Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 158 sonuç

Konu: Ankaraspor-Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

necatiden iyi oldukları kesin

Nesil
    2006

Galatasaray'ın futbolu bana ümit vermedi bugun ilk yarıda Kaleci Hakan'a takıldılar Ankaraspor beklemediği bir dk gol bulması Ankaraspor'un kazanma hırsını artırdı. İkinci yarı bakalım neler olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Ya da şöyle anlatayım takımın kötü oynamasının tek sorumlusu Necati i?
    Bakın tezatlığı siz kendi oyuncunuzu kötülüyorsunuz ben iyi yönlerini çıkartıyorum bence Necati'ye değil yönetime tepki gösterin o zaman...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

yönetime nasıl ve nie tepki gösterelim adamlar imkanlar doğrultusunda çalışıolar

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by büyükpivot
    yönetime nasıl ve nie tepki gösterelim adamlar imkanlar doğrultusunda çalışıolar
    O zaman Necati'ye de tepki verme o da elinden geldiği kadar mücadele ediyor...
    He etmiyorsa da bunun sorumlusu Necati değil o gün kötü gününde olailir sorunları olabilir,kon. düşük olabilir bunu gören Gerets'in değiştirmesi lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Necatinin Galatasaray karnesi
    Necati 2-5 sezon falandır galatasaryda oynuyor
    Hiç bir zaman yedek kalmadı
    Sahada tek yaptığığ iş kale önünde durmak olan teknik desen teknik olmayan gol atma becerisi olmayan bir adam
    Şimdi sen o zaman neden en fazla golu necati attı diyeceksin
    Ümit karan sezon başında düşünülmedi sonradan sakatlandı
    Hakan şükür-Necati-Ümit Karan üçlüsünden en fazla şans verilen necati oldu
    Banada o kadar forma şansı verilse benim yanımada hakan şükür gibi top indiren bir forvet verseler ben necatiden daha fazla gol atarım

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by sherryy
    Necatinin Galatasaray karnesi
    Necati 2-5 sezon falandır galatasaryda oynuyor
    Hiç bir zaman yedek kalmadı
    Sahada tek yaptığığ iş kale önünde durmak olan teknik desen teknik olmayan gol atma becerisi olmayan bir adam
    Şimdi sen o zaman neden en fazla golu necati attı diyeceksin
    Ümit karan sezon başında düşünülmedi sonradan sakatlandı
    Hakan şükür-Necati-Ümit Karan üçlüsünden en fazla şans verilen necati oldu
    Banada o kadar forma şansı verilse benim yanımada hakan şükür gibi top indiren bir forvet verseler ben necatiden daha fazla gol atarım
    Kardeş aynı şekilde daum döneminde Ü.Özat'ta her maç 90 dk oynadı...
    Her maç çok kötü oynadı ama bence sorumlusu ümit değil daum'du eğer oynayamıyorsa alacaksın oyundan...
    Eğer daum istedi de transfer yapılmıyorsa suç yönetimindir...
    İnş. zico bizde gerekli hamleleri yapar aynı sorunlar bizde de var yani...

4 aydır mı kötü gününde bu adam ya
    Kardeşimmmm!!!
    Anlamıyorsun galiba,
    Kötü oynuyorsa Gerets bunu görecek oyundan alacak Gerets süs diye mi duruyor...
    Necati mi sahaya kadroları sürüyor!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

4 aydır mı kötü gününde bu adam ya

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Sende haklısın gerets necati ve ilici vazgeçilmezi haline getirmiş bunlardan bir türlü vazgeçmiyor

Nesil
    2006
    Yer

Sende haklısın gerets necati ve ilici vazgeçilmezi haline getirmiş bunlardan bir türlü vazgeçmiyor
    Çok şükür demek istediğimi anladınız NEcati iyi veya kötü demiyorum Necati'nin futbolunu sizin kadar gerets'te görüyor hamleleri yapması gereken gerets...
    T.D'ler bunun için vardır gerektiği yerde gereken hamleyi yapacaklar...
    daum'da bunu yapamadığı için gitti...
    Ben de aynı acıları Ü.Özat'ta çektim ama onu suçlamadım onu 90 dk kendi mevkisinde oynatmayan kötü oynadığı maçta bile 90 dk oynatan daum'a kızdım...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

gerets gerekeni yaptı ve özgürcanı oyuna aldı

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

dauma senin kızma nedenin ümit özatı kendi mevkisinde oynatmaması
    ama necati kendi mevkisinde oynuyor

Nesil
    2006
    Yer

dauma senin kızma nedenin ümit özatı kendi mevkisinde oynatmaması
    ama necati kendi mevkisinde oynuyor
    Doğru o da var ayrıca o mevkide verim alamadığını gördüğü halde inat etmesi...

gerets gerekeni yaptı ve özgürcanı oyuna aldı
    Demek ki müdahele yapması gereken kişi Gerets'miş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu maç böle biter aslında necati attırandada suç war (inşaalah böle biter maç

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

işte türk hakemi o kadar yakın mesafeden penaltı mı olur ya
    ama allahtan hakan kaçırdı

Quote Originally Posted by Laz_Asker_61
    bence berabere biter bu maç
    demedimmi ben

Bizim takımı Allah affetsin! Mondragon o iki penaltından birini atardı be!

Yok abi yok ben bu takımı kurtarmıyorum bundan sonra.. Böyle bir düşünce olamaz. 80' sonra takım olarak oynadık. Yine Allah yardım ettide bir gol attık. Bundan sonra ki maçta, Arda oynamazsa ben bir daha bu takımı izlemem!!
    Böylesine bir futbolcu var elinde oynatmıyosun!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

galatasarayda penaltı ozurluluğu var abi iki forvet adamları bu kadar beceriksiz mi olur yaw
    neyse laz asker sanada tbr. bildin berabere biteceğini

Nesil
    2006

Maç iki takımın mücadele zevki ile geçti genelde Ankaraspor'u daha istekli gördüm. Şans kimin yanındaydı bilmiyorum 2 penaltı kazanıp kaçıran Galatasaray mı yoksa kazanma hırsı olan Ankaraspor'da mı? Bugun Ankaraspor aldığı 1 puan için Kalecileri Hakan'a şükretmeleri gerekiyor 1 maçta 2 penaltı kurtarak maçta ekibinin puan almasını sağladı. Penaltı poziyonlarında ilk penaltı doru idi çünkü Ankaralı oyuncu Necati'nin formas çekti ama 2. penaltı pozisyonunda yakın mesafeden çarpma olacağından penaltı olmazdı. Şu bir gerçek Ankara bu mücadelesini sezon boyunca devam ederse istediği yerde bitirebilir ama Galatasaray için bunu söylemek zor. Şu unutulmamalı ki bu daha ilk maçtı ilk maçlardan ölçü olmaz.

iki penaltı garibime gitti benim de neyse tvden izliyim şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

maçı gs alsaydı ankara adına uzulurdum her iki tarafta puanları paylaştıı. ama ilk haftadan feneri sewindirdiler..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bu sene sezona kötü başladık böylece dewam edeceğiz gibi duruyr
    Hiç değilse ümit karan iyileşene kadar fazla puan kaybetmeyelmde şampiyonluk yarışından erken kopmayalım

Penaltılara gelince. 2 penaltıda, penaltıydı. Birincisinde Ramazandı galiba Necati'nin ayağına dalıp, formasını çekiyor. Top ile ilgisi yok!
    İkincisinde ise Hakan Şükür topa vurduğunda karşısında ki Ankaralı futbolcu ellerini sağ sola açacağına gövdesinde tutsaydı penaltı olmazdı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Necati bu takımdan gitmeli. Sıradan bir oyuncudan farkı yok. Hakan Şükür son yıllarda ne zaman bir penaltı atabilmiş. Sabri ve Arda gibi penaltıyı iyi kullanan iki isim dururken.

Bİr de cihan haspolatlı geçen sezon onun sayesinde 12 gol yedik. Bu sezon da ilk golümüzü onun sayesinde yedik. Markajda çok yetersiz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

abi carrusca yı ben hiç beğenmedimm

Quote Originally Posted by bursa_mc
    abi carrusca yı ben hiç beğenmedimm
    Bismillah. Daha ilk maçı. Geleli kaç gün oldu yaw? Gazeteler yazıyor adam uyum sorunu yaşıyor diye. Hele bir durun 3-4 maç bekleyelim.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ermoon
    Bismillah. Daha ilk maçı. Geleli kaç gün oldu yaw? Gazeteler yazıyor adam uyum sorunu yaşıyor diye. Hele bir durun 3-4 maç bekleyelim.
    Katılıyorum gelen her oyuncuya gazeteler yazıyor iyi oyuncu olup olmadığı 5. haftadan sonra belli olur.

Turkcell Super Lig artık başladı: 1-1
    Turkcell Super Ligi'nde 81 günlük özlem Ankaraspor - Galatasaray müsabakası ile sona erdi. 2006-2007 sezonun açılış maçında Ankara 19 Mayıs Statı'nda karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde nefesler kesildi.

90 dakikası bol pozisyonlu geçen maçta takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve sahadan 1-1'lik eşitlik ile ayrıldı ve birer puanla yetinmek zorunda kaldı.

Maçın hemen başında 11. dakikada Petrus ile öne geçen Ankaraspor bu avantajını 81. dakikaya kadar koruyabildi. İkinci yarı baskını arttıran sarı-kırmızılılar 81. dakikada İliç'in golüyle beraberliği yakaladı..

Öte yandan 15. dakikada Ramazan'ın Necati'yi düşürmesiyle penaltı kazanan Galatasaray Necati ile bu penaltıdan yararlanamadı, Hakan Arıkan köşeye iyi yattı penaltıyı kurtardı.

90+3'de Hakan Şükürle kazanılan penaltıyı yine kaleci Hakan Arıkan kurtardı ve günün adamı oldu..

Galatasaray'ın yeni transferi Carrusca ilk 11'de başlarken, 60. dakikada yerini Sabri'ye bıraktı. İlk yarı kötü bir performans gösteren Hasan Şaş ve Necati ise ikinci yarının başında yerlerini Özgürcan ve Arda'ya bıraktılar.

İzlemeyenler İçin

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

CArrusca yı ilk 11 başlatmamalıydı bence adam daha uyum sağlayamadı türkiyeye takıma
    Başlangıçda ardayı sağda hasanı solda veya aydını solda oynatarak başlatsaydı daha iyi olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

canları sağolsun ama 2 penaltıda kaçmaz arda çok iyi oynadı oyuna girdikten sonra

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

olsun daha ilk hafta olur bunlarrrr

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri