egemen yine geriden geliyorsun yahu![]()
egemen yine geriden geliyorsun yahu![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kilometre Farkından. bu arada tarık abi msn de misin yaw.
luganonun oynaması cok iyi oldu kontraataklarda kievi durdurabiliriz luganoyla
bence facia da olabilir daha cok yeni bir adam. cok onemli bir mac
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Lugano şoku!..
UEFA ilk önce Lugano'nun Dinamo Kiev karşısında oynayacağını belirtti daha sonra gönderdiği ikinci resmi yazıda Lugano'nun oynayamayacağını bildirdi
Fenerbahçe'nin yeni transferi Lugano'nun, Dinamo Kiev maçında oynaması için UEFA'dan onay çıkmadı. Yaklaşık bir saat önce sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden "müjdeli bir haber olarak" duyurulan, Lugano'nun Dinamo Kiev maçında oynayabileceği yönündeki haber, UEFA'dan gelen yeni bir açıklamayla geri çekildi. Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir de kararı doğrulayarak, Lugano'nun yarınki maçta oynayamayacağı açıkladı.
Kaynak: AA
Dalgamı geciyo bu uefa bizle kafamı buluyo..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence biz aceleci davranıyoruz ve haberi hemen yayınlıyoruz. Haber kesinleşince de ortaya böyle bir kötü tablo çıkıyor..![]()
haber kesindi cancım fenerbahçe.org'da dahi yayınlandı bizde bir hata yok uefa 2 kere yazı göndermiş konuyla ilgili yani 2 kere karar almış belliki bir baskı altında kalmış
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Ben saat 17.00 gibi FBTV'yi açtım. Kappara programı vardı. Altyazı olarak "UEFA'dan Lugano için onay çıktı, yarın maçta oynayabilecek" yazısı geçti. Bunun üzerine hemen bilgisayara koştum, Fenerbahce.org'ta da vardı, diğer sitelerde de. Zico'nun basın toplantısında "Kesin kararı bekliyoruz, saat 19.00 antrenmanımız var. Ona göre Lugano'yu as takıma alacağım veya almayacağım." dedi.
Fenerbahce.org'taki haber de şöyleydi :
Lugano Kiev Maçında Oynayabilecek
Fenerbahçemizin yeni transferi Lugano’nun Dinamo Kiev maçında oynaması için UEFA’dan izin çıktı. Uruguaylı oyuncumuz, bu izin ile karşılaşmada forma giyebilecek.
Lugano inşallah oynar.Çünkü takıma büyük katkı sağlayacaktır.Zaten deplasmanda erken gelen golün oyun düzenini bozmasıyla beraber 2. ve 3. gollerdeki şanssızlık tur avantağı açısından olumsuz bir etki yarattı.Ancak Kadıköy'de taraftarlarımızın önünde rakibi devirerek Şampiyonlar Ligine kalacağımızı umuyorum.
Lugano İçin İki Ayrı Yazı
UEFA, Fenerbahçemizin yeni transferi Lugano’nun Dynamo Kiev maçında oynamasına ilişkin Kulübümüze iki farklı cevap gönderdi.
UEFA’dan Fenerbahçe Spor Kulübü’ne ve Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili Metin Kazancıoğlu’na “Seam Momen” imzasıyla saat 08.13’te gönderilen ilk yazıda, Lugano’ya ilişkin talebin ve transfer belgelerinin ellerine ulaştığı ve oyuncunun Şampiyonlar Ligi 3. Tur Ön Eleme rövanş maçında oynayabileceği yönünde ifade yer alan Fax mesajı gönderildi.
UEFA, akşam saatlerinde gönderdiği ikinci yazıda ise Lugano’nun Dynamo Kiev karşılaşmasında oynamasının uygun olmadığını kulübümüze iletti.
UEFA’nın ilk kararından yola çıkarak resmi internet sitemiz Lugano’nun Dynamo Kiev maçında oynayabileceği ile ilgili bir haber yayınlamış ancak UEFA’dan gelen ikinci karar üzerine haberi geri çekmiştir.
Fenerbahce.org
ya bu kadar abartamyın adam daha ilk maçına çıkacaak büyük sıkıntı da yaşayabilirler bu yüzden.
eğer kievdeki hatalar yapılırsa bir facia olabilir
bUradAyız_uA, sende Galatasaraylısın, bende Galatasaraylıyım. Biz burada o onu yenmiş bu bunu yenmiş tartışmasına girmiyoruz.. Tutmuyorsan bile tutuyormuş gibi görün. D.Kiev yenilmeyecek bir takım değil. Dünya takımı değil! Fenerbahçe istese yenebilir.
Originally Posted by ermoon
arkadaşım çokta haksız sayılmaz ama kiev yenilmeyecek bir takım değil ama aynı şekil de fb de bu zico nun futboldan anladığı filan yok çok iyi futbolcuymuş ama teknik adam olacak diye birşey yok ya bu paralara kurulan bir takım bu kadar kolay pozisyon mu yer bu turu geçse ne olacak daha fazla gol yiyeceek herkes kiev gibi kaçırmaz keşke çok güzel oynasalar da ülkemizi iyi temsil etseler ama yok işte bu kadar fazlasının da zico yla olacağını sanmıyorum.tabi bir de alex e bel bağladıkça.
lugano olsaydı cok iyi oludu ama oynayamıo malsef
O Zaman Cikip Demiyecekler 100. Yilda Tum Yildizlari Toplayacagiz Avrupada Final Oynayacagiz Falan Diye!
Hatırlarmısın gs yönetimi tv lere cıkıp kily gonzales ile pires ile anlastık demisti.Originally Posted by bUradAyız_uA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ben Hic Duymadim Ama Basina Bakarsan Tabi Turkiyedeki 3 Buyukler De Suan Dunya Karmasi!
Fener simdiden uefa planlarini cizsin. Kizmayin benim fikrim bu. Ayrica fazla tatli hulyalara dalmayin. Bu takimi yenebilirsiniz ama gol yersiniz
Zico'lu Fenerbahçe Turkcell SüperLig'te 10 maç 1 gol ve 9 puan topladı. 3 haftada. Zico'dan daha iyi bir teknik direktör söyleyin Türkiye'de bulunan bana?
Originally Posted by eGowiCh
tigana en azından daha kariyerli.gerets çok kısıtlı kadroyal geçen sene şampiyon yaptı 3 maçta ne başarısı arkadaşım abarttın biraz fanatiçe yorum yaptınDDd
hatırlatmakta fayda var!
KONU: Fenerbahçe - Dinamo Kiev
Gerets Manisa ve Ankara'yı yenmekten aciz, Beşiktaş da Manisa'yı yenemiyor.
Fenerbahçe ise farklı şekilde rakiplerini deviriyor. Zico ve kalite farkı olsa gerek. Tabi 3 haftadan bir şey söyleyemeyiz, ama Zico 3 maç takımın başında bulundu ve sonuç ortada.
Tigana'nın ne kariyeri var?
Egemen yeter ama lütfen.. Konuyu dağtımayın tamam kapansın burada. Şimdi burada girersek 1903 yılından çıkacağız.. LütfenOriginally Posted by eGowiCh
Gerets Manisa Ve Ankarayi Yenemiyor Diyorsun! Gecen Sene Iki Takima Da Yenilmedi Mi Fener? Ustelik 5 Yedi Tekinden! Egri Otur Dogru Konus!!!
eĞER DEDİĞİN GİBİ OLSAYDI PELE ŞU AN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖR OLURDU!
[QUOTE=bUradAyız_uA]eĞER DEDİĞİN GİBİ OLSAYDI PELE ŞU AN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖR OLURDU![/QUOT
arkadaşa da katılıyorum bener birşeyi yukarıda da belirtmiştim zaten.
Originally Posted by sekopej
ben de aynısını diyorum kiev iyi bir takım değil hele 3 1 yenebilecek bir takım hiç değil sıradan bir avrupa takımı ve fb nin elememesi için hiçbir sebep yok ama 3 1 nasıl olabiliyor bu tamamen zico nun suçudur ve elenirse de tek sorumlu zico dur ve ona 100. yılda takımı emanet edenlerin suçudur ben asla kiev elesin demiyorum dikkatli okursan hep aksini söylüyorum üstüme alınmadım da en çok yazan benim arkadaşlar yalnış anlamasın diye belirtiyorum.
Originally Posted by bUradAyız_uA
Pele de t.direktörlük 0... özellikle diyorum 0 ...Pelenin zamanında oynanan futbolla bu zamanın futbol anlayışı bir diil... ama Zico nun kiyle hemen hemen aynı... defans ... en azndan Brazilya ya karşı...
@ Scolari12111 ; kaliteli kariyerli teknik direktör ler sadece para için gelir.... Mustafa Denizli neden İran da? para için yada yaşlı futbolcular neden katar da? tecrübeye aç diiller ve para koparmak için... Fatih Terim Gs a geldiğinde nerden geldi? A milli takımdan ... Zico da Japonya A milli takımından... Fatih Terim İmparator oldu ve başarılı kişiliğine birçok kupa kattı... ben Zico nuın da nunu yapçana inanıyorum
Originally Posted by ozgrkc
ok birader sen inaanırsın ben inanmam zorunlu da değilim ve çok daha iyleri varken neden zico derim.