Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 81 arası toplam 81 sonuç

Konu: Nihat Özdemir PFDK'ya sevkedildi

Del Piero_10 Misafir

osmort ve genero sanırım ikiniz anlaşmalı olarak sadece bu konu için foruma girdiniz

siz önce 2001 teşviğin hesabını verin,belgeli olanın

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mertars
    Saygıya saygı,
    edepe edep
    edepsizliğe edepsizlik

Herkesin anladığı dilde konuşuyorum...

Senin bölüm sorumlusu olarak bu yazıları yazmak yerine, haksızllıkların önüne geçmek, insanları sakinleştirmek gerekli yerlerde tarafsızca müdahale etmek gibi görevlerin varken, yöneticisinin bile tarafsızlık yaptığı bir ortamda neyi savunacağım ki...?
    "MERTARS" allah aşkına şöyle insanları bırak yine bu sene fakir fukara edebiyatı yaparlar asıl konu o değilde bunların şerefli bir şmapiyonlukları yok onları içine hazmedemiyorlar sorun orada içleri içlerini yiyor eziklik içinde dolaşıyorlar ortalarda bunlar zaten ancak atıp tutar biz FB'liler gibi ortaya belge koymazlar ben veya sen yada başka bir FB'li nasıl belge koyduysak koysun ortaya atıp tutmasınlar banada cvp yazmış hiç kaale bile almadım kafama takmadım çünkü acıdım onun içindeki eziklik duygusuna fakir fukaralıklarına...

osmort Misafir

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    osmort ve genero sanırım ikiniz anlaşmalı olarak sadece bu konu için foruma girdiniz

Hangi belgeden bahsediyosun sen gösterde bilelim

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by osmort
    Hangi belgeden bahsediyosun sen gösterde bilelim
    Dünyanın bildiğinden bahsediyorum

2001 ankaragücü-galatasaray

çaycısından,malzemecisine kadar teşvik

bizzat futbolcunun ağzından ''ersun yanal herkesi evinde toplayıp para dağıttı''

Nesil
    2006

Kutsal ittifak iş aşında

Nesil
    2006

Sen bana önce Malatyaya giden serçelerin,8 yiyen kalecilerin 106. dakikadaki, penaltıların , otel dibinde sıkılan silahların , yenilen yemeklerin , verilen sözlerin ,değişen federasyonların hesabını ver

Bu arada soruna cevap malum takım aynı sezon Fenerbahçe yide yenmiştie

Fenerbahçe ye laf atarsan ben her yerdeyim google da genero yaz bu güya bu teşvik olayını ortaya çıkaran sayın basın mensubunun FB ye neler yapmaya çalıştığına bak vede aldığı cevaba

Del Piero_10 Misafir

Kutsal ittifak iş aşında
    nasıl bir ittfak oluyor bu Galatasay-Juventus'mu

ben niye galatasaray'ı savunayımki haksız görsem

Nesil
    2006

Valalhi fenerbahçenin stadına laf ettiğin gibi seyrantepe ile iligli de yazı yaz da görelim o zaman...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by genero
    Sen bana önce Malatyaya giden serçelerin,8 yiyen kalecilerin 106. dakikadaki, penaltıların , otel dibinde sıkılan silahların , yenilen yemeklerin , verilen sözlerin ,değişen federasyonların hesabını ver

Bu arada soruna cevap malum takım aynı sezon Fenerbahçe yide yenmiştie

Fenerbahçe ye laf atarsan ben her yerdeyim google da genero yaz bu güya bu teşvik olayını ortaya çıkaran sayın basın mensubunun FB ye neler yapmaya çalıştığına bak vede aldığı cevaba
    o zaman sende bizzat federasyon üyesinin aleme duyurduğu fenerbahçe'nin teşvik primi tarifesini anlat

Nesil
    2006

Türk Futbolunu bilmiyosan hakkında yorum yapma bu sitede bi itibarın olabilir ama yazdıklarınla küçük duruma düşüyorsun ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kardeşim sen GS'yi savunursun bir tana şikesiz şampiyonlukları yoktur şaibelidir hepsi Juventus desen öyle zaten şikenin tillahi seninde savunduklarında nedense bir şikelik payı var?

Nesil
    2006

o zaman sende bizzat federasyon üyesinin aleme duyurduğu fenerbahçe'nin teşvik primi tarifesini anlat

Bide okumasını öğrensen ....

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by genero
    Türk Futbolunu bilmiyosan hakkında yorum yapma bu sitede bi itibarın olabilir ama yazdıklarınla küçük duruma düşüyorsun ...
    Türk futbolunu bilmediğimi kim söyledi,gazetecileri terörist diye aşağılayan aziz yıldırım kadar yada çetnik müslüman katili destekçisi kezman kadar küçük düşmem

osmort Misafir

Sen ne kadar komiksin federasyon üyesi dediğin adam Tahır Kıran azılı bir Aziz Yıldırım düşmanı ve bu olayla ilgili kulübümün cevabıda gelmiştir ama düsturu çamur at izi kalsın şeklinde olan insanlar için çamur gıdadır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Türk futbolunu bilmediğimi kim söyledi,gazetecileri terörist diye aşağılayan aziz yıldırım kadar yada çetnik müslüman katili destekçisi kezman kadar küçük düşmem
    Bilmiyorsan öğren o üç parmağın ne olduğunu atıp tutma senin savunduğun hepsi şikelerle şaibelerle ilgili takımlar sen savunmaya devam et bakalım birde haluk ulusoy'u savunsana eksik kalmıştı sana o üç parmağın ne olduğunu anlatayım;

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı NTV`de yayınlanan 90 dakika programında Haşmet Babaoğlu, yeni transferimiz Mateja Kezman`ı Bosna Hersek maçında attığı golden sonra sevinirken yaptığı hareket nedeniyle soykırımcı olarak suçlamıştı. Bu allı pullu cümlelerle yazmayı pek seven sevgi böcüğü, kötü niyetli davranışının temeli olarak gösterdiği işareti bile bilmediği ortaya çıktı. Ekranlardaki entel dantel görüntüsünün aksine işkembe-i kübradan salladığı anlaşıldı. Dünyanın en büyük futbol sitelerinden biri olan www.extratime.org sitesinin forumlarında bu konuda yapılan tartışmalarda konuyla ilgili mesajlar yazan Sırplar, bu işaretin Sırpların sevinç ve ulusal gurur işaretleri olduğunu. Bosnalılarla ya da Bosna savaşıyla uzaktan yakından alakası olmadığını bahsettiler. Bu foruma Andrix rumuzuyla yazan ve Toronto`da yaşayan bir Sırp`ın konuyla ilgili yazdıkları özet olarak şöyle; "Bu 3 parmak işareti Sırplar tarafından başkalarını rencide etmek amacıyla kullanılmıyor. Bu işaret Bosna savaşı zamanında ya da Bosna savaşına katılanlar tarafından da çıkarılmamıştır. Savaşla uzaktan yakından alakası yoktur. Sırplar herhangi bir kutlamada bu işareti yapar. Örneğin, 1995 Avrupa Basketbol Şampiyonası`nda Litvanya`yı yenip şampiyon olduklarında Sırp basketçilerin 3 parmağı havadaydı ya da son dünya şampiyonasına katılmayı garantilediklerinde Sırp futbolcuların 3 parmağı kalkmıştı. Bu hareketin Bosna maçında yapılmasının özel bir anlamı yoktur. Bu işaret Sırpların kutlama ve ulusal gurur işaretidir. Herhangi bir ülkeye, ulusa veya dine karşı yapılan bir şey de değildir. Ulusal maçlarda sporcuların ellerine alıp göğüslerine götürmesinden bir farkı yoktur." Şimdilerde bu ülkede şöhret olmak o kadar kolay ki. Rahmetli Uğur Mumcu`nun deyişiyle "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar" güzelim memleketimizde kamuoyu oluşturuyorlar. "Çamur at izi kalsın" felsefesine sıkı sıkı bağlı bu tiplerin, millet olarak sıkı takipçisi olmamız, yalanlarını deşifre etmemiz ve ortaya çıkarttığımızda da yüzlerine çarpmamız artık farz olmuştur. Yoksa bunlar "bu millet koyun, önlerine ne koysak onu yiyor" diyerek giderek daha da pervasızlaşıyorlar.

***ALINTIDIR***

osmort Misafir

Bazı şeyleri bilmeden salla da rezil olmaya devam et

www.****.com

Bilmiyorsanız Öğrenin Haşmet bey!!!

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı NTV`de yayınlanan 90 dakika programında Haşmet Babaoğlu, yeni transferimiz Mateja Kezman`ı Bosna Hersek maçında attığı golden sonra sevinirken yaptığı hareket nedeniyle soykırımcı olarak suçlamıştı. Bu allı pullu cümlelerle yazmayı pek seven sevgi böcüğü, kötü niyetli davranışının temeli olarak gösterdiği işareti bile bilmediği ortaya çıktı. Ekranlardaki entel dantel görüntüsünün aksine işkembe-i kübradan salladığı anlaşıldı. Dünyanın en büyük futbol sitelerinden biri olan www.extratime.org sitesinin forumlarında bu konuda yapılan tartışmalarda konuyla ilgili mesajlar yazan Sırplar, bu işaretin Sırpların sevinç ve ulusal gurur işaretleri olduğunu. Bosnalılarla ya da Bosna savaşıyla uzaktan yakından alakası olmadığını bahsettiler. Bu foruma Andrix rumuzuyla yazan ve Toronto`da yaşayan bir Sırp`ın konuyla ilgili yazdıkları özet olarak şöyle; "Bu 3 parmak işareti Sırplar tarafından başkalarını rencide etmek amacıyla kullanılmıyor. Bu işaret Bosna savaşı zamanında ya da Bosna savaşına katılanlar tarafından da çıkarılmamıştır. Savaşla uzaktan yakından alakası yoktur. Sırplar herhangi bir kutlamada bu işareti yapar. Örneğin, 1995 Avrupa Basketbol Şampiyonası`nda Litvanya`yı yenip şampiyon olduklarında Sırp basketçilerin 3 parmağı havadaydı ya da son dünya şampiyonasına katılmayı garantilediklerinde Sırp futbolcuların 3 parmağı kalkmıştı. Bu hareketin Bosna maçında yapılmasının özel bir anlamı yoktur. Bu işaret Sırpların kutlama ve ulusal gurur işaretidir. Herhangi bir ülkeye, ulusa veya dine karşı yapılan bir şey de değildir. Ulusal maçlarda sporcuların ellerine alıp göğüslerine götürmesinden bir farkı yoktur." Şimdilerde bu ülkede şöhret olmak o kadar kolay ki. Rahmetli Uğur Mumcu`nun deyişiyle "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar" güzelim memleketimizde kamuoyu oluşturuyorlar. "Çamur at izi kalsın" felsefesine sıkı sıkı bağlı bu tiplerin, millet olarak sıkı takipçisi olmamız, yalanlarını deşifre etmemiz ve ortaya çıkarttığımızda da yüzlerine çarpmamız artık farz olmuştur. Yoksa bunlar "bu millet koyun, önlerine ne koysak onu yiyor" diyerek giderek daha da pervasızlaşıyorlar.

9/1/2006 7:01:53 PM

Adamın Irkınamı Bakacaksınız ? , Oynadığı Topa Eğer Futbolcunun Irkcılıgını vs.. inceliyceksiniz çok oyuncu var ve Konunun Başlını Hatırlatırım !
    "Nihat Özdemir PFDK'ya sevkedildi"

18. Default

senindünyadan haberin yok asıl

o üç parmak nedir bilirmisin???

sırplar savaş sırasında müslümanların yüzük ve serçe parmakların keserlerdi

o işaretin anlamı BUDUR İŞTE

okudunuzmu,yoksa İŞİNİZEMİ GELMEDİ
    5 kişiye cevap yetiştirmek zor oluyor
    birde beş kişi anlaşmalı olunca daha zor oluyor
    pek bir ilgilisin sen bu üç parmakla...

Tartışma Devam Ederse Konu Kapatılacaktır

Biryerlerden uydurma maçlarla cevap vermeye çalışıyorsun kardeşim sen...
    Futbolun daha yeni oynandığı yıllardan atıp tutuyorsunuz...

İspat et! belgeni görüntünü göster...
    Ben sana 6-0 lık maçın biletini görüntülerini resimlerini göstereyim istersen...
    Bu kadar küçük düşürür bir insan kendini çok gülüyorum sana
    bende sana gülüyorum.. hangi sitede olduğunun farkında değilsin galiba? taraftar sitesinde değil, turksportal'ın sitesinden.. dikkat et.. bu 3.oldu..

Konu Kapatılmıştır..!!

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri