arkadaşlar beşiktaş-rize maçındakı şike olaylarına ne diyorsunuzz
arkadaşlar beşiktaş-rize maçındakı şike olaylarına ne diyorsunuzz
o adam vaya babayı avrupaya gider hiç kimse alamz onuOriginally Posted by Del Piero_10
Saçma ama yaptılarsa çok ayıp valla bence italyan adaleti uygulamaları lazım böyle takımlaraOriginally Posted by bursa_mc
Not : Temyizsiz
![]()
Turkcell Süper Lig'in başlamasına 2 gün kaldı. Oh be![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
harbiden oh be şukur yawOriginally Posted by LaKe
![]()
evet lig başlıo 2 gün sonra açılış maçı güzel olur inşallah
[SIGPIC][/SIGPIC]
ilk hafta bursankara kardeşliği olacakk.maçı sabırsızlıkla bekliyorumm
tarih olup unutulan dosyaların arasına katılacak bir dosya daha..Originally Posted by bursa_mc
![]()
Harbiden neydi o TSYD kupasındaki Ankaragücü seyircisinin Bursa tezahüratı bi harikaydı ben de bir ankaralı olarak yine söylüyorum "HAKSIZ KAYBETTİĞİN LİGE HOŞ GELDİN BURSA"Originally Posted by bursa_mc
her maçta var o tezahurat bursasporlular dakka 6 da ankaragucu diye bağırıyo ankaragücü ise 16 dakkada bursaspor diye bağırıyooOriginally Posted by dnz498
plaka numaralarında yanii
bursa ligi haksızmı kaybetii?ii oynasaydılarda düşmeselerdi düşüpte sonra böle tezahuratlar çirkin
[SIGPIC][/SIGPIC]
beyler bursaspor maçının bilet fiyatları ne kadar???
tam olarak maç ne zaman???
tam olarak biletler ne zaman satışa çıkacak???
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Bu yıl lig çok çetin geçecek bence arkadaşlar Bjk toparlanıyor,Gs hırslı,Fb 100.yılında,Ts marcelinho'yla coşar,Kayserispor uefa'da kolombiya milli takımı kaptanı transfer edildi,ligdeki yeni takımlar iddialı müthiş olacak![]()
ilk haftalardan belli olur zaten nasıl olacağı ama daha tanınmış yıldızlar bekliyodum bu sene açıkcası.
merak ettiğim iki oyuncu biri delgado diğeri marcelinho.
Originally Posted by gezenti
...Originally Posted by bursa_mc
maç pazar günü saat 20.00 de
Originally Posted by hurmet
o yönden en fazla şişirdiğimiz lukunku olmuştu
ilk maçı mısıra karşıydı çok iyi oynamıştı ewet bu adam iyi demiştik ama fıs çıktı
lukunku bi efsaneydi..![]()
galatasaray tarihinde lukunkudan yediği kazığı kimseden yemedi
bu adam ne zaman gol atacak diye yiyip bitiriyordum kendimi ya, ey gidi günler..![]()
![]()
![]()
hey gidi lukunku ne günlerdi be hakanla yanyana oynadığı bir maç vardı gaziantep maçı sanırım
gsnin taktik çok kolaydı o zaman vur topu ileri nası olsa ya hakan ya lukunku indirir bi yere![]()
![]()
adanaspor maçında 2 gol atmıştı, eytt be..
ama bi tezahüratı vardı bomba ötesi..![]()
zannedersem lig bugün başlıyo...Türkcell süper lig hiç bitmesin![]()
evet başlıyor..
son 16 saat 40 dakika..![]()
evet zorlu maraton başlıyor tüm takımlara başarılar bakalım ilk maçta nolcak![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Nihayet başlıyor![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
hasret bitiyor lik başlıyor galatasarayım bu sezonda şampiyon olacak ama son haftaya kalmıyacak 5 hafta önceden ilan edecek şampiyonlugu
yanlış anlama ama o çok zor hele bu kadroyla dahada zorOriginally Posted by ugur060713
So what?
Saike
uçma be abiiOriginally Posted by ugur060713
![]()
öylede kaldı, bırakın kalsın daOriginally Posted by nart_susruko
![]()
son 3 saat 10 dakika..![]()
say baba say az kaldı volta atıyorum evdeOriginally Posted by nart_susruko