valla benim basıma cm 2001 oynarken geldi hangi takım oldugunu hatırlamıyorum ama roger diye bi oyuncu idmanda kalp krizi gecirip ölmüstükafadan atmıyorum tamamemn gercek olay!!!
valla benim basıma cm 2001 oynarken geldi hangi takım oldugunu hatırlamıyorum ama roger diye bi oyuncu idmanda kalp krizi gecirip ölmüstükafadan atmıyorum tamamemn gercek olay!!!
Ölmeye gerek yok ki. Emekli oluyorlar.
Evet sevili arkadaşlar football manager 2007'de ölüm oluyor.Ben GALATASARAY'LA 2018-2019 Sezonundayım şanlı başkanımız Özhan Canaydın Ölüyor.5 yıl sonra FENERBAHÇE'nin Başkanı ölüyordu.Yani football manager 2007'de ölüm var.Ama uzun bir sure oynamanız gerekmektedir.
eheue super yazmıssın
ama okadar bonservis verdik paralar gidicek desene:S olursa öle
öyle bişey yok var diyen uydurmuş arkadaşlar
abi futbolcu nasıl olurya ,ben hıc ihtimal vermiyorum bole bişeye oldu olacak cenazesıne gidelim
cm 01 de ben gordum abi cok eskiden yani ss koyamam ama biliyorum
olursa mal olur öle bi şey mesela ronaldinho ölüyo herkes bir düşünsün
o kadar detay sıkar ya![]()
Yenilik diye yapılanlar her an karşına çıkıp saç baş yoldurduğu için oyunun bağımlılarını yeterince öldürüyor zaten.Fazla yeniliğe gerek yok.
bence bu uydurmaktan başk bişey deil.. ss görelim..
haber: türk futbolunun yıldızı hakan sükür öldü
hayde turksportal hay menegerler cenaze namazına![]()
yok yok böle bişe olmaz..
sallamayın abi ya ölürmü hiçzuauhauha
Zeka Yaşım Tutmadığı İçin Hesabımı Kapattılar
yani ne ölemsi yaa
"Küllî nefsin zaikat'ül mevt"..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
o ne be?![]()
Kullanıcı adı aynı dilde olan biri sorunca daha anlamlı oluyor.. (:
ölmüyolar bea
Hiç rastlamadım,SS görmedim,kimseden de duymadım....
Böyle bişey oyuna eklenirse hoş olmaz ki ekleneceğini zannetmiyorum...Oyunda bile olsa bir futbolcunun ölümü şahsen beni olumsuz etkiler...
Ben de Zidane ölmüştü73 yaşındayken.Ben sevinmiştim çünkü adam 73 yaşında olduuun da bile emekli olmamıştı.
Vay bea! Öldü de kurtuldum diyorsun..