bende çok istiyorum Galatasaray'ımın BJK'yi yenmesini ama imkansız gibi görünüyor şu durum içerisinde
bende çok istiyorum Galatasaray'ımın BJK'yi yenmesini ama imkansız gibi görünüyor şu durum içerisinde
beraberlik dışındaki her sonuç kabulüm.artık ya kazanmaya başlayalım yada yenilelim yol başındayken testi kırılsın.bu beraberliklerle galatasarayın sorunları daha da büyüyecek yoksa.
birde kim kaybederse gerçek anlamda ligde krize de girmiş olacak.
bu maç sonrası gerets yolcu olabilir
inşallah berabere biter![]()
berabere bitmesin ya yeter artık gına geldi 1 puan ala ala ya hep ya hiç bence
haklısın burak.. beraberlik olmasında yenilgiye bile razıyım, yok yok yenilgide olmaz.. tek amacımız var galibiyet.. tersini düşünmek bile istemiyorumOriginally Posted by hurmet
yok abi yaw bitsin berabereOriginally Posted by hurmet
![]()
"SONUNA KADAR GERETS'LEYİZ"
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, pazar günü Beşiktaş ile yapacakları derbi maçın sarı-kırmızılı takım için kader niteliği taşımadığını söylerken, teknik direktör Eric Gerets hakkında ise, "Galatasaray ligi nerede bitirirse bitirsin Gerets ile beraberiz" dedi..
beşiktaş alsın zaten bi cacık olmaz onlardan
Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR
bu macı bizimmmmmOriginally Posted by manutd0fb1
bence cimbom bordo maçında gayet iyi savunma yaptı ama tigana ile galatasaray ı rahat yeneceğimizi düşünüyorum
Bordeaux maçında savunmanın iyi görünmesinin nedeni rakibin oyun anlayışından kaynaklanıyordu..Maçı stadda takip eden biri olarak , bordeaux'un direk beraberlik için geldiğini söyleyebilirim..bu nedenle sezon başından beri hatalar zinciri kuran tomas dahi iyi gibi gözüktü..Originally Posted by Kurinkishovski
Anlamadığım şey neye göre rahat yenersiniz ? ayrıca ''tigana ile'' kavramını neden kullandığını da çok merak ediyorum..Hele ki son 2 maç ortadayken..
Bu Maç Galatasaray'ın , Şu An Değilse Bile Yarın Gece Olacaktır !
Bu Kadar Eminim "Ya Galibiyet , Ya Galibiyet"
Hakan Şükür - Ümit Karan
İlic
Carrusca(Arda) Arda(Hasan Şaş)
İnamoto
Ferhat Tomas Song Sabri
Mondragon
Carrusca ile Arda birlikte ne zaman oynacak merak ediyorum.. Sakat denildi ama inşallah bu maçta Carrusca oynar.
carrusca sakat nasıl oynıcakOriginally Posted by ermoon
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
eraycım carrusca sağlıklıyken oynatmıyor hocamızda sakatkenmi oynatıcak bence mümkün değil
bence bu maç galatasarayın olucak,olmalı...ümit ediyoruz bekliyoruz![]()
Galatasaray ve Beşiktaş'ın işi yarın zor eğer Galatasaray kayberde zirve ile arasında olan fark açılacak ya Beşiktaş kaybederse Fenerbahçe'nin kazanması halinde paun farkı artacak Galatasaray ile arasında fark azalacak ve bu sezonki iki kritik sınavından mağlup ayrılmış olacak şu bir gerçek beraberlik iki takımada yaramıyor ama şimdiden bu puan kaybetmeleri önemsiz gözüküyor ama asıl şampiyon ilk haftalarda kaybetmediği puanlardan belli oluyor. İki takımada bol şans. Bu maçta Beşiktaş'taki kilit oyuncum Nobre Galatasaray'daki ise Arda veya Ümit Karan olacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe eğer yarın Sivasspor'u yenerse ve Beşiktaş da GS'yi yenerse, GS bence yarıştan kopacaktır. Bu yüzden Galatasaray, MUTLAK GALİBİYET için sahaya çıkacak ve yenmek için varını yoğunu harcayacaktır. Eğer GS yenilirse, Gerets gönderilecektir diye düşünüyorum.
Zaten Bjk maçı Geretsin son şansı yenilrse yollarlar büyük bir ihtimal.Ve yenildiği vakitte Şampiyonluk yarışından kopmuş oluruz.Originally Posted by eGowiCh
![]()
tamamen katılıyorum vegs nin mutlaka kazanmak için çıkacağı bu maçta defansta hataların olacağını düşünüyorum ve bjk bu maçtan galip gelecektirOriginally Posted by eGowiCh
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
bende katılıyorum ama yarın galatasaray kazancak bence ama yinede gerets sezon sonunu getiremezOriginally Posted by eGowiCh
Eğer Tiganayı son maçta görmeseydim ortada bir maç olacak derdim ama Tigana son maçta Ricardinho'yu yanında oturtabildi, Delgado kötü oynarken onu ben Ricardinho'yu yönetim aldı diye bir düşüncesizlik yapmayıp ikisini değiştirdi. Olumlu işler yaptı yani. Ama eğer yine çift forvet oynayıp, Ricardinho-Delgado ikilisini aynı anda kullanırsa galip gelemeyebilir.
Nobre Mondragon'u sever yine atacaktır golünü diye düşünüyorum. Gerets eğer gitmek istiyorsa ki yaptıkları bunu gösteriyor, yarın yine değişik bir kadroyla sahaya çıkıp maçı kaybedebilir....
"YÜCE ATATÜRK"
evet nobre sever mondragonu ama bu sene formsuz hangi macta gol attı kiOriginally Posted by sekopej
bu kadroyla oynama yeni bişey değilki bunu geçen sezonda yapıyordu, bana göre amacı istediği transferlerin olmamasıyla yönetime mesaj vermekti ama artık buda yeter di mi yani, bak işte elindeki kadro bu almadılar işte istediklerini..Originally Posted by sekopej
![]()
Süper Kupa'da atmıştı bi tane yine Mondi'ye
Bakalım ben yine atar diye düşünüyorum....
"YÜCE ATATÜRK"
heeee dogru zaten o golüde atamasaydıOriginally Posted by sekopej
SOK HABER BİLMEYENLERE
GÖKHAN ZAN KADRODA YOKKKK
Gökhan Zan bugünkü çalışmaya takım ile birlikte çıkmasına rağmen, maç kadrosuna alınmadı..
BENCE İLGİNC SAVUNMADA İBRAHİM TORAMAN VE GÖKHAN ZAN YOK BU MACTA BENCE BU MACI GALATASARAY ALIRSA TİGANA DAHA COK ELEŞTİRİLECEK
SAVUNMASI KÖTÜ OLAN BESİKTAS GÖKHAN ZANI KADROYA ALMAYARAK BÜYÜK HATA YAPTI BENCE CÜNKÜ SAVUNMAYI YİNE TOPLAYAN GÖKHAN
ZANDI
BAKİ MERCİNMEKDE SAVUNMDA COK HATA YAPIYOR
BAKALIM NE OLCAK
Baki - Koray savunma olur, sağda Ali Tandoğan, solda Mehmet Sedef veya Deli İbo oynar. Bu savunmayı göbekten ve kanat ortalarıyla çok rahat geçer Galatasaray. Bence Galatasaray 3-0 yenecek.
sana katılıyorum tigana yine yanlıs tercih yaptı bence gökhan gibi hava hakimiyeti birini kadroya almayarak cünkü süper kupa macında gökhan adete hakanı sıkı marke etmişti ona top alma imkanı vermemiştiOriginally Posted by eGowiCh
yarın ki macta ümit ve hakan hava hakimiyetlerini iyi kullanırlarsa mac bizim olacak iyisallah
.
Teknik Direktör Jean Tigana'nın açıkladığı 18 kişilik Galatasaray maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Vedran Runje, Murat Şahin, Ali Tandoğan, Baki Mercimek, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, Mehmet Sedef, Fahri Tatan, Kleberson, Koray Avcı, İbrahim Üzülmez, Burak Yılmaz, Ricardinho, Nobre, Gökhan Güleç, İbrahim Akın, Delgado, Bobo.
Galatasaray son maçlarında atak yollarında sorun yaşıyor. Sakatlıklardan, yoğun tempodan bitirici forvetlerin performansları düştü. Bu maçta umuyorum ki kanatları Arda ve Hasan, golleride Hakan ve Ümit delecektir..
Şu Beşiktaş kadrosu Mehmet Sedef'ten sonrası mükemmel duruyor. Mehmet Sedeften öncesini takıma alınmaması lazım. Beşiktaş seneye özellikle defans bölgesine çok sağlam transferler yapması lazımdır. Forvet ve Orta Saha hattını neredeyse oturttu gibi..
bence bu mac bizim ermoon kardes hakan sükür bence macta savunmada zorlucak kimse yok