga ekibinden önce Brezilya'da Gremio, Fransa'da Olympique de Marseille, Brezilya'da Sao Paulo, Rio Blanco Sao Paulo, Santos ve Campinense formaları taşıdı.

Marcelinho ülkesi Brezilya'da ise doğduğu yer olan Paraiba'dan esinle esinlenilerek "Marcelinho Paraiba" olarak tanınıyor.

.::MARCELINHO 2006::.
    Yıl: 2006
    Maç: 32
    İlk 11: 32
    Yedek: 0
    Gol: 12
    Penaltı: 3
    Sarı Kart: 7
    Kırmızı Kart: 1
    Oyunda Kaldığı Dakika: 2763

.::MARCELINHO'NUN HERTHA KARİYERİ::.
    01-02 Hertha Berlin 37 maç 14 gol
    02-03 Hertha Berlin 41 maç 15 gol
    03-04 Hertha Berlin 25 maç 8 gol
    04-05 Hertha Berlin 30 maç 18 gol
    05-06 Hertha Berlin 32 maç 12 gol

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

öncelikle marcelinho transferi gerçekten çok iyi bir transfer
    almanya ile türkiyeyi bende kıyaslamam türkiye ligi bence daha iyi bir lig
    marcelinho alex konusunda da değinirsem alex küçük maçların büyük adamı
    marcelinhoyu da oynadıktan sonra göreceğiz

Del Piero_10 Misafir

31 yaşındaymış ben daha yaşlı zannediyordum.alex'ten 2yaş büyük.
    Trabzon'a alışırsa eğer ligin tozunu atar,kalitesi yerlerde sürünen ligimizde biraz renklenir belki.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri