yahu bu adam gelse ne yapacak fenerde hiç sevmiyorum zaten o saçlarla girmesin klüpten içeri
yahu bu adam gelse ne yapacak fenerde hiç sevmiyorum zaten o saçlarla girmesin klüpten içeri
sonuç olarak necatide 4büyüklerde oynayabilecek kapasite yok..sahada bu kadar boş dolaşan bi topçuyu kimse istemez..hatta ben gs de hiç istemem.fener de haklı tabi..
tamam kardes necatiyi kötülüye kötülüye amatör topcu yaptınız helal olsun siz daha iyi oynasınız şimdi ondan deme
ona bakınca,kendimi bişey zannediorum..ben bile kendimi bişey zannediosam...demekki onda bi sorun war..ondan daha ii oynayamam belki ama kesinlikle daha hırslı olurum,kendimi yırtarım be...
ziyaaaaaaaaaaaaaa
adam aylardır en ufak çaba göstermiyor; adeta takımı sabote ediyor.. gitsin kurtulalım artık..
Bak senaryo şöyle;Originally Posted by e_mali
Fotomaç muhabiri içeri girer:
-Abi Necati Tümer'e mesaj atmış Randers maçında başarılar diye.
- Hemen at başlığı Necati Fenerbahçe'de.
- Tamam abi hemen haber veriyorum. Yarınki sayıya yetişir.
- Güzel güzel. FotoMontajcılarıda ayarla. Öbürsügünki sayıyada fenerbahçe forması giydiriyoruz Necati'ye.
- Tamamdır. Yanlız abi içeriğe ne yazcaz.
- Onuda siz düşünün. Herşeyi benden beklemeyin. Hadi fırla!
![]()
![]()
![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Ben istemiyorum gelmesin Kezman, Deivid, Tuncay, Semih bu kadar oyuncu var Necati niye alınıyor.
Helal olsun süperdi.Originally Posted by LaKe
![]()
Muahahah sağol![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
cok iiyi kardes
Bu kadar basit takımı 2-1 yendik çok büyük bir uyum sorunu var kim ne zaman nereye haraket edecek kimse bilmiyor bu takımın düzene girmesi için 2-3 maç oynamalı ama bu skor bu rakibe göre köü 2-1 bu maçı en az 3 farklı almamız gerekirdi.
Sen konuları karıştırdın galibaOriginally Posted by batuhan1907
![]()
aynen Kardes Konulari Karistirims Neyse
beğenmeyenler şimdi kahraman yapar..
ama dikkat etmek lazım ateş düştüğü yeri yakmasın..
ayrıca hürriyettede bi yazı vardı, yok takımda iç çekişme şu, bu, o varmış pehhh.. :P basın yine iş başında başka bişey değil..
Zorunlu Açıklama
Bugün Fotomaç Gazetesi’nde yayınlanan “Fenerbahçe Ateş’i” başlıklı haber, hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu haberi yayınlayan medya mensuplarını doğru habercilik yapmaya davet ediyoruz. Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
yanlzı haberde milli takımın yıldızı yazıyor işte orada koptum görende böyle 20-30 gol attıda milli takımda yıldız oldu sanıcak...
bu adam fenere gelirse yemin ediyorum feneri bırakırım dünyada en sevmediğim futbolcuların başındadır 2 hasan şaş hepsi artis bunların fenere gelseler ne maçlara giderim nede izlerim
Originally Posted by garandiru
hani onun aşkı başkaydı, hani o bişeylere anlam verirdi.. öyle değilmiymiş yoksa..
Necati'ye bak sen hele, takımda bıraktırıyor..![]()
gs ve fb kadrosu arasindaki fark iste !!
adam fbye gelcek ve yedek kalacak, buna hangi gsli karsi gelebilir?? sizde oynayan adam bizde yedek kalacak ekstra guc olacak, ama gelmesin lazim degil herke ayit oldugu yerede kalmali,, takim degistirmek kolay mi??,
eweet fark bu iste..sizin takımın oyuncuları para için oynuo..bizimkilerse gazla oynuo..yürekle oynuo...(necati hariç)ruhlarını ortaya koyuyolar..Originally Posted by yusufislam
gs we fb kadroları arasındaki fark bu!
allah korusun en sevmediğim gs'li futbolcudur kendisi ümit karan' a eyvallah ama necati'ye hayır
ztn kaynak da fotomaç....
beyler Bu Konuya Son Noktayi Koyuyorum Pazar Aksami Telegol De Necatİ İleyapilmis Cok Carpici RÖportaj Var Kacirmayin
fener zaten necatiyi almazki zaten haberde doğru gibi gözükmüyo
Aziz Yıldırım böyle bir güzellik yaparmıki bize ?
yarın aksam telegol izleyin görün
ne gösterilecek necati ile ilgiliOriginally Posted by anakonda52
alınsın, yedek forvetimiz olur
gitsin gitsin inaşşah necati ateş fenere gider kurtuluruz o futbolcudan(!)
ama fener için kötü olucak çünkü fenerin başını yakar o
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
-Aşkın ateşi yanarmış ateşi duydunuzmu necati ateşi. Hangi ateşte yanmayı dilerdin bişmeyene söle ne denirdi?
-Necati mi?
-Hıhı
Cümle alem biliyor zaten Necatinin fenerli olduğunu
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
deivid den iyidir ...
Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR