Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 73 arası toplam 73 sonuç

Konu: Konyaspor-Fenerbahçe SK

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

bence de özellikle appiah aslından uzak bi görüntüdeydi...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2003

Saniyorum Appiah ufak bir sakatlik gecirdi.

Alex defansif olarak daha haraketliydi ama inanilmaz cok top kaybetti. Zaten kotu ve agir zeminler, teknik kapasitesi yuksek ama fiziksel olarak zayif oyuncular icin zordur. Belki de ikinci yarida Fenerbahce daha defansif oynarken cikartilmasi daha dogru olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    o pozisyon dışında kötü değildi deivid çok hareketli oynuyor rakip defansı sağa sola çekiyor alex biraz koşu yapsa çok boş alan bulabilir ama nerdeee alex koşucakta bende görücem bugün alex ve appiah iyi değildi bence
    Kesinlikle. Alex herhalde FB kariyerindeki en durarak oyununu oynadı. Gerçi Deivid o pozisyonda atsa yine 1 asist yapmış olacaktı ama atamadı. Tümer'le onu değiştirmesini bekledim ama Alex bu takımda her zaman oynayacak ne olursa olsun onu anlamış olduk bugün....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bu arada bir şeye değinmeden geçemicem bu Dijitürk'ün spikerleri Ercan Taner hariç çok yetersiz kalıyorlar maça hiç heyecan katmıyorlar o kadar para veriyoruz değiştirsinler şu adamları artık

Appiah ve Alex sanki sahada yoktular. İkisi de çok isteksiz oynadı, ne savunma ne de hücum yaptılar.

Defansta bugün çok fazla açık vermedik, sadece rakip uzaktan şutlarla kaleyi yokladı. (Bir pozisyon haricinde)

Deivid orada kendi golü atıp kahraman olmak istedi, ama pas atmalıydı. Kezman ise harika bir santrafor olduğunu bir kez daha gösterdi. Sağ ayağınla muhteşem bir şut çekti ve golü buldu. Sol ayağıyla vurduğu top ise direkten döndü, dönen topu malesef Deivid tamamlayamadı. 3 net pozisyon yakaladı Kezman, 1 tanesini gole çevirdi.

Konyasporlu bir arkadaş, Konyaspor'a haksızlık yapıldığını söylemiş; fakat maçın tamamını izlemediği belli oluyor. Tuncay'ın ilk dakikalarda soldan ceza sahasına girip düşürülme pozisyonunu hakem es geçti, bence bu pozisyon (eğer içerdeyse) penaltıydı.

Hakem bu pozisyon dışında iyi bir yönetim gösterdi. Alex'in yaptığı hareket, oyunu soğutma ve Özden'in oyunu hemen başlatmasını önlemek adına yaptığı çok akıllıca bir hareketti. Sonucunda sarı kart gördü, sarı kart göreceğini bile bile fedakarlık yaptı ve hiçbir itirazda da bulunmadı.

Tümer de hiçbir şey yapmadı girdikten sonra. Tümer sonradan oyuna girdikten sonra hiç etkili olamıyor maalesef.

Sivasspor maçında hiç gol pozisyonu üretememiştik, bu maçta birçok pozisyon üretmemiz umut verici bir gelişme. Deivid biraz daha bitirici ve şanslı olsa, belki de skor 3-0'dı.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Takım Toparlanıyor arkadaşlar.Herkes uzun uzun yazmış bende yazıp gözleri yormayayım zaten renkdaşlar açıklamış herşeyi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Post Alex'den YÖnetİme Mesaj Var!

Fenerbahçe'nin yıldızı oyuncusu Alex De Souza, Konyaspor maçı sonrası yömetime mesaj gönderdi.. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı oyuncu, "Yöneticilerden biri veya başkanımız konuşmaya karar verirse ben buradayım. Oturup konuştuğumuz zaman zorluk çıkarmam" dedi..

"İlk yarı iyi oynadık. Kezmanın golü ve direkten dönen topu vardı. İkinci yarıda daha açık pozisyonlar yine bizdeydi. Bu bulduğumuz fırsatlarda daha daha dikkatli olsaydık farklı skorla ayrılabilirdik. Bu maçtan galip ayrıldığımız için mutluyuz. Vestel maçını oynayana kadar lider biziz."

Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı yönündeki spekülasyonlar için de konuşan Alex, "Çok basit bir konu. 10 aylık daha sözleşmem var. Yöneticilerden biri veya başkanımız konuşmaya karar verirse ben buradayım. Bu da kulübün alacağı karardır. Gelecek planlarında beni düşünüyorlar mı? Buna onların karar vermesi lazım. Ama ben çok mutluyum. Fenerbahçe'yi de çok seviyorum, taraftarı da, kulübü de, şehri de. Burada kalmaktan çok mutlu olacağım. Oturup konuştuğumuz zaman zorluk çıkarmam."

Nesil
    2006

Konuyu Konyaspor-Fenerbahçe SK bölümüne açman gerekirdi daha iyi olurdu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Güzel demiş Alex..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetim bence bir an önce Alex'e imza attırmalı.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

yönetimin Alex e imza attırması şart.Böyle büyük bir oyuncu kaybedilmemeli
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

kezmana tebrikler,fener harıka ve yerinde bi transfer yapmışş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'de gününde olmayan 3 oyuncu vardı:Appiah,Alex,Deivid.Takımın diğer oyuncuları çok gayretli oynadılar.

Appiah bir pozisyondan sonra sekmeye başladı.Sanırım bu yüzden daha önceki maçlardaki kadar etkili olamadı.

Kezman nasıl bir oyuncu olduğunu attığı golle gösterdi bence.

Deivid karşı karşıya kaldığı pozisyonda eğer daha önceki maçlarda gol atsaydı kesinlikle pas verirdi diye düşünüyorum.Çünkü onun Fenerbahçe formasıyla daha golü yok ve bu durum medya aracılığıyla çok eleştiriliyor.Deivid de bu eleştirileri kesmek için kendi vurmayı düşündü.

Rüştü uzun süredir böyle bir maç çıkarmamıştı sanırım.Maçın son anlarında Alex Yordanov'la karşı karşıya kaldığı pozisyon gol olsaydı bugün "Zico istifa" sesleri daha da artacaktı.

Takım yavaş yavaş oturmaya başladı.Özellikle Edu takıma daha ısınmış gibi gözüküyor.Kezman zaten alıştı.Umuyorum ki Fenerbahçe gün geçtikçe daha da iyi futbol sergileyecek.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri