Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 70 arası toplam 70 sonuç

Konu: Pkk'ya Adam Çağırma(1. ağızdan)

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by sherryy
    zaten yargılanacak bir ırkım yoktu ki yargılayacaksınız
    ya bak sheryy ne zaman seni korusam sen bana direk saldırıyorsun saçma sapan şeyyler öküz altında buzağ arama...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by gezenti
    ya bak sheryy ne zaman seni korusam sen bana direk saldırıyorsun saçma sapan şeyyler öküz altında buzağ arama...
    Sen orada lafı kendi üstüne alındın.Ben orda lafı diğer elemana söyledim.Sen dedin yargılayamayız evet yargılayamazsınız bu doğru.Benim orda belirtmek istediğim konu ise hiç bir insanın ırkı,dili,dini,mezhebi,rengi vs.. konular yüzünden bir insanın yargılanamayacağı.Diğer eleman yargılar gibi sormuş dikkat edersen bende cevabı ona verdim.Ama alıntıyı senden aldığım için sen yanlış anladın.Lafım sana değil oky

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

vatanını seven herkes canımız kanımızdır..
    bu ülke bağrağına sadakatle bağlı olan herkes bu ülkede huzur içinde yaşar..
    ayrıma gelirsek..bu ülke ben kürdüm diyen bir Reis-i Cumhur çıkardı..Ötesi var mı ? ? ?
    Pkk terör örgütünün yaltakçılarınadır lafımız..burda öyle birisi olduğunu düşünmüyorum..Düşünmediğim içinde söylenenler meclisin dış kısmınadır..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sen orada lafı kendi üstüne alındın.Ben orda lafı diğer elemana söyledim.Sen dedin yargılayamayız evet yargılayamazsınız bu doğru.Benim orda belirtmek istediğim konu ise hiç bir insanın ırkı,dili,dini,mezhebi,rengi vs.. konular yüzünden bir insanın yargılanamayacağı.Diğer eleman yargılar gibi sormuş dikkat edersen bende cevabı ona verdim.Ama alıntıyı senden aldığım için sen yanlış anladın.Lafım sana değil oky
    o zaman konuşmalarına dikkat et.Sende konuşmalarında Türkleri yargılıuyosun.En azından biz bu vatanın ekmeğini yiyip hainlik yapmıorus

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by leave_992
    o zaman konuşmalarına dikkat et.Sende konuşmalarında Türkleri yargılıuyosun.En azından biz bu vatanın ekmeğini yiyip hainlik yapmıorus
    Şimdi bu ülkeye sadece Kürtlermi ihanet etti.Hiç bir Türk bu ülkeye ihanet etmedimi?
    Eğer etmedi diyeceksen sana diyeceğim sadece gelmiş geçmiş hüküümetlerle ilgili dosyaları oku derim.Bak bakalım Mesut Yılmaz,Unakıtan,Taansu çiller vs.. bunların türkiyeye ne kazıklar attığını görürsün.Peki bunlar ne Türk değilmi.Türkiyeye ihanet etmemişlermi.Etmişler.O zaman sadece Kürtleri vatan haini ilan etmeyin,vatan haini olan Türklerde var ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi bu ülkeye sadece Kürtlermi ihanet etti.Hiç bir Türk bu ülkeye ihanet etmedimi?
    Eğer etmedi diyeceksen sana diyeceğim sadece gelmiş geçmiş hüküümetlerle ilgili dosyaları oku derim.Bak bakalım Mesut Yılmaz,Unakıtan,Taansu çiller vs.. bunların türkiyeye ne kazıklar attığını görürsün.Peki bunlar ne Türk değilmi.Türkiyeye ihanet etmemişlermi.Etmişler.O zaman sadece Kürtleri vatan haini ilan etmeyin,vatan haini olan Türklerde var ...
    sevgili arkadaşım..kürtlerin vatan haini ilan edildiği falan yok..hain olanlar dağa çıkanlar.bu ülkeye karşı silah tutanlardır..aksini söyen varsa yok bunlar haindir diyen varsa da hainin önde gidenidir..
    Mesut yılmaz,Tansu Çiller ve diğerleri..Bu ülkenin baş hainleridirler haklısın..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by DeDe
    sevgili arkadaşım..kürtlerin vatan haini ilan edildiği falan yok..hain olanlar dağa çıkanlar.bu ülkeye karşı silah tutanlardır..aksini söyen varsa yok bunlar haindir diyen varsa da hainin önde gidenidir..
    Mesut yılmaz,Tansu Çiller ve diğerleri..Bu ülkenin baş hainleridirler haklısın..
    Abi işte benim demek istediğimde bu
    Bazılarında önyargı var.her kürt pkklıdır önyargısı bende burda her kürdün pkklı olmadığını hatta, benim gibi binlerce kürt gösteririm pkkdan nefret eden.Ama işte bazılarında önyargı oluşmuş her kürt vatan hainidir her kürt pkklıdır diye
    Bende burada o önyargıyı yıkmaya çalışıyorum.Türkiyeyi vatanı gören bu ülke için elinden gelen herşeyi yapmaya , canını vermeye hazır olan Kürtlerin olduğunu söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar bu son mesajımdır..
    burdaki hiç kimsenin bütün kürtler PKK'lır dediğini görmedim hatta en sert söylemlerde bulunanların bile Kürtlerle PKK'lıları bir tutamayız dediğne şahidm..
    Ben kürt değilim..yarı Laz-yarı Yöüğüm..İstanbulda üç kanka idik ben bizim Laz Ali ve Kürt Rıza..Hala en iyi arkadaş çevremde bir çok kürt vardır..Bence herkes kendi açısından biraz alınganlık gösterdi gibi...Kimseni bütün kürtlere Pkk'lı dediği yok..Bütün kürtlerinde Pkk'lı olduğu yok..
    böylece konuyu bu boyutta değilde; doğu için neler yapabilirize getirsek daha yararlı olur zannedersem..

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Quote Originally Posted by HonouR36

bu durumun şakaya alınacak bi tarafı mı var saçma sapan konuşma.. tehditvari konuşarakta beni çok korkuttun..
    Ne Korkması - Admın Canını Sıkma Kastenmi Aldın Bu üyeliği Kardeşim Sen - Beni Forumdan Attırmaya niyetinmi Var

Quote Originally Posted by eser3131
    Ne Korkması - Admın Canını Sıkma Kastenmi Aldın Bu üyeliği Kardeşim Sen - Beni Forumdan Attırmaya niyetinmi Var
    sus tmm işine bak..

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri