Ben Tuncay sanlıyı ılk senemde aldım ben valencıa dım.Tam 4 sezon oynattım aralıksız hemde.Sakatlıklarda oldu.Daha sonra ben Tuncay Sanlı'yı Manchester Unıted'e tam 70 Milyon Dolara Sattım.Bence bunda ıyı satan olmamıstır...
Ben Tuncay sanlıyı ılk senemde aldım ben valencıa dım.Tam 4 sezon oynattım aralıksız hemde.Sakatlıklarda oldu.Daha sonra ben Tuncay Sanlı'yı Manchester Unıted'e tam 70 Milyon Dolara Sattım.Bence bunda ıyı satan olmamıstır...
35 milyon paunta sattım chelsea yeee
real 198.000.000 ingiliz şeyi sterlini teklif etti ama vermedim. inanmayan varsa inansın. ss koyamamşaka değil. ilk sezon fenerde oynadı. 2. sezon bjk.ye aldım 17 milyon ingilize. 2 sezon sonra üstteki teklif geldi.
bana kaç para istediğimi sordular çok yüksek bir rakam söyledim adamlar tırstı![]()
14.2 mıllıon dollar (Newcastle United)
bir kaç yıl bekletim 1milyon dolar+messi
32 mılyon dolar real madrid e
49 milyon euroya juve ye sattım
ben abi en fazla arsenal e 37 m euro ya werdim
ben walla tuncay ı satmayom ilk başta sözleşmei kabul etmesede başarı yapıp takımda kalmasını sağlıorum çünkü yabancı sınırı war we çok i bi türk oyuncu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aksini iddaa eden war mi ?![]()
120+ronaldinho+messi+robinho napoli 2010
120 real+ssonraki satışın %100 bi yama ile yapılıo %100
yuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhOriginally Posted by kalem
![]()
![]()
![]()
80 million avro ya real madride sattım
52 MİLYON EURO aRSENAL
3 sezon sonra 57 milyon dolara sattım![]()
15 mılyon paund
valla beyler tuncaya hemen ilk sezonun başında sözleşme imzalattım 2011 e kadar bende yani kimseye satmıyorum sözleşmesinden belli miktar parayı veren alır ilkesinide kaldırdım rahatım
ben 30 milyon dolar tiko para chelsea ye sattım
ben 30 m nası ii mi
bn de 45 milyon $'a ilk sezonda real madride sattım
arselana 50 € sattım.
nasıl sattın derseniz ilk önce tuncayın sözleşmesini uzattım 5 yıl sonra sattım güzelce fiyata
daha satmadım niyetimde yok
40 milyon dolara sattım juventusa
tuncayı satamadım takımda kalmasını istedim sözleşmesi bitince bedavaya gitti![]()