Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 104 sonuç

Konu: Randers FC..

Nesil
    2006

Fenerbahçe ters düşen bir yapı var anlamadım ama bu skor çok tehlikeli 90 dakika'ya 0-0 girersin son saniyede gol yer elenirsin kurtarma şansında olmayabilir o yüzden mutlaka 1-0 öne geçmeliyiz kısaca ilk golü biz bulmalıyız ve kanatları kullanırsak daha rahat gol bulabileceğimizi düşünüyorum başarılar Fenerbahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ters giden su randers hafife aldılar

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ters giden bir şey yok adamlar 2 kişi dışında full defans yapıyor bizimkiler de açmaya çalışıyor ama onu açmak için kanatlara inmek lazım bunu göremiyorlar tabi birde kanatlara inip orta kesicek adam eksiğimizinde olması cabası

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by anakonda52
    ters giden su randers hafife aldılar
    bende onu düşünüorum..ilk maçtada böle oldu..umarım sonuç fener lehine olur

Nesil
    2006

Bu maçta Fall'in atılması gerek sanırım Lugano'yu itti bu adam çok tehlikeli çok iyi rol yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

tarık abinin dedigide dogru yanlız busene uefa kupasını werder bremen alabilir cünkü A grubundan büyük ihtimal uefaya kalır bu yüzsden türk takımlarının işi zor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Öf be hakem düzgün olsa öndeydk şimdi..neyse 2. yarıya inşalah..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anakonda52
    tarık abinin dedigide dogru yanlız busene uefa kupasını werder bremen alabilir cünkü A grubundan büyük ihtimal uefaya kalır bu yüzsden türk takımlarının işi zor
    Konumuz Randers - Fenerbahçe maçı UEFA kupasının favorileri değil!!!

bariz goller yendi sinir oldum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yardımcı hakem cok hata yapıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

kaçtı beeeeeeeeeee

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ii akşamlar maçı izleyemiyorum çünkü izmirin tv le bağlantısı kalmadı 2-3 kanal çekiyo maçı izleyemiyom 2 golümüzü vermedi hakem ilk yarıyı biraz izledim burdaki şimşekleri yıldırımları görseniz tıpkı korku filmi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by fmsmyrna
    ii akşamlar maçı izleyemiyorum çünkü izmirin tv le bağlantısı kalmadı 2-3 kanal çekiyo maçı izleyemiyom 2 golümüzü vermedi hakem ilk yarıyı biraz izledim burdaki şimşekleri yıldırımları görseniz tıpkı korku filmi
    iyi kardes aman pc kapatta zarar görmesin

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

gol geldiiiiiiii

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2-0 oldu farka gidiyor hadi ts sıra sende..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

goooool deivid nihayet deivid gol attı
    goooool tuncay
    ve tur geldi

savunma kötü fenerbahcede adamlar her topa kafa vuruyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kötü de olsa gösteriyo kanald 1-o golllll 2-0 olduuuuu

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

3 oldu 3........

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

fenerbahce tur atladı artık trabzon macına gecelim bence fenerbahcenin bu saatten sonra yedekdeki genc oyuncuları oynatması lazım

tahminim 3-0 dı goller deivid kezman ve alexte araya tuncay karıştı

Nesil
    2006

Güzel bir skor fazla söze gerek yok. Maçın adamı yaptığı üç asistle Alex'di. Tuncay'ı tebrik ediyorum Fenerbahçe'nin Avrupa'da en çok gol atan oyuncusu oldu.(9 Gol)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Tuncay için anlamlı bir goldü umarım o golün değerini bilir. Maç için fazla bir youma gerek yok defans yaptılar 8 kişiyle en sonunda açıldılar son dakkalarda bitsin diye top gezdirdiler. Appiah son haftalarda iyi oynamıyordu bu maçta biraz daha iyi oynadı Tuncay ve deivid çok hareketliydi kezman da yine boş geçmedi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

eger bizde alex gibi adam olsaydı sampiyonlar liginde 4 puanımız vardı
    fenerbahce beklendigi fark attı tebrikler şimdi trabzon macına dönelim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

HElal olsun Fenerbahçe'ye.. 3-0 öndeyken bile pres yapan bi takım vardı sahada 2. yarıda.. Maç yaptıkça futbol daha da güzelleşicek..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ya ne biçim bir geceydi, gerçi şimşekler hala devam ediyor ama...

BJK maçı iyiydi star bu hava şartlarından en az etkilenen kanaldı ve maçın çoğunu izleyebildik, Fener maçı işkence gibiydi, bi gidiyo bi geliyo(maç değil kanal d) Rahatça futbol keyfi yapacaz dedik hava sağolsun bize bu keyfi yaşatmadı.

Maça 60. dakikadan sonra doğru dürüst bakmaya başladım ve golleri bulduk güzel de oyun vardı. İlk yarı radyodan dinlediğime göre defansı bi türlü yaramadık bir de Deivid'in golü var tabi verilmeyen...

Neyse turu geçelim dedim ve geçtik, Deivid gol attı rahatladı mutluyum, Tuncay da attı o da rahatladı, yine mutluyum, Kezman yine attı, mutluyum,(imzamı değiştireyim bari 1 gol daha geldi) açıkçası bu gece mutluyum. 4 de 2 yaptık 4 de 4 olsa ultra mutlu olacaktım ama.....

(Bu arada hava yine çok fena oldu, son yıllarda gördüğüm en kötü havalardan biri var İzmir'de, yağmur, gökgürültüsü saatlerdir hiç durmadı.)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

60 dakika felaket kötü bir fb vardı sahada.golden sonra randersın tüm gardı düşünce fark geldi.ama fener aynı fener özellikle savunma ilerisi için pek ışık vermiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Savunma tek aksayan bölge görünümündeydi bugün..Fenerin aynı fener olduğuna katiyen katılmıyorum. Apaçık belliydi son maçlara göre daha iyi olduğu..İlk yarıda ilk 20 dakka ve 2. yarıda son 40 dk gayet iyiydi..Savunma problemi de giderildi mi çok daha iyi olucaktır.. 60 dk inanılmaz kapanan bi takıma karşı 3-0 iyi skor..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by dinaMYt
    60 dakika felaket kötü bir fb vardı sahada.golden sonra randersın tüm gardı düşünce fark geldi.ama fener aynı fener özellikle savunma ilerisi için pek ışık vermiyor.
    Yoruma Katılma Oranım % 0
    Maç iyiydi.Bugün bi barça gelse bu kadar adamla savunma yapan takıma 40-50 den önce gol atamazdı..İyi bi skor iyi bir oyun.ve Deivid Hayırlı olsun
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by sekopej
    Ya ne biçim bir geceydi, gerçi şimşekler hala devam ediyor ama...

BJK maçı iyiydi star bu hava şartlarından en az etkilenen kanaldı ve maçın çoğunu izleyebildik, Fener maçı işkence gibiydi, bi gidiyo bi geliyo(maç değil kanal d) Rahatça futbol keyfi yapacaz dedik hava sağolsun bize bu keyfi yaşatmadı.

Maça 60. dakikadan sonra doğru dürüst bakmaya başladım ve golleri bulduk güzel de oyun vardı. İlk yarı radyodan dinlediğime göre defansı bi türlü yaramadık bir de Deivid'in golü var tabi verilmeyen...

Neyse turu geçelim dedim ve geçtik, Deivid gol attı rahatladı mutluyum, Tuncay da attı o da rahatladı, yine mutluyum, Kezman yine attı, mutluyum,(imzamı değiştireyim bari 1 gol daha geldi) açıkçası bu gece mutluyum. 4 de 2 yaptık 4 de 4 olsa ultra mutlu olacaktım ama.....

(Bu arada hava yine çok fena oldu, son yıllarda gördüğüm en kötü havalardan biri var İzmir'de, yağmur, gökgürültüsü saatlerdir hiç durmadı.)
    Çanakkale'de aynı durumda.Umarım bu yağmurun ardından sabaha sis falan çıkar da gemi çalışmaz.Bize de okul otomatikman tatil olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Çanakkale'de aynı durumda.Umarım bu yağmurun ardından sabaha sis falan çıkar da gemi çalışmaz.Bize de okul otomatikman tatil olur.

Motorlar çalışıyor yinede
    ya burda yağmur yok daha izmir felç çanakkalem felç ne işse
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri