cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
ama yinede cok sansı yokOriginally Posted by #10 Osmanozc
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
beyler hadi ya şu starın frekansını verin nolur ya
frekans 11794HOriginally Posted by ibrahimovic R
SR[FEC] 5632[3/4]
alsana frekans
çok saol bea alla hrazı olsn
liverpool 1 oldu
crouch'a engel olamadık adamlar çok hızlı oynuyorlar![]()
wayy bea keşke izleyebilsemmm![]()
ne demek her zamanOriginally Posted by ibrahimovic R
yencek gol deildi ya
2 oldu inanılır gibi değil
Cihan ve sabri böyle oynarsa daha çok gol olur![]()
2 oldular be
Valla biz demiştik demeyi hiç sevmem ama görünen köy kılavuz istemiyor arkadaşlar. Morallerini bozmazlar umarım yoksa çok kötü bir sonuçla dönebiliriz...
"YÜCE ATATÜRK"
youh be 15 dk de 2 gol battık abi fark yiycez...
izleyebiliyonmu bariOriginally Posted by ibrahimovic R
Yazacak kelimler bulamıyorum en azından kimse kızmasın ama bu Galatasaray daha fazla gol yiyebilir adamlar 2-0 önde ama hala işi ciddi tutuyorlar birde bizim lige bakın 1-0 öne geçsek laylak laylak oynuyoruz... Kalite farkı şuan 2-0 önde...
yok abi babam menü de taramaya pin koymuş bende bilmiorum tabi bi 50 tane denedim olmadıOriginally Posted by kkanke
telefona gelio haberler ya
Toparlandı gibiler eğer yine saçma sapan bir gol yemezsek gol gelebilir...
"YÜCE ATATÜRK"
Cihan Dedik Gene Yaptı Yapacağını ,
Geriye Döndük Gölü Yedik ,
Şimdiki Gibi Başlasaydık Maça Liverpool Paniklerdi ama..
Hakem'de Çok Kolay Düdük Çalıyor..
Sabri'ye Top Atmamak için Sol'da Galatasaray Oyunu Sıkıştırıyor...
Sabri'nin Ne işi Var Bu maçta Herkes Atağa Çıkarken Sol'da Top Ölüyor Sabri Yerine Hasan Şaş Gelirse Mutlak Gol Atarız..
Aslında Galatasaray'ın taktiği kötü mesala atağa çıktıklarında topu iyi kontrol etseler mutlaka gol gelecek ama olmuyor ve orta alanda boşluklar var önreniğin 40. dk ortasahadan gelen bir şut rakibin şansı olsa mutlak gol...
İlk dakikalardaki şoku çabuk atlattı GS bir de gol bulabilsydi ilk yarı herşey değişebilirdi ama yine de 2. yarı bu oyunla golü bulabilir diye düşünüyorum. Tabi tekrarlıyorum defansta yine hatalar olmazsa. Song kendinden beklenin baya altında oynuyor bugün...
"YÜCE ATATÜRK"
2. salakca bi gol yedik böyle hatlar olmamalı sabrinin kanatıdan çok orta geliyor ama değerlendiremiyoz sahada ılıc ve. mtopal iyi oynuyor
Song'un bu gün istenilenden fazla iyi oynacağını düşündüm çünkü tabi doğru hatırlıyorsam şuan eski takımına karşı oynuyor.
Gollerden sonra Liverpool'un 1-2 atağı dışında oyunda yoktu.. Galatasaray o sıra golü bulabilseydi bu maç dönerdi.. Galatasaray'da gelenek haline geldi.. İlk golleri hep biz yemeye başladık.. Şuan için İlic, Sabri ve Cihan bir şeyler yapmak için çabalıyorlar.. Song ise 1 sezonda yaptığı hataları 1 maçta yapar hale geldi.. Kötü başladık iyi götürüyorduk aslında.. Mehmet Topal çok büyük hataydı diyecektim ama şu futbola göre iyi oynayanların başında geliyor.. İkinci yarıda Ayhan çıkabilir. Onun yerine Hasan Şaş veya Ümit Karan ikilisinden biri tercih edilmelidir. Sabri defansa, Hasan Şaş Sabri'nin yerine Cihan ön libero tarzı oynatılabilir.. Arda'ya ise şaşıyorum.. Bomboş posizyonda kaleye vurmuyor gidiyor pas veriyor.. Bizde şut atma dengesizliği başladı.. Bomboş kaleyi gördük mü pas veriyoruz..
2.yarıda ne olur ne olmaz bilemem.. Aklımdan tek geçen şey, Galatasaray: 3 - Real Madrid:2.. Çok zor ama imkansız değil..
sabri çok top tutuyo iyi onun top kaybından gol yemedi ileriye gereken destek defans yerleştikten sonra geliyo m.topal ve ayhan tarafından cihan destek veriyo ama orhan hiç çıkmıyo
Arda , Ilic , Ayhan ve Mehmet Topal En Çok Beğendiklerim Şu anda
Sola Atmamak için Sabri'ye Sol'da Sıkıştırıyorlar oyunu 2.Yarıda Hasan Şaş Girdiğinde Sağ Rahatlıycak ama Cihan'ında Adam gibi oynaması Lazım...
liverpool 2 gol attıktan sonra o bunaltıcı presi bıraktı biraz daha kontrollü oynamaya başladı galatasarayı üstüne çekip kontra arıcaklar nitekim song'un hatasında böyle bir pozisyon oldu ama mondy uzaklaştırdı
arda çok etkisiz kaldı ikinci golde de büyük bir hatası vardı en çok koşan olarak görünen sabride adeta bal yapmayan bir arı gibi koşuyor ediyor ama yaptığı 3 orta var hepside ya rakibe ya taca.
Liverpool İkinci yarının başında bir gol atıp maçı bitirmek isticektir yine baskı kurmaya çalışcaklar o dakkalarda tam tersi olup bir gol atsak belki o zaman şansımız olabilir
Hakem pesteki hakemler gibi oyunu bölüyor hiç durmadan.
Onun haricinde futbolumuz 10 yıl geriye dönmesinin kanıtı işte.Uefa'ya gidelim şampiyonlar ligi fazla bize.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Ağzından Bal Damlıyor Zor ama imkansız Değil biraz oyun biraz inanç liverpool iş yapmaz 2.yarı böyle oynarsak..inşallah alırızOriginally Posted by ermoon
cihan o golu atabilmiş olsaydı hakan çok ağır kalıyo
ilk dakikalarda gol yerse 6 7 olur diyenler olmadı galiba dediğiniz.önceden de demiştim asla gy yi ezemeyecekle diye ve hala diğer iddaamı da sürdüyorum bu gs maçı alabilir beraberliktne fazlası bile olabilir yenilse bile üstün oynyarak beklenenin aksine ezerek yenilecek.